Landgoed De Berenkuil

Landgoed De Berenkuil

4.0 reviewscore • 10 reviews
L

Betoverende boservaring

Onze tijd op deze camping was als een magische onderdompeling in de natuur. Het betoverende berenthema bracht een gevoel van verwondering in het bos. Te midden van het levendige ontvangstgebied gaven de ruime velden juist een knus en veilig gevoel. Na een teleurstellende eerdere vakantie vonden we hier een onverwachte bron van rust en ontspanning. De unieke animatie betoverde niet alleen onze kinderen, maar bracht ook ons in vervoering. Het moderne en schone sanitair en het vriendelijke personeel droegen bij aan een zorgeloos verblijf. Hoewel het restaurant wellicht geen culinaire hoogstandjes bood, waren de andere faciliteiten, zoals het speelvijverstrand en de zwembaden, een waar genot. We zijn al enthousiast aan het uitkijken naar ons volgende bezoek!

Laura 11 aug 2023
Reageer
S

Volgend jaar weer!

Hoewel het weer niet altijd meewerkte, lieten we ons niet ontmoedigen. Berenpret blijft een groot succes, vooral de Berenpret XL met kindercast bracht magie in de ogen van onze twee zoontjes. Onze vakantieplannen voor volgend jaar zijn al gemaakt, met een extra week om de kans op zonniger weer te vergroten!

Sanne 7 aug 2023
Reageer
R

Gezellig verblijf

We genoten van het comfort van de 5-persoons Woody huisjes tijdens ons voorjaarsverblijf. De volgende keer kiezen we echter voor het avontuur van kamperen op De Berenkuil, dat past beter bij onze sfeer. Als we toch een minpuntje moeten noemen, is het jammer dat de BBQ-regel van kracht was, begrijpelijk gezien de droogte, maar een BBQ hoort bij onze ervaring.

Richard 7 aug 2023
Reageer
A

Kindvriendelijk avontuur

Ondanks enkele regenachtige dagen hebben we ons uitstekend vermaakt tijdens ons kampeeravontuur van twee weken. Het animatieteam zorgde voor enthousiaste en creatieve activiteiten, en het eenvoudige maar doeltreffende zwembad was een welkome afkoeling. Het vernieuwde sanitair was over het algemeen fris en schoon, al waren enkele oudere gebouwen nog aan een opknapbeurt toe. De prijzen in het restaurant waren wat aan de hoge kant en het bestellen via een app was even wennen, maar dat deed geen afbreuk aan ons plezier.

Annebel 31 jul 2023
Reageer
S

Onprettige ervaring

Onze tijd op De Berenkuil was teleurstellend en verre van plezierig. Onredelijke regels bij aankomst en gebrekkige communicatie creëerden ongemak. Onze afzondering op een afgelegen veldje en onverwachte extra kosten voegden frustratie toe aan de ervaring. Deze reeks negatieve situaties veroorzaakte een onaangename en zelfs traumatische sfeer gedurende ons verblijf. Helaas werden onze verwachtingen van een ontspannende tijd niet waargemaakt, en in plaats daarvan werden we geconfronteerd met obstakels die ons plezier overschaduwden.

Sandra 30 jul 2023
Reageer
R

We hadden meer verwacht

Onze verwachtingen werden niet helemaal waargemaakt op De Berenkuil. Bij aankomst bleek ons huisje vol spinnen en webben te zitten, en de schoonmaak liet te wensen over. Het restaurant bood weinig gezonde opties en het personeel was niet altijd even vriendelijk. Voor de prijs die we betaalden, hadden we meer kwaliteit verwacht.

Roos 11 jul 2023
Reageer
E

Traditioneel genieten?

Na meer dan drie decennia van traditie op deze vertrouwde camping, stond ons plezier dit jaar op de proef. De nadruk op stilte teleurstellend, onderhoud van sanitair ontoereikend, en de gastvrijheid die we gewend waren ontbrak helaas. Ondanks uitdagingen koesterden we de natuur en samenzijn met anderen als lichtpuntjes, terwijl we hopen op betere tijden voor de traditie die ons nauw aan het hart ligt.

Evelien 27 jun 2023
Reageer
R

Vriendelijke kindercamping

Deze camping is een geweldige keuze voor gezinnen met jonge kinderen, vanwege de vriendelijke sfeer en diverse faciliteiten. Het vernieuwde sanitair en de kindvriendelijke animatie maken het tot een plek waar kinderen zich vermaken. Ook voelt het hier heel veilig, zodat je niet altijd op je hoede hoeft te zijn als de kinderen spelen. Als je op zoek bent naar een ontspannen verblijf, is dit zeker een aanrader.

Renske 21 aug 2022
Reageer
E

Voorjaarsvreugde

Onze voorjaarsvakantie op De Berenkuil was een plezierige ervaring. Onze zonnige plek bood de juiste ambiance voor het seizoen. Hoewel sommige details nog verbetering behoeven, was het vernieuwde sanitair een pluspunt. Ook het aantal activiteiten dat verzorgd wordt is ruim voldoende. Voor gezinnen met jonge kinderen is dit een aanbevolen bestemming.

Erik 6 mei 2022
Reageer
M

Unieke kampeerbeleving

Ondanks het wisselvallige weer, genoten we volop van onze tijd op deze bijzondere camping. De speelvijver en het creatieve animatieteam gaven onze kinderen veel plezier. Ze hebben zich geen moment verveeld, wat voor ons ideaal was. Deze camping biedt een unieke belevenis en diverse faciliteiten voor gezinnen. Een aanrader voor wie een authentieke kampeerervaring zoekt!

Moniek 23 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Grolloo.

Over Landgoed De Berenkuil

Country Camp De Berenkuil is gelegen te De Pol 15 in Grolloo. Landgoed De Berenkuil vind je een breed scala aan accommodaties, zoals knusse bungalows, comfortabele lodges en ruime kampeerplaatsen. Het park is gericht op gezinnen en biedt tal van faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Denk aan een verwarmd buitenzwembad, speeltuinen, sportvelden, een recreatieplas, fietsverhuur en een uitgebreid animatieprogramma. Het park staat ook bekend om zijn prachtige natuurlijke omgeving. Je kunt heerlijk wandelen of fietsen in de uitgestrekte bossen en heidevelden van Drenthe. Daarnaast zijn er in de omgeving diverse attracties en bezienswaardigheden te vinden, zoals Wildlands Adventure Zoo Emmen en het Hunebedcentrum.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Grolloo, Drenthe
  • https://www.berenkuil.nl
  • info@berenkuil.nl