Van der Valk Hotel Arnhem

Van der Valk Hotel Arnhem

3.0 reviewscore • 15 reviews
C

Overvloed aan stof was er in de kamer

Ik heb twee nachten in deze accommodatie doorgebracht. Wat een overvloed aan stof was er in de kamer. Ik kon mijn naam achterlaten op het nachtkastje. Er waren plukken haar vermengd met stof in de badkamer. De doucheruimte was uiterst beperkt van formaat en de matrassen waren eveneens van mindere kwaliteit. Naar mijn mening voldoet dit hotel niet aan de standaarden die je zou verwachten bij Van der Valk.

Cain 12 nov 2023
Reageer
S

Slechte hygiene

Afgelopen weekend 2 nachtjes verbleven in het Van Der Valk hotel Arnhem. De kamer was echt niet goed schoongemaakt. De stofslierten hingen aan het plafond naar beneden, op het dekbed overtrek zat een vlek en de badkamer zag er niet schoon uit.
Verder wel een prima service gehad. Ontbijt en diner waren ook goed.

Schulte 5 nov 2023
Reageer
V

Twee nachten doorgebracht.

We hebben hier twee nachten doorgebracht. Er was een camera van buitenaf gericht op ons balkon en onze kamer, waardoor we geen privacy hadden. De openingstijd van de sauna was gepland om 11 uur, maar om half 12 konden we nog steeds niet naar binnen. Achteraf werd duidelijk dat er een speciale kaart nodig was, wat echter niet was meegedeeld tijdens het inchecken.

Vienna 29 okt 2023
Reageer
D

Eten was erg heel slecht

We zijn daar gaan lunchen. Hebben een hamburger met friet besteld en een salade met kip.
Friet was oud, taai en lauw en salade was alleen sla, kaas en kipstukjes.
Ik kan me niet herinneren dat we ooit zo slecht hebben gegeten. Niet voor herhaling vatbaar.
De cappucino was wel goed.

DirkB 10 okt 2023
Reageer
B

Moderniseren

Het ontbrak aan de weelderige, overdreven uitstraling die de meeste Van der Valk-hotels kenmerkt; het interieur oogde behoorlijk verouderd. Bovendien viel het diner tegen, met een taaie entrecote, en het personeel sprak slecht tot helemaal geen Nederlands. Mijn suggestie zou zijn om te moderniseren, een betere chef-kok aan te trekken en personeel van hogere kwaliteit in te zetten. De huidige situatie is niet in lijn met de standaard die je zou verwachten van Van der Valk.

Bas 15 sep 2023
Reageer
J

Mist echter de verfijnde uitstraling

Bij binnenkomst merk je op: "Oké, laminaat op de vloer." Het mist echter de verfijnde uitstraling die je normaal gesproken van Van der Valk zou verwachten. De omgeving is helder, netjes, gewoon acceptabel. Bij het inchecken maak je de vergissing om meteen voor drie dagen te betalen, inclusief diner en ontbijt. Het betreft een korte vakantie na een jaar van moeilijkheden. Dus we maken er echt werk van. Ons hondje komt ook mee, we kijken er naar uit.

Jack 26 jul 2023
Reageer
M

Hotelkamer was onhygienisch,

De hotelkamer was onhygiënisch, overal lag stof en de kamer leek gewoon niet schoongemaakt te zijn. In het restaurant informeerde ik naar de bierselectie en ze somden verschillende bieren op. Toen ik aan de heer vroeg of ze ook een bierkaart hadden, reageerde hij uiterst onbeleefd. Bovendien was de eendenborst rauw en vertoonde het bloed aan de binnenkant van mijn lippen, wat veroorzaakt werd door een stuk glas dat eraf was gebroken. Kort gezegd, de ervaring was buitengewoon teleurstellend.

Marvin 5 jul 2023
Reageer
M

Comfort was ver te zoeken

We hadden een kamer die als "Comfort" werd aangeduid, maar dat comfort was ver te zoeken. De bedden waren van slechte kwaliteit, er was geen airconditioning, de vloerbedekking was vies en er ontbraken voorzieningen zoals een koelkast, enzovoort. De badkamer heeft dringend een opknapbeurt nodig, en de naaste buren zijn vluchtelingen. Het is geen aanrader om hierheen te gaan.

Milan 14 jun 2023
Reageer
R

Slecht eten en geen gezellige bar

We hebben daar een diner gehad maar zijn dit niet gewend bij van der valk, de asperge soep was heerlijk, maar het vlees met diner was heel vet en de kaart was ook heel mager niet eens een tournedos op de kaart.
Daarnaast is er geen gezellige bar waar je in alle rust van je drankje kan genieten dat vonden we wel jammer.

Rien 4 mei 2023
Reageer
N

Onvergetelijk verblijf

In een wonderbaarlijk hotel, waar de bedden net zo zacht waren als een wolk en de douchecabine gezellig klein was, beleefde ik een onvergetelijk verblijf. Hygiëne werd hier beschouwd als een optioneel avontuur, maar de warme sfeer en vriendelijke atmosfeer maakten alles goed. Het was als een droom waarin comfort en eigenaardigheid hand in hand gingen. Voor wie houdt van een unieke ervaring en niet vies is van een beetje speelsheid, is dit hotel een verborgen juweeltje!

Nally 1 mei 2023
Reageer
C

Ongeinteresseerdheid de boventoon voerde

Te midden van de bruisende drukte van dit hotel vond ik mijn weg naar een kamer die meer dan een fortuin kostte – 175 euro voor één nacht. De badkamer ademde een verouderde sfeer uit, maar het echte dieptepunt was de ontvangst bij de receptie, waar ongeïnteresseerdheid de boventoon voerde. Gelukkig bracht het vriendelijke restaurantpersoneel wat welkome warmte in deze ijskoude ervaring. Een kostbaar avontuur met hoogte- en dieptepunten.

Charly 9 okt 2022
Reageer
T

Geen negatieve aspecten ondervonden

We hebben geen negatieve aspecten ondervonden. Het personeel toonde zich vriendelijk en vakbekwaam. Het hotel is goed georganiseerd, en het restaurant straalt een aangename sfeer uit. Ons viervoetige vriendje werd hartelijk ontvangen. Met lijn 110 bereik je vlot het Willemsplein, gelegen in het hart van Arnhem. Prachtige omgeving. De comfortabele kamer is eenvoudig. Op de regenachtige zondag was het helaas pas mogelijk om in te checken om 15.00 uur. Dat was teleurstellend.

Tamara 22 sep 2022
Reageer
I

Mindere ervaring

Vermijd alsjeblieft de kamers met extra comfort, aangezien ze verouderd zijn en slecht worden bijgehouden. De badkamer biedt weinig ruimte om je verzorgingsproducten neer te zetten. Het bed vertoonde doorzakking, en de deurklink was los, waarbij het probleem niet werd opgelost na melding. Er ontbrak een make-upspiegel in de badkamer voor het gemak van opmaken. Bovendien liet de schoonmaak na de tweede dag te wensen over.

Ian 31 aug 2022
Reageer
C

Van der Valk hotel kamers

Ik ben altijd erg goed te spreken over de kamers in het van der Valk hotel. Je krijgt gewoon hele mooie en luxe kamers voor relatief weinig geld wanneer je dit met andere hotels vergelijkt. Van der Valk hotels heb je door heel Nederland en ik heb hier nog nooit een slechte ervaring mee gehad, dus als er een hotel van dit filiaal in de buurt staat van waar wij moeten zijn, dan is de kans heel erg groot dat we hier voor kiezen. Wat ik ook altijd prettig vind is dat de hotels van Van der Valk er vaak ook voor zorgen dat er meer dan voldoende parkeergelegenheid rondom het hotel is, zodat je je daar nooit zorgen om hoeft te maken. En je kunt dan gratis bij het hotel parkeren, dat is ook lang niet overal zo.

Claudia 2 nov 2020
Reageer
K

naleven covid19 regels

17-08-2020 hebben wij een lunch bij van der Valk Arnhem genuttigd. Tot onze verbazing werd buiten op het terras door een van uw medewerkers in de bediening een bezoeker aan een tafeltje omhelst en gezond daar na nog samen op de foto, de 1.50 meter afstand werd hier niet nageleefd. Ik heb toen een leidinggevende hierop aangesproken dat dit niet kan. Zij reageerde nogal nonchalant op mijn reactie, en zou het met haar collega's er over hebben. Wij zouden het prettig vinden, serieus genomen te worden. Covid19 is geen grapje.

Met vriendelijke groet.

Kreft 18 aug 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Arnhem.

Over Van der Valk Hotel Arnhem

Van der Valk Hotel Arnhem is een 5-sterren hotel, gelegen aan Amsterdamseweg 505 te Arnhem. Het hotel biedt ruime kamers met airconditioning en gratis WiFi. Gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten in het à-la-carterestaurant of ontspannen met een drankje in de bar. Het hotel beschikt ook over een binnenzwembad, sauna en fitnessruimte. Voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen biedt het hotel moderne vergaderzalen en een grote feestzaal. Het hotel is gunstig gelegen nabij de snelwegen A12 en A50, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor zowel zakelijke als recreatieve reizigers die Arnhem en de omliggende regio willen verkennen. Het hotel ligt ook dicht bij het Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Arnhem, Gelderland
  • https://www.hotelarnhem.nl
  • arnhem@valk.com