EuroParcs Resort Poort van Zeeland

EuroParcs Resort Poort van Zeeland

3.7 reviewscore • 2 reviews
N

Geschikt voor kleine kinderen

Het park lijkt perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Ons chalet had echter enkele tekortkomingen. Hoewel het goed was voorbereid, vertoonde de vloer in de woonkamer tekenen van slijtage. Helaas was de badkamer een teleurstelling, met een onaangename en indringende geur die niet wegging, zelfs niet met geurverfrissers. Dit leidde tot ongemak en onpasselijkheid. We waarschuwden het personeel, maar kregen te horen dat ze op de hoogte waren van dit probleem in huisje 340. Dit advies, om dat specifieke huisje te vermijden, kwam echter pas nadat we al hadden ingecheckt. De bedden waren ook niet erg comfortabel en bleken smal en kort te zijn. Ondanks deze tekortkomingen, waren er enkele pluspunten, zoals een ruime koelkast en voldoende serviesgoed.

Noor 30 jul 2023
Reageer
J

Geweldige parkervaring

We hebben een geweldige tijd gehad in Poort van Zeeland. Het huisje was prachtig en goed onderhouden, wat een aangename verrassing was. De aankomst was warm en gastvrij; we mochten zelfs eerder inchecken dan verwacht. Het feit dat het strand zo dichtbij was, voegde echt waarde toe aan ons verblijf. Hoewel het enige minpuntje het beperkte aanbod in de winkel was, heeft dit onze ervaring niet negatief beïnvloed. We zouden zeker overwegen om terug te keren naar dit park voor toekomstige uitstapjes.

Joost 26 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Hellevoetsluis.

Over EuroParcs Resort Poort van Zeeland

Er zijn 2 reviews geschreven over EuroParcs Resort Poort van Zeeland op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hellevoetsluis, Zuid-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/zuid-holland/poort-van-zeeland
  • gastenservice@europarcs.nl