Roompot Park Veerse Kreek

Roompot Park Veerse Kreek

3.9 reviewscore • 9 reviews
E

Een paar ongemakken, maar aangenaam

Dit familiepark in opbouw, gelegen aan de jachthaven, biedt een leuke vakantie-ervaring. De ruime familiehuisjes zijn eigentijds ingericht en laten ruimte voor persoonlijke spullen. Helaas ondervonden we in ons huisje met sauna een paar ongemakken, zoals water dat in de betreffende badkamer bleef staan zonder afvoermogelijkheid en een defecte dampkap. Het ontbreken van handleidingen voor de apparaten was ook een minpuntje. Bovendien waren de kinderbedjes en -stoelen die op de foto's waren afgebeeld niet aanwezig bij aankomst, hoewel we ze hadden aangevraagd. Uiteindelijk bleken ze beschikbaar, maar tegen extra kosten. Ondanks deze minpuntjes was het nog steeds een aangenaam verblijf.

Emelia 13 jun 2023
Reageer
S

Beetje krap

De familievilla was recent gebouwd en had mooie kamers en voldoende badkamers. De keuken was goed uitgerust, maar het was wat krap om met de hele familie samen te koken. Gelukkig was er een gezellige zithoek waar we konden ontspannen. Het zwembad en het restaurant waren nog in aanbouw, wat een beetje teleurstellend was. Ondanks dat was het toch een prettig verblijf in de villa.

Sharona L. 22 mrt 2023
Reageer
M

Toekomstplan is er!

Het park is nog nieuw en heeft momenteel weinig begroeiing, waardoor er een gebrek aan sfeer is. Doordeweeks zijn er nog bouwactiviteiten op het terrein. Gelukkig wordt er nog aan gewerkt en zal het uiteindelijk mooi worden. We misten echter wat keukenspullen en vier terrasstoelen. Ondanks dat was alles verder goed en voldeed het aan onze verwachtingen.

Matthias de O. 28 feb 2023
Reageer
S

Prijs-kwaliteitverhouding was prima

Het nieuwe park is absoluut prachtig en biedt een oase van rust. Onze bungalow is gloednieuw en we zijn zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel het park nog niet helemaal af is, voldoet ons huis perfect aan onze wensen. De receptie, het servicepunt en de supermarkt zijn al geopend, waardoor we van alle gemakken zijn voorzien. Bovendien is er genoeg te doen in de omgeving, met leuke plaatsen zoals Goes, Vlissingen, Middelburg, Zierikzee en nog veel meer, die absoluut een bezoek waard zijn.

Sjoerd van Kaap 26 dec 2022
S

Inderdaad het gaat wel wat worden! Er verrijst een prachtig park met mooie huizen en een goede inrichting. Helaas was het zwembad en restaurant nog in aanbouw, maar er is in de omgeving genoeg te doen waardoor we een geweldig weekend hebben gehad. Maar echt dit was al top en we komen zeker terug voor het zwembad en restaurant!

Snelstra 29 dec 2022
P

Ondanks aanbouw genoten

In deze prachtige omgeving verrijst een schitterend park met adembenemende huizen en een uitstekende inrichting. Hoewel het zwembad en het restaurant nog in aanbouw waren, hebben we desondanks een geweldig weekend gehad. De omgeving bood tal van activiteiten en bezienswaardigheden, waardoor we volop hebben genoten. Het park belooft veel goeds en we kijken ernaar uit om terug te komen wanneer alles volledig gereed is. Ondanks de tijdelijke beperkingen was ons verblijf absoluut top!

Pjotr N. 5 dec 2022
Reageer
M

Nieuw park maar top

Het park bevindt zich nog in aanbouw, maar de beschikbare accommodaties zijn al ruim en compleet. De locatie is ideaal voor verschillende dagtochten, waarmee je diverse bestemmingen kunt bezoeken. Maar onze complimenten voor de opbouw waar jullie mee bezig zijn, wij komen nog eens terug als het af is!

Martha 15 jul 2022
Reageer
A

Weinig positiefs te zeggen

Het huisje op zichzelf was mooi en schoon, maar helaas kan ik niet veel positiefs zeggen over de rest van het park. Het park leek eerder op een bouwput, waar nog maar een klein gedeelte van voltooid was.

Het uitzicht vanuit ons huisje werd verstoord door half afgebouwde huisjes in steigers. Het was teleurstellend dat er nergens vermeld werd dat het park nog in aanbouw was toen we het huisje boekten. Het voelde oneerlijk om huizen te verhuren terwijl het hele park nog niet af was. Het leek alsof de investeerders alleen uit waren op financieel gewin, zonder rekening te houden met de service en faciliteiten voor de huurders.

Zelfs ons gehuurde huisje miste buitenverlichting, waardoor het gevoel van minachting naar de huurders nog sterker werd. Het was echt een teleurstellende ervaring en ik hoop dat het park snel voltooid wordt, zodat toekomstige gasten wel kunnen genieten van een compleet en goed verzorgd park.

Aart 12 jul 2022
Reageer
D

Park nog in aanbouw

Het park is nog in aanbouw, dat is wel iets om rekening mee te houden. Er is nog weinig beplanting en hierdoor heb je weinig privacy als je in de tuin zit. Desondanks kan je wel zien dat dit een heel mooi park gaat worden.
De omgeving is heel mooi. Er is veel te doen en je kunt heerlijk wandelen en fietsen. Een hele unieke omgeving. Wij gaan volgend jaar zeker nog een keer terug komen en hopelijk is het park dan helemaal af.

Dirk 15 jun 2022
Reageer
L

Potentie, maar nog niet voltooid

Ons verblijf in augustus 2021 op dit park was helaas teleurstellend. Hoewel het potentieel heeft om een prachtig vakantiepark te worden, was het op dat moment nog verre van voltooid. Bij het boeken gaf Roompot de indruk dat het park al voor 50% gereed was, maar bij aankomst bleek dit zeker niet het geval te zijn.

Van de 281 luxe villa's die gepland zijn, waren er slechts 16 klaar. Hoewel onze comfort villa mooi was, hadden we een ander beeld van het park en waren we teleurgesteld in Roompot.

Als je een plek zoekt om te slapen, is het misschien een optie, maar als je op zoek bent naar een volwaardig vakantiepark, is het raadzaam om nog twee jaar te wachten totdat de realisatie verder gevorderd is. Hopelijk zal het park in de toekomst zijn belofte waarmaken en het mooie vakantiebestemming zijn waar we op hopen.

Lientje 17 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Wolphaartsdijk.

Over Roompot Park Veerse Kreek

Roompot Park Veerse Kreek is een Roompot vakantiepark gelegen te Veerweg 48 in Wolphaartsdijk aan de oevers van de Veerse Kreek in Zeeland. Dit park biedt ontspanning, watersport en prachtige natuur. Gasten kunnen kiezen uit diverse accommodaties omgeven door groen en rust. Het park beschikt over uitstekende moderne faciliteiten. Watersportliefhebbers kunnen genieten van zeilen, windsurfen en kanoën op de Veerse Kreek, terwijl natuurliefhebbers kunnen genieten van de prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving. Het park biedt ook een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden met uitzicht op het water. Daarnaast is het park gunstig gelegen nabij historische stadjes zoals Middelburg en Veere, waar je kunt genieten van cultuur, winkels en gezellige terrasjes.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Wolphaartsdijk, Zeeland
  • https://www.roompotparkveersekreek.nl
  • info@roompot.nl