Vakantiepark Mooi Oavelt

Vakantiepark Mooi Oavelt

2.6 reviewscore • 5 reviews
W

Review over mooi oavelt

Het personeel hier heeft duidelijk geen opleiding gehad en zijn heel stug en onvriendelijk. We kwamen aan en een vrouw kon ons helemaal niet helpen om ons plekje te vinden op de camping... We zijn zelf maar wat lopen zoeken daarna en hebben het zelf gevonden, totaal geen hulp. Als het weer wat tegen zit valt er ook letterlijk helemaal niets te doen. het enige positieve wat ik kan verzinnen is dat het er wel lekker rustig is. Het is het zeker niet waard om vanaf het westen van het land naar deze camping te gaan.

Westerling 6 jun 2022
Reageer
S

Vakantiepark Mooi Oavelt

We hebben een super weekeind beleefd op vakantiepark Mooi Oavelt. Helaas dat het weer niet helemaal mee zat. Dat mocht echter de pret niet drukken. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Er waren activiteiten met het recreatie team en ook voor de ouders was er veel te doen. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. We komen zeker nog een keer terug!

Sas 6 jun 2022
Reageer
J

Fantastische camping

Wij komen al jaren op mooi oavelt, het is een gezellige camping.
Goede services, kwaliteit en prijs is prima.
Het zwembad is mooi overdekt, en er is ook een kinderbad met een glijbaan. En er is een leuke speeltuin voor de kinderen.
Ik beveel deze camping dan ook zeker aan.

Jac 6 jun 2022
Reageer
F

Wij vinden de camping van Mooi Oavelt in Havelte ook een leuke camping. Wij hebben er meerdere keren een campingplaats gehuurd, alles is altijd keurig op orde. Met name in de zomer is er veel te doen qua waterpret, voor kinderen is het er top omdat ze de hele dag flink kunnen rennen, zwemmen en gek doen. Ook fijn dat je huisdieren (honden) mee mag nemen en dat er WiFi ter beschikking is tegen een meerprijs.

Fernando 6 jun 2022
D

Groepsaccommodatie Marinushoeve racistisch

Wij hebben twee weken doorgebracht in groepsaccommodatie marinushoeve.
Het leek de eerste dag een leuke tijd te worden.

Dit bleek echter anders toen wij van de recreatie gebieden af werden gestuurd om specifieke tijden. Dit zou komen omdat de andere campinggasten dan gebruik zouden kunnen maken van deze utiliteiten.
De tijden dat wij gebruik konden maken van de gebieden werd per dag minder. Daarnaast hoorde ik dat er 'liever mensen bij de utiliteiten werden gezien zonder afkomst en volledig Nederlands'.

Ik spreek voor de hele groep dat wij deze camping ten zeerste afraden aan ieder die er over nadenkt zich hier te vermaken.

Oskan Dilek

Dilek Oskan 5 jun 2022
Reageer
I

Diep triest

Ik heb jaren op deze camping gestaan. Ben er gelukkig ook al jaren weg. Maar het feit dat de zoon van de eigenaar, mensen gaat lastigvallen, stalken en provoceren is bizar maar vooral triest. Hij gaat zijn vader opvolgen als eigenaar van de camping. Wees in ieder geval gewaarschuwd. Want dit heerschap roddelt werkelijk over iedere vakantieganger.

I 27 mei 2022
Reageer
Vakantiepark Mooi Oavelt

Ik snap alleen niet wat jij nog steeds op ons park doet, al jaren kom je met de bouwvak vakantie op ons park. Ook vorig jaar 2021 stond u weer met een vouwcaravan voor een week op ons park. Deze factuur staat nog steeds open ondanks verschillende herinneringen. Waar geen reactie op wordt gegeven. Kan wel een incasso sturen maar van een kale kip valt niks te plukken. Rudi Elting Vakantiepark Mooi Oavelt

Vakantiepark Mooi Oavelt 5 jun 2022
I

Niet liegen. Er is geen enkele aanmaning gestuurd. Zoals al eerder aangegeven, graag een herinnering sturen. Ik zal je opmerking "kale kip" maar negeren. Dit zegt meer over jou dan over mij.

I 13 jun 2022
A

Wat een negatieve reacties van de medewerker. De baas is op vakantie en hij neemt de rol tegenover ons op zin als baas.
Andere caravanbouwers worden bij de grond afgebrand wat een arrogante kerel. Neem eens een cursus in omgang met je klanten !

Albert Willems 24 jun 2022
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Havelte.

Over Vakantiepark Mooi Oavelt

Vakantiepark te Havelte, Drenthe.