Vakantiepark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

4.0 reviewscore • 4 reviews
J

Puur genieten

Onze vakantie in huisje 32 op Park Staetelaan was prachtig. Het huisje was schoon en netjes en had een prachtige ligging aan het water. De huisjes zijn in een leuke Key West stijl. Het park zelf was zeer netjes en het personeel was zeer vriendelijk. Ze werken hard en zijn vaak jongeren, maar je ziet dat ze het met plezier doen. Het zwembad is basic, maar heeft een korte maar leuke glijbaan. Het restaurant biedt goed eten tegen betaalbare prijzen. Voor het strand moesten we naar Renesse of Burgh Haamstede rijden, ongeveer 30 minuten met de auto. De prijs-kwaliteit verhouding krijgt een 7 vanwege het zwembad, dat iets te basic is voor de prijs. Voor kleine kinderen is het echter prima. Onze kinderen van 8 en 12 vonden het leuk, maar zouden liever iets meer uitdaging gehad hebben.

John Z 27 aug 2022
Reageer
T

Wel een mooi verblijf

Het bowlen was een minpunt, de schoenen zijn aan vervanging toe omdat veel kapot is. Het verblijf was vernieuwd en mooi, maar niet volledig schoon, onder bed en bank lag van alles. De receptie was top, vriendelijk en snel met oplossingen. Jammer dat we last hadden van mensen boven ons met ruzie, huilen en lawaai. De binnenspeeltuin is erg klein. Het eten bij de snackbar viel tegen, te vet en weinig keus. De parkwinkel bood gelukkig wel genoeg keus. Er werd snel opgelost dat de kraan in de badkamer verkeerd zat en warm koud was en koud warm.

Tamper 28 dec 2022
Reageer
A

Erg gezellig park

Midweek eind augustus op het park geweest en we hebben besloten om nog een keer terug te komen. We hadden er erg van genoten. Voor de kinderen was er altijd wat te doen en ze hebben zich geen moment verveelt. Voor ons was het ook erg gezellig. Het huisje was wel wat oubollig ingericht maar het was wel heel goed schoongemaakt. Verder wel een heel leuk park. We hebben er zin in om terug te komen.

Ans 17 sep 2022
Reageer
D

Prima appartement

Ons appartement was prima, proper en netjes na de renovatie. Er was geen last van geluidsoverlast en het balkon bood voldoende privacy. Het zwembad is klein, maar voor gezinnen met kleine kinderen is het perfect. Er is ook een leuke glijbaan. De binnenspeeltuin bood veel vermaak voor de kinderen. Er was ook een trampoline buiten, maar daar moest voor betaald worden.

DJ 4 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Bruinisse.

Over Vakantiepark Aquadelta

Vakantiepark te Bruinisse, Zeeland.