Hof van Zeeland

Hof van Zeeland

4.0 reviewscore • 6 reviews
H

Jammer vd warmte voor de hond

Met de hond fijn vakantie vieren, we weten uit ervaring dat het niet overal kan. Vaak worden er weinig dingen voor de honden gedaan en moet je zelf maar bedenken hoe je het op kan lossen. De bank in het huisje was wel toe aan vervanging beetje jammer zo kun je mensen hier geen vakantie laten vieren. We zijn snel tevreden maar dit was wel wat bizar.

Het was ook erg warm en het huisje was gewoon niet af te koelen. De hele dag volop in de zon en voor de hond dus ook geen fijn moment om hier te zijn. We konden ook niet even een paar uur weg want het was voor de hond geen doen in het warme huisje. Jammer want het was verder een fijne locatie.

Henk 15 sep 2022
Reageer
C

Zeeland verkennen kan goed

Dit was een goede reden om Zeeland te ontdekken. Vanuit Hof van Zeeland kan je heel goed alle kanten op en gewoon wandelen en fietsen, alles kan. Ik wilde daarom graag de boel hier leren kennen en kijken waarom mensen er zo graag heen willen, dit was me nu wel duidelijk. Ik was er nu maar een weekend maar ik ga binnenkort 2 weken, want ik heb het hier nog lang niet allemaal gezien.

Cees 23 aug 2022
Reageer
R

Goede prijs kwaliteit

Het park is erg netjes en dat zie je al bij aankomst. We zijn hier heen gekomen om even tot rust te komen en te zorgen dat de kinderen ook echt vakantie kunnen hebben. Het huisje kwamen we aan en deden de deur open en het was best wel okay ingericht. Het was ook schoon, zoals het schoon is voor een vakantiepark in drukke tijd. De kwaliteit en prijs zijn dan ok wel in verhouding. We willen snel weer terug gaan. Voor de kinderen is er op het park en in de regio veel en mooie dingen te zien.

Roy 15 jun 2022
Reageer
J

Jaarwisseling prima hier

Animatie voor de kinderen, er is genoeg te doen voor jong en oud. We hebben hier een mooie tijd gehad met de jaarwisseling en hopen dat we hier volgend jaar ook weer welkom zijn.

Veel te zien en te doen, maar ook rustig en genoeg privacy. Alles netjes schoon en behulpzaam aan de receptie. We raden jong en oud ook aan om te gaan, toen wij er waren waren er ook oudere mensen maar ook mensen met kinderen, een prima mix en goede sfeer.

Jos en familie 14 feb 2022
Reageer
F

Goede week Hof van Zeeland

Wat hebben wij een fijne week gehad met zijn allen. De tuin was mooi aangelegd en ook comfortabel. Alle huisjes hebben meer dan genoeg ruimte en ook privacy is zeker wel aandacht aan besteed. De inrichting is ook wel goed hoor, we hebben nergens op misgepakt. Schoon is het er wel, dat is wel iets wat ons is opgevallen want dat zijn we niet zo gewend op een park, soms moeten we alles zelf poetsen nou dat was hier zeker niet het geval. Dat het huisje zo ruim is is ook heel fijn. Tuinstel is we ook en dat isook fijn bij mooi weer dan kun je veel naar buiten. Dit willen we ook volgend seizoen doen.

Fam Hoogendoorn 28 sep 2021
Reageer
N

Leuk verblijf

Het is een lekker ruim huisje en ook niet gehorig. Dit hebben we wel eens anders mee gemaakt tijdens onze vakantie. We komen hier dan ook graag voor de rust en dat is fijn en weer geslaagd. Leuke kortingen gehad op uitjes die we hebben gedaan in de regio. Het restaurant is ook een aanrader, het eten is er erg lekker. Voor de kinderen was er genoeg te doen hier en we hopen snel weer terug te mogen gaan.

Nancy en kids 27 sep 2021
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Heinkenszand.

Over Hof van Zeeland

Er zijn 6 reviews geschreven over Hof van Zeeland op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Heinkenszand, Zeeland
  • https://www.hofvanzeeland.nl
  • info@hofvanzeeland.nl