Vakantiepark Diana Heide

Vakantiepark Diana Heide

3.9 reviewscore • 10 reviews
N

Mooie camping met ruime plaatsen

We hebben een fijne ruime plek met veel privacy en groen. Ideaal zijn de privé-hygiënepods die je op de locatie kunt huren. De camping is groen, schoon en netjes en het personeel is vriendelijk. Speciaal voor de jongere gasten is er een (kleine) merentour. Daarnaast is er een visvijver. Er was weinig speeltoestellen of entertainment dat een uitdaging was voor onze 13- en 11-jarigen. Maar voor wie wil, er is genoeg te doen in de omgeving. Inclusief buitenzwembaden, waterparken of musea. Vond het bijzonder, de camping was in het hoogseizoen maar voor de helft vol aangezien het gewoon een mooie camping was en 's nachts rustig zonder overlast van andere campinggasten of ander geluid. verrukkelijk. We hebben er erg van genoten.

Nic. 23 aug 2022
Reageer
O

prachtige camping

We hebben vorig jaar in mei al een bezoek gebracht aan deze camping tijdens Hemelvaart. Het was een nette camping, maar we waren destijds zo druk bezig met andere activiteiten dat we niet eens de helft van de camping hebben verkend. Dus toen we onze zomervakantie gingen plannen, was de keuze snel gemaakt: we zouden opnieuw naar deze camping gaan. Onze drie kinderen (8, 9 en 11 jaar oud) waren ontzettend enthousiast. Aan het begin van de zomervakantie keerden we terug naar de camping, maar na 4 dagen moesten we helaas naar huis vanwege de coronamaatregelen. Gelukkig hebben de eigenaren dit uitstekend opgelost en mochten we terugkomen zodra het weer mogelijk was. We kregen een andere plek toegewezen op hetzelfde veld. De animatie was geweldig! Zelfs in de laatste week van onze vakantie, toen er maar voor maximaal 10 kinderen werd gezorgd, ging het programma gewoon door. Het sanitair was altijd schoon en werd minstens twee keer per dag schoongemaakt. Af en toe waren de douches koud, maar we hebben dit gemeld en er werd aan gewerkt. Al met al hebben we een fantastisch verblijf gehad.

Odi 17 jan 2022
Reageer
K

Prachtige camping in een schitterende omgeving

De camping bevindt zich te midden van prachtige bossen en de kampeerplaatsen zijn buitengewoon ruim. Er is een zwemplas en een visvijver waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Wij maakten gebruik van het sanitairgebouw bij het veld Konijn en dit was altijd brandschoon. Misschien kwam dit door het natte zomerseizoen, maar er waren veel muggen aanwezig. In de omgeving is er voldoende te beleven, zoals een mooie wandeling door het bos naar kamp Westerbork. Voor kinderen is dit natuurlijk veel leuker dan de gebruikelijke route.

Kurt 23 aug 2021
Reageer
R

Teleurstellende ervaring op de camping

Hoewel de omgeving prachtig is en we een ruime kampeerplek hadden voor onze caravan, waren we teleurgesteld in de kinderanimatie. Het animatieduo had weinig oog voor de kinderen en zat zelf tijdens het knutselen in een hoekje te praten. We waren net terug van een andere 4-sterren camping waar alles perfect geregeld was en er een professioneel animatieteam aanwezig was. Het sanitair liet ook te wensen over, met schimmel op het plafond, vuile wastafels bij de ingang en vieze toiletten op elk moment van de dag. De zwemplas was leuk en overzichtelijk, en de speeltuintjes waren in orde. Er is geen campingwinkel en verse broodjes moeten een dag van tevoren besteld worden. De dichtstbijzijnde supermarkt is op 5 minuten rijden met de auto. We zullen niet meer terugkeren naar deze camping.

Ronald 10 aug 2021
Reageer
L

Rustige camping met schoon sanitair

We hebben vier weken lang op een comfortplaats gestaan tegen een aantrekkelijk tarief in de nazomer. De kampeerplek was zeer ruim en het sanitair was altijd schoon. We hadden een eigen privécabine, maar ook het andere sanitair was keurig. De eigenaren waren vriendelijk en behulpzaam, en het kleine restaurant bood voldoende keuze op het menu. We hebben er heerlijk gegeten. Helaas was de WiFi slecht, ondanks de inspanningen van de eigenaar om dit te verbeteren. Het inloggen moest steeds opnieuw gebeuren. Dit lag niet aan de camping, maar aan de provider. Gelukkig wordt volgend jaar glasvezelkabel aangelegd in dit buitengebied, dus hopelijk zijn de problemen dan opgelost. Een pluspunt was de aparte centrifuge voor het handwasje en het prachtige en gezellige kindersanitair.

Lotta 4 okt 2020
Reageer
C

Had beter gekund

Lekker rustig gelegen in groene omgeving, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Enkele nadelen: achterstallig onderhoud. Ik heb dit ook gelezen in een eerdere opmerking (dus dit had duidelijk geen prioriteit). Je kunt pas vanaf 9.00 uur ontbijten met broodjes, wat ik persoonlijk vrij laat vind als je vroege vogels hebt. Maar als je op tijd wilt ontbijten, als je de hele dag op pad wilt, kan het ook zijn dat je te laat komt. We vonden ook de kwaliteit van de croissants niet om enthousiast over te zijn (kleine, droge, bleke broodjes). Daarom hebben we ontbeten bij de Coop in Hooghalen, een paar kilometer verderop. Op zich een prima park, maar niet onze eerste keus.

C 24 sep 2020
Reageer
E

Genieten van de natuurlijke rust en vrijheid

Het park, midden in het bos, is prachtig aangelegd en het groen wordt goed onderhouden. De kampeerplekken zijn ruim en bieden voldoende privacy. Alle plekken hebben hun eigen watervoorziening, elektriciteit, afvoer en digitale televisieaansluiting. De sfeer op de camping is gemoedelijk en het personeel is gastvrij. Je voelt je er echt thuis. Het sanitair wordt goed schoongemaakt en ruikt altijd fris. Tijdens drukke momenten kan het wel vies zijn, maar dat komt door het gedrag van de gasten zelf. De prijs-kwaliteitsverhouding van de camping is uitstekend. We hebben een keer in het restaurant gegeten, maar vonden de prijs in verhouding tot de kwaliteit van het eten aan de hoge kant. Het vlees was droog en de patatjes waren te bruin. Thuis kunnen we het beter klaarmaken. Dit was mogelijk een incident. Over het algemeen was het verblijf op de camping geweldig en we overwegen zeker om terug te keren.

Emma 21 aug 2020
Reageer
F

Prima camping

6 nachten op deze camping gestaan. Een ruime plek waar we niet kunnen kiezen is geen optie, het is spannend waar het vandaan komt. Dit is echt een goedkope camping. Het zwembad is geweldig voor kinderen onder de 10 jaar, ze hebben nu een pomp of iets erin zodat het niet stinkt. Activiteiten zijn te kinderachtig voor een meisje van 10 jaar. Eigenlijk vind ik schoonmaken en corona prima. Niet te gek, maar veilig genoeg.

Familie T 19 aug 2020
Reageer
T

Prima camping

Deze camping is zeer fijn en rustig, gelegen in een mooie bosrijke omgeving. 's Ochtends kun je genieten van versgebakken brood dat je van tevoren kunt bestellen en vanaf negen uur kunt ophalen. De kampeerplaatsen zijn ruim en bieden allemaal een eigen wateraansluiting. De animatie voor kinderen is leuk en er is een zwemvijver aanwezig. Persoonlijk vond ik de zwemvijver niet zo prettig vanwege het donkerbruine water, maar voor zwemmen zijn we uitgeweken naar de Ieberenplas (ongeveer 8 km fietsen) en de Baggelhuizerplas in de buurt van Assen. Beide locaties zijn gratis toegankelijk en hebben voldoende parkeergelegenheid. Voor ons was de camping voor een week meer dan voldoende. Eerdere opmerkingen over zand in het sanitair kloppen wel, maar er zijn ook wissers aanwezig, dus het hangt af van wat de voorganger als normaal beschouwt. Over het algemeen vonden wij het sanitair in orde.

Tim 14 aug 2020
Reageer
S

Mooie omgeving, maar een andere camping

Dit is een klein park met veel speeltoestellen, leuk voor de kinderen. De omgeving is prachtig om te fietsen. We hebben echter al snel gemerkt dat veel kinderen zelfstandig mochten spelen zonder toezicht. We hebben vreemd gedrag gezien. De animatie deed zijn best, maar had geen gezag. Kinderen luisterden niet, verstoorde het theater en ouders die wel met hun kinderen meegingen, moesten hun kinderen waarschuwen.

Het sanitair wordt twee keer per dag grondig schoongemaakt, maar helaas gebeurt dit ook tijdens de drukste periode van ongeveer 8.30-10.00 uur. Hierdoor ontstaan er rijen bij de toiletten en douches die flink kunnen oplopen. De enige coronamaatregel was het beschikbaar stellen van desinfectiemiddel bij de ingang. Er waren geen afgebakende plekken om afstand te bewaren. Kinderen gingen zelfstandig naar het toilet, dus helaas was het sanitair na een uur al niet meer erg schoon.

Sophie 2 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van september 2023 in de omgeving van Amen.

Over Vakantiepark Diana Heide

Vakantiepark Diana Heide is gelegen te Amen 55 in Amen in het natuurrijke Drentse landschap. Gasten kunnen verblijven in comfortabele vakantiehuizen of op ruime kampeerplaatsen, omgeven door groen en met veel privacy. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin, een restaurant en diverse sport- en recreatievoorzieningen. Gasten kunnen volop genieten van de prachtige omgeving door te wandelen of te fietsen in de nabijgelegen bossen, heidevelden en natuurgebieden. Ook de gezellige stad Assen en het beroemde TT Circuit liggen op korte afstand van het park. Vakantiepark Diana Heide organiseert regelmatig activiteiten en animatieprogramma's voor jong en oud, waardoor er altijd iets te beleven is voor het hele gezin.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Amen, Drenthe
  • https://dianaheide.ardoer.com
  • dianaheide@ardoer.com