Roompot Park Veerse Kreek

Roompot Park Veerse Kreek

4.7 reviewscore • 3 reviews
D

Park nog in aanbouw

Het park is nog in aanbouw, dat is wel iets om rekening mee te houden. Er is nog weinig beplanting en hierdoor heb je weinig privacy als je in de tuin zit. Desondanks kan je wel zien dat dit een heel mooi park gaat worden.
De omgeving is heel mooi. Er is veel te doen en je kunt heerlijk wandelen en fietsen. Een hele unieke omgeving. Wij gaan volgend jaar zeker nog een keer terug komen en hopelijk is het park dan helemaal af.

Dirk 15 jun 2022
Reageer
S

Echt prachtig

Er verrijst een prachtig park met mooie huizen en een goede inrichting. Helaas was het zwembad en restaurant nog in aanbouw, maar er is in de omgeving genoeg te doen waardoor we een geweldig weekend hebben gehad. Maar echt dit was al top en we komen zeker terug voor het zwembad en restaurant!

Snelstra 10 okt 2022
Reageer
M

Nieuw park maar top

Het park bevindt zich nog in aanbouw, maar de beschikbare accommodaties zijn al ruim en compleet. De locatie is ideaal voor verschillende dagtochten, waarmee je diverse bestemmingen kunt bezoeken. Maar onze complimenten voor de opbouw waar jullie mee bezig zijn, wij komen nog eens terug als het af is!

Martha 15 jul 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Wolphaartsdijk.

Over Roompot Park Veerse Kreek