Cape Helius

Cape Helius

4.0 reviewscore • 4 reviews
J

Zeker aan te bevelen!

Het park Cape Helius heeft een prachtige uitstraling, mede dankzij de mooie gebouwen en de gezellige sfeer. Tijdens mijn verblijf verbleef ik in een 3-kamer appartement. Binnen was alles aanwezig wat ik nodig had, het was leuk ingericht en zag er zeer netjes en schoon uit. De locatie van het park is ook perfect, aan de haven en dicht bij het centrum van de stad. Tijdens ons verblijf hebben we genoten van fietstochten in de omgeving. Helaas was het weer niet ideaal, dus er was niet veel te beleven op het park zelf.

Jeroen Brandt 19 dec 2022
Reageer
D

Een fietsvakantie

Wij hebben een prachtig verblijf gehad op Cape Helius. De accommodaties, waaronder appartementen, een hotel en bungalows, waren smaakvol en modern ingericht. Het park ligt ideaal in de buurt van de haven en het centrum van Hellevoetsluis, waardoor we gemakkelijk de stad konden verkennen. Tijdens ons verblijf hebben we genoten van het mooie weer en hebben we veel gefietst in de omgeving. Echter, als het weer slecht zou zijn, zijn er op het park minder activiteiten beschikbaar om te doen.

Dopheide 25 sep 2022
Reageer
U

Fijn weekend gehad

Wij hebben een geweldig weekend beleefd in het hotel van Cape Helius. Het hotel is perfect gelegen in de buurt van het strand en alle interessante bezienswaardigheden van Hellevoetsluis zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Het hotel zelf is prachtig, met een mooie inrichting en vriendelijk personeel. We hebben genoten van ons verblijf en zouden het hotel zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een aangenaam verblijf in deze prachtige stad.

Ursula 12 aug 2022
Reageer
N

Geweldige omgeving

De locatie van deze accommodatie aan de haven is een genot voor de ogen. Het voelt aan als een gezellige buurt met privéhuizen in plaats van een traditioneel vakantiepark. De sfeer is rustig en opgeruimd, en we werden door iedereen vriendelijk begroet. De huisjes zijn soms wel wat aandacht nodig hebben, maar de binnenkant is fantastisch en keurig schoon. Er is voldoende vermaak voor kinderen met de speeltuin en het strandje met de boot. Binnen enkele minuten loopafstand bereik je de vesting, met veel te zien en te doen. Wij hebben een heerlijke tijd gehad tegen een zeer redelijke prijs.

Niels 26 dec 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Hellevoetsluis.

Over Cape Helius
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hellevoetsluis, Zuid-Holland
  • https://www.cape-helius.nl
  • x