Vakantiepark Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer

4.1 reviewscore • 7 reviews
A

Het ware vakantiegevoel

Onze recente vakantie in een "Grote Stee" huis met een Whaly toerboot was werkelijk onvergetelijk. Het was een unieke ervaring om de omgeving vanaf het water te verkennen, en dit gaf ons het ultieme vakantiegevoel. Zowel het vakantiepark als de accommodatie waren uitstekend onderhouden en ruim van opzet. 's Avonds hebben we genoten van heerlijke maaltijden bij het Makedonia Balkan Restaurant in Winschoten, waar de sfeer en het eten uitstekend waren.

Anna 20 jun 2023
Reageer
P

Niet geschikt voor jonge kinderen

Ondanks de rust en schoonheid van het park, was het helaas niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. De afwezigheid van hekken of schuttingen rond de huisjes zorgde voor grote zorgen over de veiligheid van onze kinderen. Hierdoor konden we niet in alle rust van de buitenlucht genieten en moesten we voortdurend waakzaam zijn om te voorkomen dat de kinderen in het water zouden vallen, de weg op zouden rennen of bij de buren in de tuin zouden belanden. Het was een teleurstellende vakantie-ervaring, en we overwegen in de toekomst naar accommodaties te zoeken die beter zijn beveiligd.

Peter 10 jun 2023
Reageer
L

Een fantastisch verblijf met alle voorzieningen

In mei hebben we met onze uitgebreide familie, bestaande uit 3 jonge gezinnen en grootouders, het Pallertshuis voor 24 personen geboekt. De woning ligt prachtig aan het water en biedt een weids uitzicht over het platteland. De ruime tuin met trampoline was een grote hit bij de kinderen, terwijl we konden suppen, vissen en volleyballen. Binnen vonden we een ruime woon- en eetkamer, een goed uitgeruste keuken en voldoende slaap- en badkamers, allemaal smaakvol ingericht. De bedden waren comfortabel en de sauna en bubbelbad waren een welkome aanvulling. Het park had ook een leuk zwembad, hoewel de glijbaan tijdens ons verblijf gesloten was. Ondanks dat hebben we enorm genoten en bevelen we deze accommodatie van harte aan!

Lotta 10 mei 2023
Reageer
M

Geweldige familie-ervaring in luxe weitehuis

Ons recente weekend met familie bij Emlandermeer was ronduit fantastisch. We hadden het 16-persoons Weitehuis via Emslandverhuur geboekt, en het was ongelooflijk luxe en comfortabel. De accommodatie was speciaal ingericht voor onze groep en bood een ruim woongedeelte, een eetgedeelte met diverse voorzieningen, comfortabele slaapkamers en 2 badkamers met regendouches en baden. We hebben optimaal genoten van de jacuzzi, hottub, sauna en zelfs de zonnebank. Ook het kanoën op het water in deze prachtige omgeving was een hoogtepunt. Kortom, een echte aanrader voor groepen die samen willen genieten!

Martine 25 apr 2023
Reageer
J

Prettig verblijf in een geweldige bungalow

We hebben enkele heerlijke dagen doorgebracht in het Lieskehuis, een prachtige bungalow met buiten-spa/wellnessfaciliteiten. De grote tuin met terras en speeltoestellen was perfect voor de kinderen, inclusief schommel en trampoline. De ligging aan het meer bood een schitterend vrij uitzicht. Ook het dineren bij Roegh op het park was een plezierige ervaring, met eerlijk eten tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Jan 18 apr 2023
Reageer
R

Een heerlijk weekend in de luxe villa voor 24 pers

We hebben een fantastisch verblijf gehad in de luxe villa "het Pallerthuis" voor 24 personen. Deze accommodatie was zeer geschikt voor onze grote groep en van alle gemakken voorzien, inclusief dubbele voorzieningen zoals koelkasten, vaatwassers en koffiezetapparaten. De aanwezigheid van een hottub, sauna en zelfs een zonnebank was een aangename verrassing. Het contact met de verhuurder verliep vlekkeloos en er werd meegedacht om aan onze wensen te voldoen.

Robert 9 feb 2023
Reageer
M

Gemiddeld vakantiepark

We hadden iets meer verwacht dan wat we kregen. De foto's leken mooier dan hoe het echt was. We hadden het ook wel iets schoner verwacht. Het was niet alleen maar slecht. Het personeel was erg vriendelijk en de omgeving is werkelijk prachtig. Ook erg genoten van het zwembad. Veel jongeren maar geen overlast gehad. Zouden we terug komen? Waarschijnlijk niet. Was het slecht? Niet heel slecht maar ook niet heel goed.

Marloes 20 sep 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Vlagtwedde.

Over Vakantiepark Emslandermeer

Er zijn 7 reviews geschreven over Vakantiepark Emslandermeer op Reviews.nl. Met een 4.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Vlagtwedde, Groningen
  • https://www.bungalowpark-emslandermeer.nl
  • info@bungalowpark-emslandermeer.nl