Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas

Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas

3.5 reviewscore • 4 reviews
K

Een parkeergarage is top

Het restaurant was erg leuk en het eten was erg lekker. Het bevindt zich op de 5e verdieping en biedt een interessant uitzicht. Rolstoelgebruikers en mensen met rollators kunnen gemakkelijk binnenkomen, omdat er geen drempels of moeilijke traptreden zijn. Er zijn minstens 4 liften en een goede toegankelijke toilet. Het personeel was professioneel en vriendelijk, en bood uitstekende en persoonlijke service. Een groot pluspunt is dat er een parkeergarage beschikbaar is.

Kimberly Doop 23 jul 2022
Reageer
K

Parkeren is wel erg duur

Het hotel heeft een mooie locatie, maar het parkeren in het gebouw kan lastig zijn en is bovendien prijzig. Voor slechts 2 uur parkeren moest ik €20 betalen, hoewel ik geen betaalautomaat kon vinden. Gelukkig kan er wel contactloos gepind worden bij de paal (en bij de receptie). Het restaurant zag er prachtig uit en het personeel was erg vriendelijk. Ook was er aandacht besteed aan mijn verjaardag, waar ik bij het online reserveren om had gevraagd. Bij aankomst was de tafel feestelijk versierd en kreeg ik namens het hele team felicitaties. Ik zal zeker nog eens terugkomen.

Kiki Borst 13 mei 2022
Reageer
I

Wel wat tegenvallend

We verbleven twee nachten in een suite op de 13e verdieping. De kamer op zich was mooi, maar de badkamer was groot en had alleen een handdouche, wat wel wat beter had gekund. Verschillende gordijnen hingen niet goed in de runners, waardoor er veel licht van buiten naar binnen kwam. Vanwege de hoogte konden we het probleem niet zelf oplossen. Sommige gordijnen waren met duct tape een beetje tegen het kozijn geplakt, maar dat bleek geen duurzame oplossing. Toen we vroegen om een alternatieve kamer op de 10e verdieping, werd deze aangeboden, maar helaas rook het er heel vreemd en chemisch, dus hebben we het niet gedaan. Bovendien waren de glazen die we via roomservice bestelden (met een toeslag van €22,50) vies.

Irene Korst 26 feb 2022
Reageer
J

Minder valide kamer

De mindervalidekamer die wij geboekt hadden is deze aanduiding absoluut niet waard. De spiegel in de badkamer is vanuit een rolstoel niet in te zien. Hij zit veel te hoog. Aan de deur zit een veer, zodat een rolstoelgebruiker, die met 2 handen de rolstoel vooruit doet bewegen, deze deur niet gelijktijdig kan openen. Onder de wasbak is geen ruimte voor de benen van een rolstoeler, er zit een plank voor.

Jan Schoneveld 2 aug 2021
Reageer
S

Heeft dit Van der Valk hotel in Amsterdam geen aparte of extra grote kamers voor invaliden? Dat zal wel heel apart zijn namelijk of waren deze al volgeboekt?

Simar 2 aug 2021
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Amsterdam.

Over Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas

Hotel te Amsterdam, Noord-Holland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland