Vakantiepark Mooi Oavelt

Vakantiepark Mooi Oavelt

2.3 reviewscore • 6 reviews
S

Blij dat we weg zijn

Met de oude eigenaar ( jammer genoeg vorig jaar overleden ) was alles oké
Nu is het een ander verhaal
Meterstanden die niet kloppen en aangegeven, nu vanaf februari aangegeven eindelijk eens gekeken
Vorig jaar 2 weken en 2 weekenden geweest
Meer dan 500kw gebruikt ?????????????
Stoppen er vanaf half oktober eruit tot 12 juni, in de tussentijd nogmaals 335 kw
En als antwoord, zal wel aan de verlengsnoeren liggen
Hoezo in de maling genomen?
En zo zijn er nog veel meer dingen
Het woord uitbuiten staat bij hun vooraan in het woordenboek
WEES GEWAARSCHUWD

Sjaco 22 jun 2023
Vakantiepark Mooi Oavelt

Deze review is in samenspraak met een vrouw geplaatst die moedwillig mensen kapot wil maken.
Deze man spreekt niet de waarheid.
Ze hebben stroom voor de stoppenkast weggehaald, en zware apparaten aan laten staan. Allerlei dingen doorgelust met stekkerdozen binnen en buiten. Zelf alleen stopcontacten gemaakt die er niet helemaal lekker uit zien.
Er zijn foto’s gemaakt als bewijs.
Overal en bij iedereen waar je stroom verbruikt, moet je betalen. Als je bende niet in orde is, is dat je eigen verantwoording en kun je niet verwachten dat de camping voor jouw kosten op gaat draaien.

Deze website en zijn reviews zijn ontstaan door een vrouw die ons overal zwart wil maken door privé omstandigheden, die helemaal los van van de camping.
Deze website is de enige website op t hele internet waar alleen maar slechte reviews staan. Omdat ze hier Meppel reviews toelaten.

Deze reviews is overigens ook een leugen, want wat je verbruikt moet je betalen. En als je je stroom niet in orde heb is dat niet onze verantwoording.

En met de vorige eigenaar, mijn schoonvader…
Daar had je ook altijd gezeik mee, omdat jij vond dat je kind zonder diploma in het zwembad hier mocht zwemmen. Dus doe niet alsof je zo goed met Rudi kon, want dat kon je alleen maar als het jezelf uit kwam!!!
GERRIE IS DIEP TELEURGESTELD IN JULLIE BEIDE!!

Vakantiepark Mooi Oavelt 24 jun 2023
S

Ik heb geprobeerd om dit op een nette manier op te lossen en over te praten, wat dus niet gelukt is
Heb begrepen van meer gasten dat zij ook met ellende zijn vertrokken, is niet best
Het probleem van het zwemmen is een akkefietje van 15 jaar geleden, raar dat je dat aanvecht nu
Wat rudi betreft, ik vind de opmerking erg laag, ik kon dus absoluut wel met JOU SCHOONVADER overweg
Hoop dat jullie ooit zo eerlijk worden zoals hij was

Sjaco 25 jun 2023
M

Wat jammer dat de campingeigenaren niet goed omgaan met een minder goede recensie. Niet erg professioneel! Hier ga ik niet naartoe.

Moontje 11 aug 2023
W

Review over mooi oavelt

Het personeel hier heeft duidelijk geen opleiding gehad en zijn heel stug en onvriendelijk. We kwamen aan en een vrouw kon ons helemaal niet helpen om ons plekje te vinden op de camping... We zijn zelf maar wat lopen zoeken daarna en hebben het zelf gevonden, totaal geen hulp. Als het weer wat tegen zit valt er ook letterlijk helemaal niets te doen. het enige positieve wat ik kan verzinnen is dat het er wel lekker rustig is. Het is het zeker niet waard om vanaf het westen van het land naar deze camping te gaan.

Westerling 6 jun 2022
Reageer
S

Vakantiepark Mooi Oavelt

We hebben een super weekeind beleefd op vakantiepark Mooi Oavelt. Helaas dat het weer niet helemaal mee zat. Dat mocht echter de pret niet drukken. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Er waren activiteiten met het recreatie team en ook voor de ouders was er veel te doen. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. We komen zeker nog een keer terug!

Sas 6 jun 2022
Reageer
J

Fantastische camping

Wij komen al jaren op mooi oavelt, het is een gezellige camping.
Goede services, kwaliteit en prijs is prima.
Het zwembad is mooi overdekt, en er is ook een kinderbad met een glijbaan. En er is een leuke speeltuin voor de kinderen.
Ik beveel deze camping dan ook zeker aan.

Jac 6 jun 2022
F

Wij vinden de camping van Mooi Oavelt in Havelte ook een leuke camping. Wij hebben er meerdere keren een campingplaats gehuurd, alles is altijd keurig op orde. Met name in de zomer is er veel te doen qua waterpret, voor kinderen is het er top omdat ze de hele dag flink kunnen rennen, zwemmen en gek doen. Ook fijn dat je huisdieren (honden) mee mag nemen en dat er WiFi ter beschikking is tegen een meerprijs.

Fernando 6 jun 2022
D

Groepsaccommodatie Marinushoeve racistisch

Wij hebben twee weken doorgebracht in groepsaccommodatie marinushoeve.
Het leek de eerste dag een leuke tijd te worden.

Dit bleek echter anders toen wij van de recreatie gebieden af werden gestuurd om specifieke tijden. Dit zou komen omdat de andere campinggasten dan gebruik zouden kunnen maken van deze utiliteiten.
De tijden dat wij gebruik konden maken van de gebieden werd per dag minder. Daarnaast hoorde ik dat er 'liever mensen bij de utiliteiten werden gezien zonder afkomst en volledig Nederlands'.

Ik spreek voor de hele groep dat wij deze camping ten zeerste afraden aan ieder die er over nadenkt zich hier te vermaken.

Oskan Dilek

Dilek Oskan 5 jun 2022
Reageer
I

Diep triest

Ik heb jaren op deze camping gestaan. Ben er gelukkig ook al jaren weg. Maar het feit dat de zoon van de eigenaar, mensen gaat lastigvallen, stalken en provoceren is bizar maar vooral triest. Hij gaat zijn vader opvolgen als eigenaar van de camping. Wees in ieder geval gewaarschuwd. Want dit heerschap roddelt werkelijk over iedere vakantieganger.

I 27 mei 2022
Vakantiepark Mooi Oavelt

Ik snap alleen niet wat jij nog steeds op ons park doet, al jaren kom je met de bouwvak vakantie op ons park. Ook vorig jaar 2021 stond u weer met een vouwcaravan voor een week op ons park. Deze factuur staat nog steeds open ondanks verschillende herinneringen. Waar geen reactie op wordt gegeven. Kan wel een incasso sturen maar van een kale kip valt niks te plukken. Rudi Elting Vakantiepark Mooi Oavelt

Vakantiepark Mooi Oavelt 5 jun 2022
I

Niet liegen. Er is geen enkele aanmaning gestuurd. Zoals al eerder aangegeven, graag een herinnering sturen. Ik zal je opmerking "kale kip" maar negeren. Dit zegt meer over jou dan over mij.

I 13 jun 2022
A

Wat een negatieve reacties van de medewerker. De baas is op vakantie en hij neemt de rol tegenover ons op zin als baas.
Andere caravanbouwers worden bij de grond afgebrand wat een arrogante kerel. Neem eens een cursus in omgang met je klanten !

Albert Willems 24 jun 2022
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Havelte.

Over Vakantiepark Mooi Oavelt

Het vakantiepark Mooi Oavelt is gelegen te Nieuwe Ruiterweg 5 in Havelte. Het park biedt een camping en een chaletpark aan met opties voor kleinere en grote groepen. Op het vakantiepark zijn diverse voorzieningen aanwezig om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Gasten kunnen genieten van een verwarmd overdekt zwembad, een speeltuin voor kinderen met airtrampoline, sportvelden en fietsverhuur. Daarnaast is er een gezellig restaurant waar je kunt genieten van lokale gerechten. Mooi Oavelt ligt in een prachtige landelijke omgeving, omringd door groene bossen, uitgestrekte velden en schilderachtige dorpen. Het is de perfecte plek om te ontspannen, te wandelen en te fietsen in de natuur. In de omgeving zijn er ook verschillende bezienswaardigheden en attracties te vinden, zoals Havelte en natuurgebieden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Havelte, Drenthe
  • https://www.mooioavelt.nl
  • info@mooioavelt.nl