Van der Valk Hotel Assen

Van der Valk Hotel Assen

3.7 reviewscore • 3 reviews
U

Van der Valk goed, maar...

Helaas was ik niet op de hoogte gesteld van het feit dat er naast de kamer waar wij verbleven meerdere asielzoekers waren ondergebracht. Dit zorgde voor overlast, omdat er voetballende kinderen voor de deur van ons terras speelden. Ik was erg verbaasd dat de receptie ons niet had geïnformeerd over deze situatie, aangezien het wel van invloed kan zijn op ons verblijf in het hotel. Ik denk dat het belangrijk is dat de gasten worden ingelicht over dergelijke zaken, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten en daar rekening mee kunnen houden.

U.J. Opper 26 aug 2022
Reageer
K

Fijne omgeving

Dit hotel is echt fijn! De kamers zijn luxueus en er is een nieuwe wellnessruimte met verschillende sauna's en een heerlijk zwembad. De omgeving is rustig en perfect om te fietsen. Het personeel is erg vriendelijk. Een klein minpuntje is echter dat er asielzoekers in het hotel verblijven. Helaas veroorzaken zij 's avonds overlast in de gangen door rennende kinderen en luidruchtige ouders.

Koos Reus 12 jun 2022
Reageer
S

Heel schoon en netjes

We hebben een wellness suite geboekt en alles was perfect schoon en netjes. Er waren genoeg badhanddoeken en de sauna op de kamer was heerlijk. We moesten op de kamer eten, maar dat was geen probleem. Het eten werd keurig bezorgd en toen we per ongeluk te veel bezorgkosten betaalden, werd dit vriendelijk verteld door de ober die het eten bracht. Het was heerlijk om in deze coronatijd te genieten van de sauna en het bubbelbad op de kamer, en het eten dat werd bezorgd maakte het helemaal af. We zijn erg tevreden over Van der Valk Assen en zullen zeker terugkomen voor deze kamer.

Soraya Dammers 17 nov 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Assen.

Over Van der Valk Hotel Assen

Hotel te Assen, Drenthe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Assen, Drenthe