Camping Scheldeoord

Camping Scheldeoord

5.0 reviewscore • 3 reviews
F

Het juiste woord is Super!

Wat een geweldige camping! Het enthousiaste animatieteam organiseerde leuke activiteiten, de campingplaatsen waren netjes, onze vrienden verbleven in een chalet en dat was ook keurig schoon. Er waren veel leuke speeltuintjes, een zwembad en een leuk klein strandje op loopafstand. Het restaurant was erg leuk en lekker met een speciaal gedeelte voor kinderen. Er was ook een buitenspeeltuin. Er zijn ook leuke uitstapjes te maken in de omgeving. Kortom, een topcamping!

Familie Ottinga 2 mei 2022
Reageer
D

Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Deze camping was erg leuk, de animatie organiseerde veel activiteiten voor kinderen. Het sanitair was schoon en werd meerdere keren per dag schoongemaakt. De douches waren fijn en onbeperkt gebruik was erg prettig. Er waren zelfs dubbele douches wat ideaal was met kinderen. Zwemmen werd georganiseerd in blokken van 1 uur binnen en 2 uur buiten, maar je moet wel snel zijn met inschrijven, aangezien het vol is vol, waarschijnlijk vanwege de corona maatregelen. De speeltuin was leuk, we hadden een perfecte plek dus dat was erg fijn. De sfeer op de camping was gemoedelijk en prettig. Gisteren hadden we 2 verdrietige kinderen omdat we weggingen. Veel plezier als je nog gaat.

Doortje 15 aug 2021
Reageer
M

Een vakantie om van na te genieten!

Ik kan sterk aanraden om Chalet Everinge te verblijven, het is erg netjes en heeft alles wat je nodig hebt. Wij stonden op het gedeelte van de huisjes en hier was het ontzettend rustig. Persoonlijk zou ik kiezen om niet te verblijven op het andere gedeelte van de camping, omdat hier veel meer drukte is.

Monique en de fam 13 jun 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Baarland.

Over Camping Scheldeoord