Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

4.7 reviewscore • 4 reviews
R

Genoeg te bezichtigen!

Het huisje (nr. 290) was prachtig en goed onderhouden. Er was meer dan genoeg huisraad, inclusief bestek en servies. Aangezien het een particulier huisje was, waren er veel van dit soort accommodaties op het park. De omgeving is erg mooi en er was ook genoeg te doen in de omgeving. We overwegen zeker om terug te komen. De ligging van ons huisje aan de bosrand was perfect, met een zeer ruime tuin met maar liefst 3 terrassen en tuinmeubilair. Het huisje zelf was leuk en mooi ingericht, met gezellige bloempotten met viooltjes en leuke decoratie. We hebben echt genoten van ons verblijf.

Richard de F. 27 mei 2023
Reageer
J

Leuk en moderne bungalow

We verbleven in een leuke en moderne bungalow met een serre, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkwam. De keycard werkte prima, waardoor we gemakkelijk toegang hadden tot onze accommodatie. Er was veel te doen, zowel binnen het park als in de omgeving. De service was goed en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De Roompot-app was handig en bood nuttige informatie. Al met al hadden we een positieve ervaring en hebben we genoten van ons verblijf.

Joy 22 apr 2023
Reageer
W

Goede voorzieningen op het park

Dit vakantiepark was echt fijn! De rustige ligging tussen de bomen zorgde voor een prettige sfeer. De accommodatie was voorzien van alle gemakken, en ook op het park zelf waren goede voorzieningen aanwezig. Wat wij erg konden waarderen is dat het park autovrij is. Hierdoor kun je je kinderen zonder zorgen buiten laten spelen. Voor ons scheelt het ook weer wat geluidsoverlast, al zal dat wel meevallen.

Wilhelm Frederiks 3 mrt 2023
Reageer
T

Rustig park in Drenthe

Roompot Bospark Lunsbergen ligt aan de rand van een groot bos. Een prachtige ligging! In het park ook veel groen wat een echt vakantiegevoel geeft. Personeel was bijzonder aardig en heel ontspannen. We hebben ook meegedaan met de bingo en dat was erg gezellig. De medebezoekers waren ook heel vriendelijk. Het campingwinkeltje was ook erg leuk en er was van alles te krijgen. Op woensdag kun je zelfs gratis met de pendelbus naar Assen. In de omgeving zelf is ook genoeg te doen. Wij hebben een leuke vakantie gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

Thea 29 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Borger.

Over Bospark Lunsbergen

Roompot Bospark Lunsbergen is gelegen Rolderstraat 11A in Borger in het groene hart van Drenthe. Dit park biedt een veel natuur en recreatiemogelijkheden. Gasten kunnen verblijven in mooie vakantiebungalows voorzien van moderne faciliteiten. Het park onder andere een overdekt zwembad, een speeltuin en diverse sportvelden. Gasten kunnen genieten van de rustige en bosrijke omgeving, perfect voor ontspannende wandelingen en fietstochten. In de directe omgeving bevindt zich het prachtige natuurgebied de Hondsrug, waar je kunt genieten van uitgestrekte bossen, heidevelden en prehistorische hunebedden. Op korte afstand van Bospark Lunsbergen vind je ook attracties zoals Wildlands Adventure Zoo Emmen en het Hunebedcentrum.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Borger, Drenthe
  • https://www.bosparklunsbergen.nl
  • receptie.lunsbergen@roompot.nl