Landal Het Land van Bartje

Landal Het Land van Bartje

4.1 reviewscore • 11 reviews
S

Schitterend vakantiepark met prachtige accommodati

Dit park heeft vele positieve veranderingen ondergaan. Onze vakantiewoning 6D2 was bij aankomst schoon en had nieuw meubilair vergeleken met de vorige keer. De badkamer en het toilet waren ook nieuw en mooi. Het zwembad, inclusief het buitengedeelte, is ook prachtig verbeterd. Het park blijft gewoon fantastisch om naartoe te gaan. Het personeel is altijd vriendelijk en staat direct klaar om te helpen als dat nodig is. We kijken nu al uit naar ons volgende verblijf!

Sander 4 jul 2023
Reageer
S

Super weekend

Een heerlijk sint weekend met 7 volwassenen in een prachtige boerderij woning.mooi gelegen,heel rustig.wij bofte wel met een laagje sneeuw op het park.het huisje was super schoon en gezellig,en de kachel stond al aan bij binnenkomst wat het prettig maakten.heerlijke massage gehad op het park,sfeervolle receptie.voor kinderen heel veel te doen,het sinthuis vonden wij super leuk:).al met al een aanrader!!

Sybelle 4 dec 2023
Reageer
J

Fantastisch!

We hebben een geweldig weekend gehad met ons gezin op Land van Bartje. Het vakantiehuisje was super leuk, gelegen tussen de bomen en struiken, waardoor we volledige privacy hadden. Onze kinderen vonden het fantastisch. Er waren genoeg faciliteiten voor de kleintjes, waar ze heerlijk konden spelen. Ook het eten en drinken op het park waren uitstekend beide dagen. We hebben volop genoten en zijn helemaal tot rust gekomen. We komen zeker nog een keer terug!

Jesper 29 jun 2023
Reageer
E

Viel een beetje tegen

Ons verblijf in huisje 127 viel een beetje tegen. De oprit om de auto te parkeren was smal en lastig te navigeren. Rondom het huisje was het groenonderhoud verwaarloosd. Boven was er geen toilet, dus 's nachts moesten we via een steile, donkere trap naar beneden. Ook de magnetron en vaatwasser waren onduidelijk in gebruik. Gelukkig was het huisje wel schoon en de badkamer prima. Het zwembad en de minigolf waren leuk en goed. Het restaurant verraste ons positief met een lactosevrije menukaart. Buiten het park is er genoeg te doen, zoals een bezoek aan gezellige plaatsen en het volgen van fiets- en wandelroutes. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Door persoonlijke omstandigheden zijn we eerder naar huis gegaan.

Evelien 26 jun 2023
Reageer
A

Heerlijk ontspannen in Land van Bartje

Vorig weekend hebben we genoten in Land van Bartje. Wat een prachtig park! We hebben heerlijk ontspannen in de mooie bungalow. Alles was keurig schoon en goed verzorgd. We hebben genoten van de sauna en de kinderen vonden het bubbelbad geweldig. De omgeving is schitterend en ideaal voor een fietstocht met mountainbikes. 's Avonds hebben we gezellig buiten gezeten in de ruime tuin van ons huisje. Het zwembad was schoon en netjes. Ook onze hond was welkom en we hebben heerlijk gewandeld in het bos en over de heide. Voor paardenliefhebbers is de ponyranch een aanrader. Kortom, we raden dit park absoluut aan!

Anouk 22 jun 2023
Reageer
L

Een aanrader!!

Wat een geweldig park! Ruim opgezet, groen en prachtige accommodaties in een mooie omgeving. Bartjes Boerderij en de Pumptrack baan zijn fantastische toevoegingen. Er is genoeg te doen voor zowel jonge als oudere kinderen. Ons 6-persoons kinderhoevewoning was mooi ruim en ideaal ingericht voor de kinderen. Het huisje was van alle gemakken voorzien en zag er keurig uit.

Linda Meijer 20 jun 2023
Reageer
R

Geweldig verblijf, we komen terug!

Wat hebben we een heerlijk weekend gehad! We waren echt even op vakantie. De huisjes liggen mooi in het bos, bieden veel privacy en zijn ruim opgezet. Ons huisje was van alle gemakken voorzien en zag er keurig uit. Er was volop keuze wat betreft eten, dus koken was niet nodig. Voor sportieve mensen is er genoeg te doen, met mogelijkheden om zo het bos in te fietsen of te wandelen. Fietsen in Drenthe is echt fantastisch! Ook voor de kinderen was er genoeg te beleven met diverse speelgelegenheden binnen en buiten. Het zwembad was ook erg fijn. Kortom, we hebben echt genoten!

Richard 19 jun 2023
Reageer
S

Geweldig weekend gehad!

Afgelopen weekend verbleven we in een 6-persoons luxe huisje met sauna en wasmachine. Het was onze eerste keer hier, op aanraden van vrienden, en we gaan zeker terugkomen. Voor onze twee jongste kinderen was er genoeg te doen. Reserveren ging makkelijk via de app of bij de receptie. Onze oudste van 13 vermaakte zich uitstekend in de Hang Out van Bartje's Boerderij. Ook aan onze hond was gedacht, ze kreeg een zakje hondensnacks in de woning omdat het hondenweek was bij Landal. Het binnenzwembad met glijbaan en spraypark was buiten gebruik, maar het overdekte buitenbad met het nieuwe speelgedeelte was ook erg leuk. Het restaurant was goed en we hebben lekker geluncht bij Bartje's Boerderij. Het personeel op het hele park was vriendelijk en behulpzaam. Het huisje was schoon, we misten alleen een schoonmaaksetje, maar dat werd snel bezorgd. Al met al hebben we een heerlijk weekend gehad!

Suzanne 5 jun 2023
Reageer
M

Wat een top weekend

Wat een prachtig park! Onze oudste van 8 vermaakte zich vooral in het zwembad en op de BMX-fiets, wat een leuke aanleg met die crossbanen! Onze jongste van 4 wilde niet weg bij het indoor speelparadijs in Bartje's Boerderij. Onze accommodatie (6D2) was netjes en schoon en we konden heerlijk buiten zitten met het mooie weer. Een top weekend en we komen zeker eens terug!

Marik 2 jun 2023
Reageer
P

Nooit meer.

Onze ervaring in huisje 127 was teleurstellend. De accommodatie was oud en versleten. Het was vochtig en niet schoongemaakt. Overal lag vuil dat er al lang leek te liggen. Bij aankomst was er geen bedlinnen voor mijn zoon, maar dit werd gelukkig snel opgelost. Het bedlinnen dat we kregen was oud en muffig en paste niet goed op het krakkemikkige bed. Boven was er geen toilet, wat 's nachts onhandig was. Ook waren de magnetron en vaatwasser onduidelijk in gebruik. Gelukkig was de badkamer wel prima en was het zwembad leuk en schoon. Het restaurant verraste ons positief met een lactosevrije menukaart. Buiten het park is er genoeg te doen, zoals een bezoek aan gezellige plaatsen en het volgen van fiets- en wandelroutes. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Door persoonlijke omstandigheden zijn we eerder naar huis gegaan.

Patricia 25 mei 2023
Reageer
M

Eens, maar nooit meer!

We hadden een 10-persoons accommodatie geboekt in de meivakantie (2x 4 jaar, 1x 8 jaar, 1x 11 jaar en 5 volwassenen). Bij aankomst stond het servies vuil in de kastjes. Het huis was stoffig. De sauna was te klein voor 1,5 persoon. Het personeel in het Smulpunt was onvriendelijk en ongemotiveerd. Er waren vier mensen bezig met het schoonmaken van tafels (17:00 uur), maar slechts één kassa was open.

Het binnenzwembad met glijbaan en spraypark was de hele week buiten gebruik zonder aankondiging en er was geen begrip vanuit het park.

De fietsenverhuur werd door één persoon gedaan en hij was altijd te laat. De online geboekte skelters waren al verhuurd en het terugstorten van het geld verliep moeizaam. Het restaurant was niet goedkoop, maar wel lekker. Voor de lunch kun je beter naar het centrum van Borger gaan. De Pumptrack baan was leuk. De boswandeling met paard was goed. De binnenzandbak/speeltuin was top. Het sleutelsysteem met de Landal app werkte niet, dus we kregen fysieke sleutels bij de receptie.

Al met al was Land van Bartje een grote tegenvaller!

Marcel 9 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Ees.

Over Landal Het Land van Bartje

Er zijn 11 reviews geschreven over Landal Het Land van Bartje op Reviews.nl. Met een 4.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Ees, Drenthe
  • http://www.landvanbartje.nl
  • landvanbartje@landal.nl