EuroParcs Resort Poort van Zeeland

EuroParcs Resort Poort van Zeeland

3.1 reviewscore • 12 reviews
J

Geweldige parkervaring

We hebben een geweldige tijd gehad in Poort van Zeeland. Het huisje was prachtig en goed onderhouden, wat een aangename verrassing was. De aankomst was warm en gastvrij; we mochten zelfs eerder inchecken dan verwacht. Het feit dat het strand zo dichtbij was, voegde echt waarde toe aan ons verblijf. Hoewel het enige minpuntje het beperkte aanbod in de winkel was, heeft dit onze ervaring niet negatief beïnvloed. We zouden zeker overwegen om terug te keren naar dit park voor toekomstige uitstapjes.

Joost 26 mei 2023
Reageer
N

Geschikt voor kleine kinderen

Het park lijkt perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Ons chalet had echter enkele tekortkomingen. Hoewel het goed was voorbereid, vertoonde de vloer in de woonkamer tekenen van slijtage. Helaas was de badkamer een teleurstelling, met een onaangename en indringende geur die niet wegging, zelfs niet met geurverfrissers. Dit leidde tot ongemak en onpasselijkheid. We waarschuwden het personeel, maar kregen te horen dat ze op de hoogte waren van dit probleem in huisje 340. Dit advies, om dat specifieke huisje te vermijden, kwam echter pas nadat we al hadden ingecheckt. De bedden waren ook niet erg comfortabel en bleken smal en kort te zijn. Ondanks deze tekortkomingen, waren er enkele pluspunten, zoals een ruime koelkast en voldoende serviesgoed.

Noor 30 jul 2023
Reageer
M

Wisselend

Onze ervaring bij dit park was gemengd. Het begon al met onze reservering die tweemaal in de war raakte, wat resulteerde in een minder wenselijke accommodatie. Eenmaal aangekomen bleek ons huisje vies en verwaarloosd te zijn. Ondanks de aantrekkelijke omgeving met nabijgelegen plaatsen zoals Rockanje en Quackjeswater, heeft ons verblijf niet aan onze verwachtingen voldaan. We merkten op dat sommige aspecten van het park potentieel hebben, maar er zijn duidelijke gebieden die verbeterd moeten worden.

Marieke 4 sep 2022
Reageer
B

Op zich charmant

Het park op zichzelf heeft zijn charme, maar ons huisje had enkele tekortkomingen. Het was kleiner dan verwacht voor ons gezin en binnen was het overdreven heet. Sommige details lieten te wensen over, zoals vuile lampen en stopcontacten. Ondanks deze minpunten waren we toch in staat om enig comfort te ervaren tijdens ons verblijf.

Bas 26 aug 2022
Reageer
L

Teleurstellend geheel

In vergelijking met Landal, Roompot en CenterParcs was de ervaring bij Europarcs teleurstellend. We merkten dat er weinig interactie was en het huisje liet veel te wensen over. Het vertoonde vochtigheid en oncomfortabele bedden. Bovendien werd het strand aangetast door vervuiling en het park zelf had last van overmatige hondenpoep. Kortom, het park voldeed niet aan onze verwachtingen en liet ons onbevredigd achter.

Linda 22 aug 2022
Reageer
T

Tevreden ondanks probleempjes

Ondanks enkele aanvankelijke problemen, hebben we over het algemeen genoten van ons verblijf. Hoewel ons huisje een geur van huisdieren had en overdreven warm was, was het toch comfortabel en goed uitgerust. Ondanks de drukte op het park en de teleurstellende winkel, hebben we waardering voor het personeel dat snel reageerde op onze problemen.

Tim 7 aug 2022
Reageer
R

Onaangenaam huisje

Onze ervaring in paviljoen 5 was verre van aangenaam. Het huisje was ondraaglijk warm en het interieur was versleten en vuil. Ondanks de hoge prijs voor de accommodatie, waren de voorzieningen van slechte kwaliteit en de algehele ervaring teleurstellend. Daarnaast was het personeel allesbehalve behulpzaam en communicatief. We raden niet aan om bij Europarcs te boeken.

Ruben 30 jul 2022
Reageer
T

Uitstekende service en nieuw huisje

Ondanks enkele initiële problemen, zoals geluidsoverlast van wegwerkzaamheden, werden we positief verrast door de uitstekende service. Het personeel was zeer behulpzaam en het huisje zelf was nieuw en goed schoongemaakt. De omgeving bood geweldige mogelijkheden voor wandel- en fietstochten, waardoor we over het algemeen tevreden waren met ons verblijf.

Thijs 19 apr 2022
Reageer
S

Teleurstellende accommodatie

Helaas was onze ervaring bij Europarcs verre van bevredigend. Het chalet waarin we verbleven, was niet geïsoleerd en dus extreem koud. Bovendien was het interieur vies en verwaarloosd. Onze vakantie resulteerde in ziekte en de reactie van het park was ontoereikend. Dit was een teleurstellende start van het nieuwe jaar.

Sandra 1 jan 2022
Reageer
A

Unieke tiny-house ervaring

We hebben genoten van onze eerste ervaring in een tiny-house. Het huisje bood gezelligheid en was voorzien van moderne gemakken. Ondanks enkele tekortkomingen zoals gebrek aan verduisterende gordijnen en een onhandig geplaatste gootsteen, hebben we over het algemeen een positieve indruk van ons verblijf. Een tiny house is natuurlijk ook geen echt huis, dus we hadden al wel een idee dat er een aantal tekortkominkjes zouden zijn, oftewel: Stel je verwachtingen ook een beetje bij.

Annelies 26 okt 2021
Reageer
S

Uitstekende service

Het park bood een aangename ervaring, maar ons huisje was bij aankomst vies. Het personeel reageerde echter positief en loste de situatie snel op. Wij waren hierdoor toch nog blij onze vakantie begonnen en kregen meteen een goede indruk. Ondanks enkele kleine mankementen, waren we tevreden met de algehele service en vriendelijkheid van het personeel.

Sophie 8 okt 2021
Reageer
M

Prachtige omgeving, teleurstellend huisje

Hoewel de omgeving geweldig was, viel het huisje ons tegen. Het was vies en slecht onderhouden, waardoor onze algehele ervaring werd aangetast. Ondanks de mooie omgeving, waren we niet tevreden met onze accommodatie. We denken wel dat er ruimte is voor verbeteringen en dat het wat moois zou kunnen worden, maar dat was het voor ons nu nog niet.

Martijn 16 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Hellevoetsluis.

Over EuroParcs Resort Poort van Zeeland

Europarcs Resort Poort van Zeeland is gelegen te Parkweg 2 in Hellevoetsluis, nabij de Zeeuwse grens. Het park is omgeven door water, natuur en historische bezienswaardigheden, waardoor het de perfecte bestemming is voor een ontspannen en veelzijdige vakantie. Op Resort Poort van Zeeland vind je een breed scala aan accommodaties, van paviljoenen, tot tiny houses en luxe chalets. Het park zelf biedt ook tal van voorzieningen en activiteiten, zoals een adventuredome, e-chopper verhuur, fiets- en bootverhuur, speeltuinen. Daarnaast is er een restaurant, een supermarkt en een animatieteam aanwezig om ervoor te zorgen dat je je geen moment hoeft te vervelen. De ligging van Europarcs Resort Poort van Zeeland is ideaal voor het ontdekken van de omgeving. Het historische centrum van Hellevoetsluis ligt vlakbij en biedt charmante straatjes, gezellige restaurants en interessante musea. Daarnaast zijn de stranden van Voorne-Putten en de bruisende stad Rotterdam binnen handbereik.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hellevoetsluis, Zuid-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/zuid-holland/poort-van-zeeland
  • gastenservice@europarcs.nl