Van der Valk Hotel Almere

Van der Valk Hotel Almere

3.0 reviewscore • 6 reviews
W

Helaas wat MIN puntjes

Jaarlijkse familie herinnering diner gehad bij Van der Valk, Almere

De bediening deed zijn stinkende best en aan vriendelijkheid lag het zeker niet.
Wat scholing zou beter kunnen, zomaar een paar puntjes.
- Order opnemen en geen pen/papier bij je hebben .
- bijlage voor menu vergeten en kwam als mosterd na de maaltijd.
- Geen vleesmes bij beef gerechten.
- sausen (vlees en vis) was dun als jus en had geen enkele binding met vlees / vis.
- desert voor 8 personen besteld en voor 7 opdienen.
Jammer zo'n ervaring in een groot en sfeervol restaurant.

Wim den Blanken 27 nov 2023
Reageer
J

Waardeloos

Ieder jaar komen wij met zes mensen uit het land bij elkaar in Van der Valk Almere om met elkaar naar mijn oom te gaan die in Almere woont. Dit jaar - 2023 - werd hij 103 jaar oud. Vorig jaar was het al vreemd dat we in de lounge GEEN koffie konden krijgen. Er was te weinig personeel. Nou ja zeg.... Dit jaar, 2023 dus, heeft mijn nichtje vooraf gebeld of we koffie konden drinken om 10 uur met zijn zessen. "Ja hoor dat is geen enkel probleem". Nou, dat bleek dus wel een probleem. Ook dit jaar - ondanks dus de toezegging - kon dat dus NIET. We zijn maar zelf naar het 'restaurant' gelopen, naar de koffiemachine om koffie te halen. En we wilde daar ook gewoon voor betalen. Dat was natuurlijk een hele toestand en vreselijk lastig (ahum....) voor het personeel. Haha...mensen die zelf hun koffie gaan halen. Betalen was ook lastig want dat kon natuurlijk niet in de lounge bij de receptie.... alleen was er niemand meer in het restaurant. Duurde dus ook weer een eeuwigheid.

Volgend jaar - als mijn oom nog leeft - gaan we NIET naar Van der Valk, maar naar een andere plaats in Almere! Dit verwacht je toch niet van Van der Valk

JWJ van Dijk 20 nov 2023
Reageer
F

Hier en daar wat stof!

Een speciale deal van drie nachten voor de prijs van twee geboekt, totaal € 450,00. Bij aankomst was de ontvangst niet duidelijk, en de receptioniste begreep ons niet goed. Wat betreft de kamer, dwarrelden er kleine deeltjes in de lucht, zelfs in de kledingkast. Laten we als eerste beginnen met het reinigen! Na een grondig onderzoek werd duidelijk dat de vloerbedekking vuil en stoffig was, de rand van het bed stoffig, de vitrage hing los, de bedombouw was aan het verpulveren, er ontbraken stukken van de plinten, de koelkast werkte niet, de prullenbak was kapot, en het toilet was vies. Normaal gezien leek alles schoon. Onmiddellijk dienden we een klacht in bij de receptie. Hun reactie was: "Misschien is de kamer de afgelopen dagen niet geboekt, dan kan er snel stof verzamelen." Voor ons was dit niet bevredigend, vooral gezien de totaalprijs die we betaalden.

Fiona 29 okt 2023
Reageer
E

Kamer vertoonde gebreken

De kamer vertoonde gebreken in hygiëne, met aanzienlijke stofophoping op de bedrand en een onfrisse sprei die het bed bedekte. Ondanks herhaalde meldingen per e-mail en meldingen aan de receptie, is het probleem niet adequaat aangepakt. Dit is niet in lijn met de standaard die men van een Valk-establishment zou verwachten. Nog geen enkele vorm van tegemoetkoming, zoals bijvoorbeeld een drankje. Ik ben een frequente bezoeker van Van der Valk, maar dit heb ik nog niet eerder op deze manier meegemaakt.

Earl 20 sep 2023
Reageer
T

Merkbare brandvlek op een van de stoelen,

Een verblijf in een exclusieve kamer geboekt, maar bij aankomst ontdekt dat lippenstift, foundation en diverse andere vloeibare substanties aanwezig waren op het hoofdbord van het bed. Een merkbare brandvlek op een van de stoelen, ramen die nauwelijks doorzichtig zijn, en onaangename vlekken op zowel de muren als de gordijnen. Onmiddellijk aangekaart, maar er werden geen passende vergoedingen aangeboden, zoals een kosteloos drankje of een minibar arrangement.

Titia 30 apr 2023
Reageer
H

Ultiem comfort

Herhaaldelijk te gast geweest en keer op keer blijft dit hotel indruk maken. De kamers zijn ruim, bieden ultiem comfort en de badkamers zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen. Maar het ontbijt is echt de kers op de taart - een ochtendfeest voor de smaakpapillen. Hier is elk verblijf een boeiend hoofdstuk van gastvrijheid en comfort, waardoor je altijd uitkijkt naar de volgende keer. Een ware oase van welzijn.

Henk 4 feb 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Almere.

Over Van der Valk Hotel Almere

Er zijn 6 reviews geschreven over Van der Valk Hotel Almere op Reviews.nl. Met een 3.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Almere, Flevoland
  • https://www.hotelalmere.nl
  • almere@valk.nl