Vakantiepark Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer

3.8 reviewscore • 4 reviews
A

Was leuk maar niet echt schoon

De omgeving van het park is goed en het zwembad is ook goed. Ik heb al zo'n 15 jaar bij Roompot geboekt en nooit problemen gehad, maar deze keer helaas wel. Ons verblijf (huisje 149) was niet schoon, ik heb dit gemeld en er is direct een schoonmaakster gestuurd voor de keuken die daarna netjes was. Maar de rest van het huis was ook echt niet schoon, er was in elke kamer wel iets aan de hand. Hopelijk wordt het huis grondig gepoetst en wordt er hier en daar onderhoud gepleegd. Voor de prijs vonden wij het verblijf niet waard.

Atilla 10 aug 2022
Reageer
M

Gemiddeld vakantiepark

We hadden iets meer verwacht dan wat we kregen. De foto's leken mooier dan hoe het echt was. We hadden het ook wel iets schoner verwacht. Het was niet alleen maar slecht. Het personeel was erg vriendelijk en de omgeving is werkelijk prachtig. Ook erg genoten van het zwembad. Veel jongeren maar geen overlast gehad. Zouden we terug komen? Waarschijnlijk niet. Was het slecht? Niet heel slecht maar ook niet heel goed.

Marloes 20 sep 2022
Reageer
M

Roompot Emslandermeer is geweldig!

Wij hebben een 12-persoons huis gehuurd, genaamd GROTE STEE, niet via Hogenboom maar via bungalowpark-emslandermeer.nl. Deze organisatie is kleinschalig en zeer persoonlijk! Alles was perfect en het huis was goed schoon. De reservering via Janet Landman was zeer goed en persoonlijk. We werden welkom geheten in het huis door gastvrouw Nel Holleman en kregen s middags een goede instructie, van een vriendelijke meneer, voor de toerboot en de jacuzzi. Als we tijdens ons verblijf een vraag hadden, werd dit snel via een appje beantwoord. Er waren veel leuke dingen aanwezig, zoals een eigen toerboot, waterfietsen, kano's, supplanken, en nog 2 losse bootjes. Er was ook een jacuzzi en een sauna buiten. Kortom, hulde voor deze Roompot vestiging!

Mevrouw Dekker 27 mei 2022
Reageer
F

Ligging is goed maar wel overlast gehad

Het park heeft een prachtige ligging, vooral de huisjes aan het water waar wij in verbleven. De staat van onderhoud gaf een verwaarloosde indruk, we hebben de eerste dag zelf de huisjes schoongemaakt omdat het nodig was. Alles was duidelijk niet nieuw. Onze buren hadden een houtgestookte hot tub waardoor we vaak in rook werden gezet, niet fijn als je astmatisch bent. We hebben leuke fietstochten gemaakt naar Bourtange, dat was mooi.

Fam Jongsma 26 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Vlagtwedde.

Over Vakantiepark Emslandermeer
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Vlagtwedde, Groningen
  • https://www.bungalowpark-emslandermeer.nl