Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas

Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas

3.6 reviewscore • 7 reviews
O

Buitengewoon aangenaam

Onze accommodatie, kamer 708, was buitengewoon aangenaam. Een overvloed aan ruimte omvatte gigantische vensters van maar liefst 12 meter, die een levendig panorama boden op de bedrijvigheid van de A10, de tram, bussen en de metro aan de RAI-zijde. Het bed, een bekend comfort van Van der Valk, bood een zalige rust, en de douche was simpelweg verrukkelijk. Hetgeen mij teleurstelde, was het ontbreken van een specifiek lampje bij de wastafel. Op dat moment lag mijn man al te slapen, en ik moest alle verlichting inschakelen om mijn tanden te kunnen poetsen, wat niet ideaal was.

Oliver 13 nov 2023
Reageer
P

Royaal ontbijt van uitzonderlijke kwaliteit

Een kamer die riant, smetteloos en recentelijk vernieuwd is, voorzien van een uitgestrekte badkamer met een zalige regendouche, heeft een vrij zakelijke inrichting. Het is verfrissend dat nagenoeg alle medewerkers in Nederland de Nederlandse taal beheersen (dit verdient een extra waardering). Een royaal ontbijt van uitzonderlijke kwaliteit. Een voortreffelijke balans tussen prijs en kwaliteit. Hier kom ik weer eens langs.

Popi 14 okt 2023
Reageer
A

Schitterende keuze voor een onvergetelijk verblijf

Een waarlijk buitengewoon hotel! De kamers zijn niet alleen aangenaam, maar ook stijlvol ingericht, waardoor het verblijf een ware traktatie wordt. Het culinaire aanbod overstijgt alle verwachtingen, met gerechten die zowel een lust voor het oog als de smaakpapillen zijn. Het personeel straalt warmte uit, wat de gastvrijheid tot ongekende hoogten tilt. Parkeermogelijkheden zijn ruim voorhanden en betaalbaar, wat een praktisch voordeel is. Het enige punt van aandacht is de douche, die enigszins glad kan worden; hierdoor is het wellicht raadzaam extra voorzorgsmaatregelen te treffen, vooral voor oudere gasten. Desondanks blijft dit hotel een schitterende keuze voor een onvergetelijk verblijf.

Anja 22 apr 2023
Reageer
F

Teleurstellend

Vertoefd in de luxueuze suite op de dertiende verdieping. De kamer was schitterend, maar na diverse bezoeken aan Van der Valk Suites hadden we hogere verwachtingen van deze specifieke plek. Het uitcheckmoment is al om 11.00 uur; het is niet mogelijk om later uit te checken, wat naar onze ervaring niet gebruikelijk is voor een suite. De kleine koelkast bevat twee kleine flesjes mineraalwater. In de doucheruimte is er een handdouche, maar helaas geen regendouche; dit is ook teleurstellend.

Finn 11 mrt 2023
Reageer
Y

Kwaliteit hoogwaardig

Twee nachten en drie dagen doorgebracht op deze locatie, waarbij we van alle voorzieningen hebben genoten: ontbijt, lunch, diner, fitness en zelfs een bijeenkomst bijgewoond in het conferentiegedeelte. Dit hotel wordt gepresenteerd als een "exclusieve" bestemming. Maar wat maakt het dan zo bijzonder exclusief? Dit betreft simpelweg een recente vestiging van Van der Valk waar de kwaliteit hoogwaardig is.

Yade 6 mrt 2023
Reageer
W

Kamer straalt luxe uit

Dit hotel bevindt zich voor ons in de top 3 van de meest prachtige Van der Valk-accommodaties in Nederland. Het panoramische zicht op de stadsomgeving is buitengewoon. De kamer straalt luxe uit, voorzien van een vorstelijk kingsize bed. Het ontbijt was voortreffelijk, met een overvloed aan keuzes en diversiteit. Een bezoek aan de ontspanningsfaciliteiten is ten zeerste aan te bevelen, met maar liefst vier sauna's en een zeer ruime indeling.

Wormer 17 feb 2023
Reageer
J

Minder valide kamer

De mindervalidekamer die wij geboekt hadden is deze aanduiding absoluut niet waard. De spiegel in de badkamer is vanuit een rolstoel niet in te zien. Hij zit veel te hoog. Aan de deur zit een veer, zodat een rolstoelgebruiker, die met 2 handen de rolstoel vooruit doet bewegen, deze deur niet gelijktijdig kan openen. Onder de wasbak is geen ruimte voor de benen van een rolstoeler, er zit een plank voor.

Jan Schoneveld 2 aug 2021
S

Heeft dit Van der Valk hotel in Amsterdam geen aparte of extra grote kamers voor invaliden? Dat zal wel heel apart zijn namelijk of waren deze al volgeboekt?

Simar 2 aug 2021
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas

Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas is een 4-sterren hotel, gelegen aan Tommaso Albinonistraat 200 te Amsterdam. Het hotel beschikt over 234 kamers en suites die zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals airconditioning, gratis Wi-Fi, een flatscreen-tv en een minibar. Het hotel heeft ook een fitnessruimte, een restaurant, een bar en conferentiefaciliteiten. Het restaurant serveert een uitgebreid ontbijtbuffet en gerechten uit de internationale keuken. Het hotel ligt op korte afstand van het RAI-congrescentrum, de Amsterdamse Zuidas, de luchthaven Schiphol en het stadscentrum. De omgeving biedt ook mogelijkheden om te winkelen, dineren en te genieten van de natuurlijke schoonheid van Amsterdam.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://www.hotelamsterdam-zuidas.nl
  • info@zuidas.valk.nl