Landal PUUR Exloo

Landal PUUR Exloo

4.3 reviewscore • 8 reviews
P

Twee fantastische weken

We hebben twee fantastische weken gehad in een netjes en ruim huis voor zes personen, met een zeer royale keuken. De tuin rondom bood genoeg afzondering. Alle benodigdheden waren beschikbaar in de woning, maar het park zelf had beperkte voorzieningen, wat het minder geschikt maakte voor gezinnen met kinderen. De benodigde spullen kun je vinden in de nabijgelegen dorpen, vooral de ruime Co-op in Odoorn is een aanrader! Een activiteit bij EKO-tours is ook zeker de moeite waard.

Pleun 26 jun 2023
Reageer
J

Sfeer is heel aangenaam

Na een niet zo leuke tijd op een Landal vakantiepark hier in de buurt, besloot ik voor een weekend naar Landal Puur Exloo te gaan. Dit was nieuw voor ons. Het was jammer dat er geen indrukwekkende waterglijbaan was voor de kinderen, maar de verblijven waren prachtig ingericht en verfrissend! Het lijkt wel alsof ik thuiskom. De sfeer is heel aangenaam. Gelukkig hebben we geen last gehad van lawaaierige buren, zoals sommige andere reviews vermeldden.

Jurre 22 sep 2023
Reageer
J

Totaal onaangename en teleurstellende beleving

Een totaal onaangename en teleurstellende beleving bij Puur Exloo. Een woning die niet adequaat was gereinigd, met een bank die onmiddellijk kon worden afgevoerd. Storend gedrag van jongeren die naast ons verblijven. De medewerkster van het verblijf die niet persoonlijk langskomt, enkel communicatie via WhatsApp. Tweemaal moest de insectenbestrijder langskomen vanwege nesten met wespen. Dit had ik niet verwacht..heel minder vindt ik dit alles.

Jasmijn 6 aug 2023
Reageer
B

Totaalplaatje geweldig

De huisjes zijn verstopt tussen veel groen en voelen als een fijn plekje, helemaal klaar voor wat we nodig hebben. Het park wordt nog gebouwd, maar de natuur eromheen is heel mooi. Het terras bij het hotel was wel duur en niet zo gezellig. Ondanks dat was het totaalplaatje geweldig, net als een avontuur in een droomwereld waar het comfort en de natuur samen zijn.

Bo 7 mei 2023
Reageer
J

Nooit meer boeken

Deze plek doet denken aan een plek voor feesten waar je een te hoge prijs voor betaalt. Voortdurend hinder van verkeer voor bouwwerkzaamheden al voor 7 uur 's ochtends. Genieten van een kopje koffie in de buitenlucht is onmogelijk vanwege het lawaai. En dan verwacht je 's avonds rustig met je gezin te kunnen zijn op een familiepark, maar er blijkt een groot feest aan de gang te zijn, en er is niemand om iets aan te doen omdat er geen receptie is!

Jesse 3 mrt 2023
O

Met enige aarzeling naar Exloo gereden, gezien de negatieve opmerkingen zoals deze, maar wij hebben alleen maar positieve ervaringen met deze plek. Hoewel er nog steeds constructiewerkzaamheden plaatsvinden, heeft dat geen enkele invloed op onze ervaring gehad. Het comfortabele vakantieverblijf was geweldig en had alles wat we nodig hadden. Bij onze aankomst werden we begroet met twee regionale verrassingen. Ben het dan ook helemaal niet eens met het feit dat deze titel stelt dat je hier nooit meer moet boeken maar goed zal voor iedereen persoonlijk zijn.

Orban 21 jul 2023
H

Huisjes waren fijn en luxe

We voelden ons echt heel ruim in dit mooie park. De huisjes waren fijn en luxe, en de sfeer was prettig. De omgeving was groot en mooi om naar te kijken. In de huisjes waren genoeg badkamers, en het was handig dat er een wasmachine en droger waren. We vonden het niet alleen leuk, maar we raden het ook zeker aan voor mensen die van luxe, comfort en een mooie omgeving houden.

Hugo 25 dec 2022
Y

Helemaal eens met deze review. Wij gingen 2 weekjes later maar wat hebben we een geweldige tijd gehad in dit mooie park. De huizen waren groot en luxe, maar ook midden in de natuur. Ons vakantiehuis had alles wat we nodig hadden en het zag er mooi uit. We hebben veel leuke dingen ontdekt dankzij de samenwerking met lokale bedrijven. We gaan hier zeker nog een keer naartoe!

Yara 9 jan 2023
F

Prachtige vakantiewoning

Prachtige vakantiewoning, maar helaas lag er een voorbehoedsmiddel in de gang. Na talloze pogingen om telefonisch contact te leggen, heeft het twee dagen geduurd voordat we iemand aan de lijn kregen. In het geval van afwezigheid van een ontvangstbalie, is er ook niemand bij wie je kunt aankloppen. Tijdens het telefoongesprek gingen ze in de verdediging en twijfelden ze aan mijn woorden. Het weekend was verder heel plezierig.

Fien 6 dec 2022
Reageer
L

Alles is relatief nieuw

Alles is relatief nieuw. Het vakantiehuis is bijzonder stijlvol ingericht en biedt veel comfort voor onze groep van 10 personen. Enkele kleine ongemakken: drie televisies functioneerden niet en hingen los aan de muur. Daarnaast waren de batterijen van de afstandsbediening leeg. Enkele bedden vertoonden bloedvlekken, wat ik als zeer onaangenaam beschouw. Daarnaast heerste er een aanzienlijke warmte in het huisje. Het was bijzonder onaangenaam dat er op het terrein buitengewoon snel werd gereden.

Loep 16 nov 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Exloo.

Over Landal PUUR Exloo

Landal PUUR Exloo is gelegen te Valtherweg 30 in Exloo. Dit maakt het park populair onder wandel- en fietsliefhebbers. Gasten hebben directe toegang tot de prachtige routes door de Hondsrug-regio, rechtstreeks vanuit hun luxe vakantiehuis. Het park biedt een scala aan faciliteiten en activiteiten. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van het zwembad van het naastgelegen Fletcher hotel Hunzebergen, en tegen betaling kunnen zij ook gebruikmaken van het Wellness Center. Voor culinaire liefhebbers is er de mogelijkheid om luxe ontbijtjes met champagne of foodsharing-menu's te bestellen, die rechtstreeks aan de deur van de villa worden bezorgd. Voor de sportieve gasten is er een pumptrack-circuit vol met hoge bulten en scherpe bochten, ideaal voor crossfietsen, skaten of steppen. Gasten van Landal PUUR Exloo kunnen ook gratis gebruikmaken van de tennisbaan bij het naastgelegen hotel. Naast deze faciliteiten kunnen gasten genieten van een reeks activiteiten zoals minigolf, een recreatievijver, en de Oerspeeltuin, of ontspannen in het Wellness-zwembad. Voor het gemak kunnen gasten hun maaltijden laten bezorgen in hun accommodatie na een dag vol activiteiten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Exloo, Drenthe
  • https://www.landal.nl/parken/puur-exloo
  • socialmedia@landal.com