Strandpark Duynhille

Strandpark Duynhille

4.3 reviewscore • 10 reviews
N

Uitstekend verblijf

Onze ervaring in Strandvliet 1 was positief. Het huisje was knus ingericht en we voelden ons er meteen thuis. Doordat het huisje vrijstaand was, hadden we geen last van geluidsoverlast van de naastgelegen huisjes. Er zijn echter enkele verbeterpunten op te merken; de schoonmaak kan beter, vooral na het verblijf van honden zou een grondige schoonmaak met desinfectie (Dettol) wenselijk zijn. We moesten zelf de haren van de vorige gasten opruimen. Daarnaast is één toilet in een 6-persoonshuisje wat aan de krappe kant. Het zou handig zijn om handdoekhaakjes te hebben in de badkamer naast de wastafel. Ook is één stopcontact wat beperkt, minstens twee zouden wenselijk zijn. De slaapkamer links van de voordeur was erg klein, met weinig kastruimte en loopruimte rondom het bed. Als je met 6 personen verblijft, moet je je kleding elders in de kasten opbergen. De verwarming kon niet hoger dan 21 graden, een graadje hoger zou wel prettig zijn, vooral bij herfstweer zoals afgelopen week. Gelukkig werden eventuele reparaties, vervangingen of controlepunten direct opgepakt en verholpen. De service was goed en vriendelijk.

Naomi 25 mrt 2023
Reageer
F

Geweldige accommodatie, goede voorzieningen en sch

Ons verblijf was prima. We verbleven in een comfortabel 6-persoons huisje met twee badkamers, wat erg fijn was. De keuken was van alle gemakken voorzien, inclusief een vaatwasser, wat echt een pluspunt was. De eettafels waren mooi en er was genoeg ruimte. Het enige wat we misten was een extra bank. De wastafels waren mooi en het huisje was over het algemeen goed verzorgd. Het zou echter geweldig zijn als jullie als extra service opgemaakte bedden kunnen regelen en standaard een handdoekenpakket in het huisje kunnen leggen. Dat zou ons verblijf helemaal compleet maken.

Femke 20 mrt 2023
Reageer
L

Rustgevende omgeving met enkele minpunten

Het huisje was prachtig ingericht met een moderne uitstraling, en het was heerlijk schoon en licht. Alles wat we nodig hadden was aanwezig, waardoor ons verblijf comfortabel was. Toch waren er ook enkele minpunten, zoals een slecht matras dat ons wat ongemak bezorgde tijdens het slapen, en een afzuiging die hinderlijk klapperde. Ondanks deze kleine ongemakken hebben we nog steeds kunnen genieten van ons verblijf, maar het zou nog beter zijn geweest als deze punten waren verbeterd.

Lars 28 feb 2023
Reageer
J

Was top!

Mijn verblijf in Strandpark Duynhille was geweldig. Ik was onder de indruk van de comfortabele accommodaties en de prachtige, rustige omgeving. Het strand was dichtbij en perfect voor lange wandelingen langs de zee. Het dichtstbijzijnde dorp was gemakkelijk te bereiken en bood leuke winkels en restaurants. Ik was ook blij verrast door het vriendelijke en behulpzame personeel gezien hoe super wij geholpen zijn!

JM 29 sep 2022
Reageer
S

Fantastische vakantie op een geweldig park!

Dit was onze eerste keer bij Roompot en aan de Nederlandse kust en we waren aangenaam verrast. De huisjes waren netjes en comfortabel, en er was voldoende ruimte. We verbleven in Duyndael 6 en genoten van het mooie terras, de privacy en de rustige omgeving. We werden vriendelijk ontvangen en konden alvast onze spullen uitpakken terwijl de schoonmaakster nog bezig was. Het personeel was over het algemeen vriendelijk. Er was genoeg te doen in de omgeving en Roompot zorgde dagelijks voor vermaak met Koos Konijn. We bezochten Oostvoorne, Kwade Hoek en het prachtige strand op slechts 10 minuten loopafstand. We raden het strandrestaurant Paal 10 aan. Onze 8-jarige zoon vond het erg leuk om zeehondjes te kijken in de Brouwersluizen. We komen zeker terug bij Roompot en in deze mooie omgeving!

Sanne 2 sep 2022
Reageer
J

Goed onderhouden en kindvriendelijk

We hebben een aangenaam verblijf gehad. Het park was zeer goed onderhouden en mooi. Ons huisje in Zandinghe 3 was ideaal voor jonge kinderen, met een bolderkar en een afgesloten tuin. Het inchecken verliep gemakkelijk met een code, dus geen gedoe met sleutels. Het was wel een stukje lopen naar zee met jonge kinderen, ongeveer 15 minuten. De omgeving was prachtig. Ondanks dat er veel huisjes op het park stonden, was het er rustig. Er was een leuke speeltuin en regelmatig kwam Koos dansen in de minidisco. Het huisje had een wasmachine en droger tot onze beschikking. Het enige wat we misten waren verduisterende gordijnen, omdat ons kindje van 1,5 jaar nog overdag sliep. Misschien komen we in de toekomst nog eens terug. Een aanrader! Het park had helaas geen zwembad, maar in de omgeving was Center Parcs Port Zélande waar we een dagje konden gaan zwemmen.

Jasper 8 jul 2022
Reageer
F

Best teleurgesteld

Best teleurgesteld over dit park. Hoewel de accommodaties comfortabel waren, vond ik de omgeving niet zo rustig als verwacht. Het strand was verder weg dan verwacht en de wandeling erheen was niet zo aangenaam. Het dichtstbijzijnde dorp was verder weg dan ik had verwacht en bood weinig opties voor winkelen en eten. Het personeel was niet zo vriendelijk en behulpzaam als ik had verwacht en ik had het gevoel dat mijn verblijf niet de aandacht kreeg die het verdiende. Ik zou het niet aanbevelen aan anderen op zoek naar een ontspannen vakantie aan zee.

Familie Keizer 3 jul 2022
Reageer
T

Dicht bij het strand

Het park was goed verzorgd en de huisjes waren compleet ingericht, goed onderhouden en luxueus. Alleen waren de bedden behoorlijk hard! Gelukkig was het strand en de zee op loopafstand. We hadden helaas wel last van geluidsoverlast omdat ons huisje dicht bij het centrale gebouw lag. Vooral tijdens de kinderevenementen werd er harde muziek gedraaid, wat niet prettig was voor onze drie kleine kinderen en de volwassenen in de buurt. Het had best wat zachter gemogen...

T. Loers 18 jun 2022
Reageer
D

We komen zeker terug, het was geweldig!!

Na ons zesde bezoek voelen we ons nog steeds thuis op dit park. We verbleven in Vloedburgh 4, een prachtige villa met een geweldige uitstraling die ons meteen het gevoel gaf in het zuiden te zijn. Het was super schoon en mooi gelegen op een rustig plekje in het park. Het interieur was gezellig en alles was tot in de puntjes verzorgd. Er waren ligstoelen, een tuinset, een kinderbedje en een kinderstoel, zelfs een wasmachine en een droger. Het ontbrak ons aan niets. We maakten een wandeling naar het strand, waar we heerlijk hebben gewandeld en bij Paal 10 lekker hebben gegeten en gedronken. Het dorp Ouddorp was gezellig en mooi, net als Goedereede, waar je de geschiedenis kunt proeven in de straatjes. We komen zeker weer terug in het najaar. Bedankt voor de fijne en gezellige dagen.

Daan 19 mei 2022
Reageer
L

Mooi park op korte afstand van het strand

Het huisje was netjes en goed schoongemaakt. Het was van alle luxe voorzien, inclusief vloerverwarming en een gezellige inrichting. De tuin had een terras waar we van de zon konden genieten. Het huisje had zonnepanelen en een laadpaal. Het park lag dicht bij Ouddorp, waar winkels te vinden waren. Het strand was ook op loopafstand, ongeveer 15 minuten. Wat het park helemaal perfect zou maken, is een klein voetbal-/pannaveldje voor de kinderen. Ook een klein zwembad zou welkom zijn, vooral in het voor- en najaar. We komen zeker nog eens terug.

Laura 28 feb 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Ouddorp.

Over Strandpark Duynhille

Strandpark Duynhille is een prachtig strandpark gelegen te Oude Nieuwlandseweg 11B in Ouddorp in de duinen van de Zuid-Hollandse kust. Dit park biedt een ultieme mix van comfortabele accommodaties, adembenemende natuur en ontspanning. Gasten kunnen kiezen uit moderne strandlodges en luxe duinvilla's, die allemaal stijlvol zijn ingericht en van alle gemakken zijn voorzien. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten. Op loopafstand van het park bevindt zich het uitgestrekte Noordzeestrand, waar je kunt genieten van zon, zee en strandactiviteiten. In de omgeving zijn er ook diverse fiets- en wandelroutes die je meenemen door de prachtige duinen en langs schilderachtige dorpjes. Daarnaast biedt Ouddorp een gezellig centrum met restaurants, winkels en lokale markten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ouddorp, Zuid-Holland
  • https://www.parkduynhille.nl
  • info@roompot.nl