Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Vakantiepark De Zeeuwse Parel

4.4 reviewscore • 10 reviews
F

Heel erg genoten

Wij (gezin met 3 kids) hebben enorm genoten van onze vakantie bij vakantiepark de Zeeuwse Parel. Er zit een ontzettend gezellige familiecamping bij en daar was het altijd gezellig. Wat ons opviel is dat ze ook hele mooie vakantiehuisjes hebben, dus misschien iets voor de volgende keer :)

Wij hadden geluk met het weer, want de maand juli was erg nat. Wij zaten net in een goede periode. In de omgeving valt van alles te doen. Wij waren echter het meest te vinden op het strand. Heerlijk genieten. Op het park zelf is voldoende te doen voor de kids. Ze kunnen lekker zwemmen, er is een indoor speeltuin en animatie. Er is trouwens nog meer te doen dan alleen dat. Dat is allemaal goed verzorgd.

Het is ook een veilige camping en met 3 kids vinden wij dat wel belangrijk. Echt een familiecamping. Het gaf ons een goed gevoel. Ook kun je trouwens lekker eten op het park. Genoeg mogelijkheden.

Fam. Martens 18 aug 2023
Reageer
F

Verblijf op de Zeeuwse Parel in Scherpenisse

Ons verblijf op de Zeeuwse Parel in Scherpenisse is ons heel goed bevallen.
We huurden een prachtig en ruim chalet voor een wat langere periode.
Eigenaresse maar ook alle medewerkers is er alles aangelegen om het gasten naar de zin te maken. Strand en natuur zijn wandelend vanaf het park te bereiken. Het eiland Tholen is zeker de moeite waard om met de fiets of auto te verkennen. Het is ook een goede uitvalsbasis om steden als Bergen op Zoom, Middelburg, Vlissingen, te bezoeken. Een bootsafari om de zeehonden in de Oosterschelde te zien mag niet ontbreken.

Familie Bierman 27 nov 2023
Reageer
S

Leuke uitjes in de buurt

Wij komen uit Friesland en wouden altijd al een keer op vakantie naar Zeeland. De kust, de schone lucht, dat trekt ons wel. Wij hebben er dan ook heerlijk van genoten. Dat komt voornamelijk dat er veel leuke uitjes te doen waren in de buurt. We zijn naar Berkenhof Tropical Zoo geweest. Ook naar Deltapark Neeltje Jans. We hebben gebowled en de kinderen konden nog lekker klauteren in Monkey Town. Het was een geslaagde vakantie en we komen zeker nog een keer terug.

Sonja 7 sep 2023
Reageer
O

Nieuwe chalets

Het nieuwe gedeelte met chalets ziet er echt heel goed uit. Wij hadden ook een chalet (nummer 57) en het was ideaal voor de hond, want er zit een omheind tuintje bij. Wij hebben heerlijk genoten van de rust. Het vakantiepark is mooi ingericht en netjes. Ook vriendelijke mensen ontmoet. Het strand is dichtbij, maar stelt helaas niet zoveel voor. Met de auto ben je wel snel op leuke plekken.

Wij hebben besloten om nog een keer terug te komen. Iedereen heeft zich goed vermaakt, alleen hopen we wel op wat beter weer.

Ons gezin 16 jul 2023
Reageer
D

Familievakantie met kinderen

Onze kinderen hebben echt genoten van de vakantie. Er is ook veel te doen op het vakantiepark voor kinderen. Veel voorzieningen en dat is altijd goed. Buiten is genoeg te spelen, de animatie is leuk, er valt lekker te eten en je kunt zwemmen en sporten. Als je genoeg van het vakantiepark hebt kun je ook lekker met z'n alleen naar het strand. Een leuke afwisseling.

Dekker 3 mei 2023
Reageer
J

Verzorgd park

De Zeeuwse Parel is een goed verzorgd park. Wij zijn er met de familie twee keer geweest en het is ons beide keren goed bevallen. Zoals ik al aangaf is het park netjes, sanitair is ook in orde. Douches zijn schoon. Het enige puntje van kritiek is de wifi. De verbinding was niet altijd heel goed.

Verder kun je hier prima op vakantie. Het is een hele mooie omgeving en het vakantiepark zelf is dik in orde. Een ruime voldoende!

Johan 23 okt 2022
Reageer
A

Goed sanitair

Ik wil mijn complimenten uitdelen aan de mensen die het sanitair fris houden. Ik ben op veel campings geweest maar nergens was het zo goed als hier. Zag er allemaal keurig en verzorgd uit. Fris sanitair staat hoog op mijn lijstje en ik ben blij dat dat zo goed geregeld is bij de zeeuwse parel. Houden zo!

Anja 30 sep 2022
Reageer
M

Niet slecht, maar ook niet bijzonder

Weekje verbleven op dit vakantiepark. Ik ben al op veel vakantieparken in de omgeving van Zeeland geweest en vond deze er persoonlijk niet bovenuit springen. Het is allemaal goed verzorgd, dat moet ik ze geven, maar verder niet bijzonder. Het is ook wel een groot vakantiepark, misschien iets te groot voor mijn smaak. Ik houd persoonlijk van wat kleinere vakantieparken/campings.

Marco 12 jul 2022
Reageer
J

Mooie omgeving

We stonden op de camping en hebben mooi kunnen fietsen. Het is een hele mooie omgeving met ook leuke dorpjes in de buurt. Sint-Maartensdijk is leuk, maar Scherpenisse ook. Het park bevindt zich mooi langs de kust.

Het is goed onderhouden en alles is netjes en schoon. Dat vinden we altijd heel belangrijk aan een camping, daarom geven we ook 5 sterren. De voorzieningen zijn ook goed. Zelfs een zwembad, waar we niet gebruik van hebben gemaakt. Met zoveel zee in de buurt, gaan we niet bij het zwembad liggen. Al met al, zeker de moeite waard.

Joke en Frits 19 jun 2022
Reageer
C

Onvriendelijk personeel

De camping zelf is niks mis mee.. Alleen jammer dat wij een slechte ervaring met het personeel hadden. Wij vonden ze over het algemeen niet vriendelijk en dat was wel een tegenvaller.. Maar ja, los van dat is het wel een gezellige camping. De campinggasten waren daarentegen wel vriendelijk. Ik weet niet of wij nog terug komen na deze slechte ervaring. Wij voelden ons niet welkom en dat drukt de pret wel.

Carla 11 mei 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Scherpenisse.

Over Vakantiepark De Zeeuwse Parel

Vakantiepark De Zeeuwse Parel is gelegen aan de Geertruidaweg 3 in Scherpenisse. Dit vakantiepark staat bekend als de mooiste familiecamping in Zeeland en is een ANWB 4 sterren camping met een hoge beoordeling van 9,1 via Pitchup. Het biedt een authentieke en plezierige vakantie ervaring, ideaal voor gezinnen, groepsuitjes en senioren die op zoek zijn naar rust en natuur. Gasten kunnen kiezen uit verschillende verblijfsopties zoals caravans, bungalows en chalets. De ligging nabij het strand maakt het ideaal voor activiteiten zoals zandkastelen bouwen en vliegeren. Het vakantiepark biedt tal van faciliteiten en activiteiten voor alle leeftijden. Er is een animatieteam, een zwembad, een trampolinepark, speeltuinen met tafeltennistafel en zandbak, en een paviljoen voor hapjes en drankjes. In het hoogseizoen is er ook een snackbar geopend en op zaterdagen is er een verse broodjesservice beschikbaar. Het vakantiepark staat bekend om zijn gastvrijheid en gezellige sfeer, waardoor het een ideale bestemming is voor een ontspannende familievakantie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Scherpenisse, Zeeland
  • https://vakantiepark-dezeeuwseparel.nl
  • info@vakantiepark-dezeeuwseparel.nl