Van der Valk Hotel Apeldoorn

Van der Valk Hotel Apeldoorn

4.5 reviewscore • 4 reviews
A

Geweldige Van der Valk hotel

Wat een fantastische ervaring was het! Het eten was ronduit geweldig en de service was uitmuntend. Bij aankomst kregen we zelfs een upgrade naar een ruimere kamer met prachtige balkons, die waren voorzien van ingebouwde asbakjes. De spa en het zwembad waren absoluut heerlijk en hadden bovendien verrassend lange openingstijden. Vooral het zwemmen in het grote bad om 7 uur 's ochtends was een geweldige manier om de dag te beginnen.

Andre Ets 18 sep 2022
Reageer
R

Auto opladen is een gok

Het hotel is prachtig en ruim opgezet, netjes ingericht en schoon. De parkeerplaats is ruim, maar soms onlogisch ingedeeld. Helaas is het voor elektrische voertuigen een gok om je auto te laten bijladen, omdat vaak volledig opgeladen auto's nog steeds aan de laadpaal staan en sommige van de palen niet functioneren. Toen ik dit probleem bij de receptie meldde, werd mij verteld dat het geen probleem van Van der Valk was, omdat de laadpalen worden beheerd door een ander bedrijf. Hoewel ik dit al wist en het alleen wilde doorgeven, zal ik de volgende keer niets meer zeggen. Het is allemaal een beetje jammer.

Rob Tasman 29 jul 2022
Reageer
K

Fijn hotel maar bediening kan verbeterd worden

De hotelkamers zijn fantastisch, er valt eigenlijk niets op aan te merken! Het restaurant heeft een goede ambiance en is erg gezellig opgezet. Helaas laat de bediening hier en daar te wensen over. Er zijn veel jonge obers en serveersters die niet goed op de hoogte zijn van hoe alles werkt en hoe ze klanten moeten behandelen. Dit geldt ook voor sommige receptiemedewerkers.

Klara Koppers 7 jun 2022
Reageer
N

Fijn hotel

Bij aankomst is de hotelbar een heerlijke plek voor een drankje. Onze comfortabele kamer was uitstekend met een heerlijk bed en een mooie badkamer met bad. In het restaurant hebben we heerlijk gegeten met voldoende vegetarische en veganistische opties. Het was echt leuk om te zien dat er niet alleen standaard gerechten waren omdat het moest, maar echt leuke vega/vegan opties. Helaas was het ontbijt wat minder, omdat er bijna geen vegan opties waren. Er was geen plantaardige melk of yoghurt, en over het algemeen was het ontbijt karig voor de prijs die je betaalt als je liever geen dierlijke producten eet. Het personeel was erg vriendelijk en over het algemeen was het een prima hotel.

Noortje 23 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Apeldoorn.

Over Van der Valk Hotel Apeldoorn

Van der Valk Hotel Apeldoorn is een hotel, gelegen aan Landgoedlaan 26 te Apeldoorn. Het hotel beschikt over 151 kamers, verdeeld over diverse kamertypes. Alle kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals een flatscreen-tv, een bureau en gratis wifi. In het hotel vind je ook diverse faciliteiten zoals een restaurant, bar en terras. Voor ontspanning kun je terecht bij het binnenzwembad, de sauna en fitnessruimte. Daarnaast beschikt het hotel over een ruime parkeergelegenheid en zijn er diverse vergader- en feestzalen beschikbaar voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten. Het hotel is gelegen nabij het Veluwezoom National Park en het centrum van Apeldoorn, waar je kunt winkelen en diverse bezienswaardigheden kunt bezoeken, zoals het Paleis Het Loo en de Apenheul.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Apeldoorn, Gelderland
  • https://www.valkhotelapeldoorn.nl
  • apeldoorn@valk.nl