Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel

3.5 reviewscore • 13 reviews
B

Restaurant

In het restaurant gegeten. Weinig keus op de menukaart. Op de kaart geen kip, geen salade als hoofdgerecht. De snitzel die mijn echtgenoot en dochter kozen was erg kaal. Geen warme groente. Geen saus. Niet voor herhaling vatbaar. We gaan daar zeker niet meer eten. Als je bij andere restaurants van van der Valk de menukaart bekijkt staat daar veel meer op.

Bea van de Zandschulp 20 jan 2024
Reageer
I

Recente keer teleurstellend

Na herhaaldelijk genoten te hebben van aangename ervaringen tijdens eerdere verblijven op deze locatie, was de recente keer teleurstellend en voldeed het niet aan de verwachtingen. We zijn eerder aangekomen en de dame achter de balie was hiervan duidelijk niet gediend. Zwembad viel heel erg tegen en de sauna ruimte zag er niet al te best uit.

Izzy 7 nov 2022
Reageer
M

Prachtig hotel

Dit hotel is schitterend gelegen aan de rand van de Veluwe, en je kunt daar eenvoudig genieten van de prachtige natuur. Als je geluk hebt, kun je zelfs groot wild spotten! Het hotel is vrij groot, wat het wel een beetje onpersoonlijk kan maken. Gelukkig maken de kamers met uitzicht op de Enk dit goed en zorgen ze voor een persoonlijk tintje aan je verblijf. Bovendien is de luxe van de kamer zeer aangenaam. In de lounge kun je genieten van gratis koffie en thee.

M.J.A. 7 okt 2022
Reageer
N

Oude charme verloren

De ligging van dit etablissement is werkelijk adembenemend, en het hotel zelf is een lust voor het oog. Echter, er is een schrijnend tekort aan medewerkers. De accommodatie van onze kamer was onberispelijk en aantrekkelijk, maar het overige gedeelte van het hotel vertoonde een gebrek aan hygiëne. Het zwembad vertoont een gebrek aan netheid, wat het oppervlak glad maakt, ondanks de aangename ambiance ervan. Bovendien zijn de gangen bezaaid met schoonmaakkarren en vuilniszakken. Deze accommodatie heeft zijn oude charme verloren en is niet meer zoals het vroeger was.

Niene 21 aug 2022
Reageer
R

Vreemd bij-smaakje bij het eten

Nadat we genoten hadden van de heerlijke en memorabele appelmoes met "het kersje", hebben we jarenlang voortreffelijk gedineerd bij het restaurant Cantharel in Apeldoorn. De recent geïntroduceerde menukaart bevat slechts een beperkte selectie van de vertrouwde gerechten van vroeger. De risotto miste volledig smaak, en het sausje dat erbij geserveerd werd leek alsof het te lang had gestaan, met een velletje erop. Bovendien was de appelmoes waterig en had het een vreemd bij-smaakje.

R.B. 9 aug 2022
Reageer
G

Goed hotel, bistro kan beter

Het hotel is werkelijk fantastisch. De kamers zijn ruim en comfortabel en het landgoed waarop het zich bevindt is werkelijk schitterend. Het is een goede plek om volledig tot rust te komen. Ondanks dat het hotel helemaal volgeboekt was, voelt het door de grootte helemaal niet druk aan.

Het enige punt van kritiek dat ik heb, betreft de Bistro. Misschien was het gewoon een druk moment, maar de service in dit restaurant liet echt te wensen over. Ik moest bijvoorbeeld een uur wachten op water en heb dit zelfs drie keer moeten vragen. Er kwam niemand langs om te vragen of alles naar wens was en het eten was ook niet bepaald indrukwekkend. Het was allemaal behoorlijk flauw en smakeloos, wat des te teleurstellender was gezien de hoge prijzen. Ik vond de (jonge) bediening ook redelijk onprofessioneel overkomen. Bovendien gaan de schuifdeuren constant open wanneer er iemand langsloopt of naar binnen wil, wat heel vervelend is omdat het tocht. Een gordijn voor deze deur zou dan ook zeer welkom zijn, want ik kreeg om de vijf minuten ijskoude wind in mijn nek.

Gemma 3 apr 2022
Reageer
V

Genoten van onze tijd daar!

Leuk en gezellig hotel is dit. Er deed zich een kleine kwestie voor met de kamer, maar het personeel bood onmiddellijk een alternatieve kamer aan die iets voordeliger was. De situatie werd keurig opgelost, en als extra attentie ontvingen we een flesje wijn. De kamer was brandschoon, het bed was comfortabel en het uitzicht was werkelijk schitterend. Het ontbijt en diner waren heerlijk! De omgeving was erg aangenaam, en we hebben ontzettend genoten van onze tijd daar!

Vesper 12 feb 2022
Reageer
F

Perfecte score van ons!

De ambiance straalde warmte en gezelligheid uit! Het eten was van buitengewone kwaliteit! Het personeel was ontzettend hulpvaardig en vriendelijk (bedankt aan Zoe)! Het verblijf in Huisje James is absoluut een aanrader; de ambiance is uiterst gezellig en je voelt je er werkelijk als een gewaardeerde gast! De bedden waren van uitstekende kwaliteit, en we hebben er heerlijk op geslapen. Van der Valk de Cantharel verdient absoluut een perfecte score van ons!

Fam. Felsema 21 okt 2021
Reageer
F

Geen gastvrije behandeling

De algehele ervaring was bijzonder afstandelijk. We moesten wel vier keer om een drankje vragen en kregen steeds te horen: "Mijn collega komt zo bij u." Het was veel te druk en overweldigend. Nergens was er een vrije zitplek, en telkens werd je begeleid naar een toegewezen plaats. Tijdens het buffet of diner was het veel te chaotisch en druk, en er werd geen enkele uitleg gegeven. Om die reden zullen we hier nooit meer terugkomen.

Filip 6 sep 2021
Reageer
M

Geen terugkeer

Bij het boeken van je verblijf, is het verstandig om te informeren naar het uitzicht dat je zult hebben. Zo kom je te weten of je uitzicht op een weiland, de entree of bomen zal zijn, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Vanwege de pandemie moesten we ons diner afhalen, maar helaas was het eten echt niet smakelijk. De asperges waren niet goed gesneden en daardoor te sliertig. Het hammetje was ronduit teleurstellend, echt vies en onsmakelijk. De kamer was niet bepaald schoon; er lag een oorstaafje (niet van ons) onder de gootsteen. Het personeel was vriendelijk, maar desondanks het lijkt veel erop dat we hier niet terug komen. .

Marly 9 aug 2021
Reageer
A

Lekker ontspannen!

Geweldig hotel, maar overweldigende drukte beïnvloedt de kwaliteit. A la carte dineren was teleurstellend; een tomatensoep van 9 euro zonder balletjes is wat overdreven. We hebben een kamer toegewezen gekregen met alle faciliteiten. Het enige wat we misschien kunnen aangeven als minpunt is het zwembad. Naar onze mening kon het best wel schoner ogen. Maar voor de rest Prima!

Ace 9 aug 2021
Reageer
G

Een mindere ervaring dit keer

Een aanzienlijke tijd geleden hebben we hier verbleven, en we waren tevreden met onze ervaring. Om die reden hebben we opnieuw een reservering gemaakt, maar helaas was het zeer teleurstellend. De kamer had een badkuip midden in de ruimte, alles was erg duister en het terras was volledig overdekt, waardoor we niet van het zonnetje konden genieten. Er was maar één lift beschikbaar, maar tot onze teleurstelling was deze buiten gebruik. Bovendien waren sommige medewerkers niet erg vriendelijk en vertelden ze zelfs onwaarheden.

Gerrit 1 jul 2021
Reageer
J

Onvoorstelbaar!

Een exquise toevluchtsoord, genesteld te midden van weelderige groene natuur, verheven tot de ultieme weelde. Wat een ontzettende tegenvaller wat betreft de dienstverlening; de beloofde dagelijkse aanvulling van de minibar, zoals vermeld op de website, is helaas niet gerealiseerd. Ondanks de hoge prijs van 379,- per nacht, was zelfs een simpele fles water of bruisende spa niet inbegrepen!

Jayce 7 jun 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Ugchelen.

Over Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel

Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel is een hotel, gelegen aan Van Golsteinlaan 20 te Ugchelen. Het hotel beschikt over een groot aantal kamers en suites, allemaal voorzien van moderne faciliteiten en comfortabele bedden voor een goede nachtrust. Naast het hotel ligt het Veluwezoom Bos, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het hotel heeft ook verschillende eetgelegenheden, waaronder het restaurant Huisje James met een Michelin-ster en de Bistro, waar u kunt genieten van een gezellige lunch of diner. Daarnaast heeft het hotel een wellnesscentrum met een sauna, zwembad en fitnessruimte. Voor evenementen en vergaderingen zijn er 20 multifunctionele zalen beschikbaar, variërend in grootte en uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Ugchelen, Gelderland
  • https://www.vandervalkapeldoorn.nl
  • cantharel@valk.com