Vakantiepark Efteling Bosrijk

Vakantiepark Efteling Bosrijk

3.8 reviewscore • 9 reviews
K

Matig schoonmaakniveau, anders aangenaam

Onze familie had twee huisjes geboekt voor ons verblijf. Helaas was een van de huisjes niet naar behoren schoongemaakt. Er waren overblijfselen van eten in de vaatwasser en het huisje voelde niet helemaal fris aan. Ook waren er gevaarlijke uitstekende spijkertjes bovenaan de trap, wat bijna tot een ongeluk met onze dochter leidde. We hebben deze kwesties gemeld bij de receptie. Het andere huisje was acceptabel, maar niet vlekkeloos schoon. Een ander minpunt was de duisternis in de huisjes, waardoor we constant het licht aan moesten hebben. De waterspeelplaats waar onze kleinkinderen naar uitkeken, bleek helaas droog te staan.
Een pluspunt was de rust op het park, en de kinderen genoten van het aangrenzende bos met zijn losse takken om mee te bouwen en de rondrennende eekhoorntjes.

Kees 22 sep 2023
Reageer
M

Aanvaardbaar, maar sommige voorzieningen slechter

Het huisje waarin we verbleven was schoon en netjes. Echter, er waren enkele aspecten die minder waren dan bij ons vorige bezoek. We kregen geen welkomstsetje meer, en het ontbijt was niet meer zo uitgebreid als voorheen. Ook merkten we op dat sommige kwaliteitsvolle voorzieningen ontbraken. Ons terras grensde aan de golfbaan, wat wel prettig was.

Marieke 10 sep 2023
Reageer
P

Uitstekend verblijf in Bosrijk!

We hebben ontzettend genoten van een fantastisch tweedaags avontuur in de Efteling, gecombineerd met een voortreffelijk verblijf in het Landhuys van Bosrijk. Het hoogtepunt was zonder twijfel het uitstekende ontbijtbuffet in Poorthuys, dat vol zat met heerlijke lekkernijen. Bovendien was ik aangenaam verrast toen ik een attent gebaar voor mijn verjaardag op mijn hotelkamer aantrof, wat mijn verblijf extra speciaal maakte. Dit alles heeft onze ervaring in de Efteling en Bosrijk tot een onvergetelijke belevenis gemaakt.

Pieter 22 aug 2023
Reageer
A

Ondermaats schoonmaakniveau

Ons verblijf begon teleurstellend doordat we een huisje aantroffen dat niet goed was schoongemaakt. Er lag een dode vlieg in bed, en overal in het huisje bevonden zich spinnen. Daarnaast troffen we twee vieze borden aan in de buffetkast, en de kinderstoel was niet schoon. Dit gebrek aan hygiëne was zorgwekkend, vooral gezien de prijs die we betaalden voor ons verblijf in Bosrijk.

Annabel 10 aug 2023
Reageer
R

Geweldige ervaring, maar teleurstelling badkamer

Hoewel ons verblijf over het algemeen fantastisch was en het personeel uiterst vriendelijk, was er één aanzienlijk minpunt. De staat van de badkamer was ondermaats op het gebied van hygiëne. Er hing een onaangename geur, er waren verstoppingen en de douche vertoonde schimmel op de tegels en randen. Het toilet was eveneens vies. Dit was een flinke teleurstelling, want verder zijn we grote fans van de Efteling.

Rob 3 aug 2023
Reageer
H

Prima verblijf in Bosrijk!

Wij verbleven in het Landhuys van Bosrijk en werden aangenaam verrast door de slaapmutsjes en het voorleesboek die bij aankomst klaarlagen. De ruimte was geschikt voor twee personen, maar we merkten dat de variatie in Efteling-video's op de televisie beperkt was. In de badkamer waren slechts twee handdoekhaakjes, wat onhandig was voor een verblijf met vier personen. Daarnaast vertoonde de douchekop kalkaanslag en de pomp voor de bodywash werkte niet. Het ontbijt, met entertainment van de Zandkabouters en Oehoe Hoedoe, was goed verzorgd. Een minpunt was het gebroken asfalt bij de parkeerplaats, wat het verplaatsen van bagage bemoeilijkte.

Hannah 26 jul 2023
Reageer
A

Niet goed schoongemaakt hier

We merkten vanaf het begin dat ons huisje niet goed schoongemaakt was. Vanwege de prijs hebben we hier ook over geklaagd en er zou extra schoongemaakt worden. Dit hebben we niet echt gemerkt, maar we hebben ons zoveel mogelijk buiten op het park en de Efteling zelf vermaakt. Jammer en hopelijk maar een eenmalig pechgeval.

Annelotte 1 jul 2023
Reageer
N

Fijn verblijf in Bosrijk!

We hebben heerlijke 4 dagen gehad in Bosrijk. De bedden waren opgemaakt bij aankomst. Ook hadden we gebruik gemaakt van het feestpakket. Er stond een heerlijke verse slagroomtaart op ons te wachten in de koelkast en de kamer was rijkelijk versierd met slingers. Top! Mooie ligging van het huisje en gezellig ingericht. De inloopdouche op de beneden verdieping was prettig voor opa&oma. In de avond werd een verhaal verteld door Klaas Vaak voor het slapen gaan. Kinderen vonden dit fantastisch. De bezorgservice voor broodjes en pizza was fijn! We hebben een paar suggesties voor verbeteringen, zoals het schoonmaken van de bestekla en keukenkastjes, en het vervangen van de braadpan en koekenpan.

Nina 15 mei 2023
Reageer
A

Dromen met Klaas Vaak in het prachtige Bosrijk

We hebben een fijn verblijf gehad in Bosrijk. Zowel de faciliteiten op als rondom het park waren goed verzorgd en schoon. Alles was goed bereikbaar te voet, wat met kleine kinderen heel erg nodig is. De Klaas Vaak op het park is ook geweldig voor de kleintjes, dus goede pluspunten daar. Wij zijn hier NIET teleurgesteld weg gegaan!

Alice 2 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Kaatsheuvel.

Over Vakantiepark Efteling Bosrijk

Vakantiepark Efteling Bosrijk is gelegen te Eftelingsestraat 7 in Kaatsheuvel. Dit park is op 10 minuten loopafstand van Attractiepark Efteling waar parkgasten onbeperkt toegang tot hebben. Efteling Bosrijk is een ruim opgezet park, omringt door bossen. Zo kan je heerlijk ontspannen aan het water of je rust opzoeken tussen de bomen. Het vakantiepark heeft de nodige faciliteiten als een restaurant, pizzabezorging, bar, zwembad, meerdere speeltuinen en je kan er als parkgast gratis parkeren. Het badhuys is een overdekte waterspeelplaats met diverse speelelementen en meerdere ondiepe baden zodat kinderen kunnen genieten van een stroomversnelling en een whirlpool. Daarnaast zijn er op het park meerdere buiten speeltoestellen te vinden in de bosrijke omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kaatsheuvel, Noord-Brabant
  • https://www.efteling.com/nl/bosrijk
  • informatie@efteling.com