Roompot Beach Resort Brouwersdam

Roompot Beach Resort Brouwersdam

3.8 reviewscore • 8 reviews
H

Mooie beachhouse

We hebben genoten van ons verblijf in het Beachhouse, hoewel er een aantal punten waren die beter konden. De bagageservice was erg prettig en het uitzicht vanuit ons Beachhouse voor 4 personen was goed. Helaas waren de ramen aan de voorkant van het Beachhouse voor 6 personen klein, waardoor het zeezicht beperkt was. De medewerkers van Roompot waren behulpzaam, maar we merkten wel dat er achterstallig onderhoud was, zoals een doucheputje dat slecht doorliep en een gat in de deur. Voor de prijs die we betaalden, hadden we verwacht dat deze zaken in orde zouden zijn. Wat betreft het zwembad, vonden de kinderen het prima, maar als ouders vonden we het erg vies. Het water had een melkachtige kleur, zelfs in de ochtend, en er was schimmel op de muren. Het zwembad zelf was verouderd en de schoonmaak liet veel te wensen over. Helaas waren de horecagelegenheden tijdens de vakantieperiode zeer beperkt geopend, waardoor we bijvoorbeeld de strand/snackbar bij het zwembad maar 2 van de 5 dagen konden bezoeken.

Hendrick Stomp 5 mei 2023
Reageer
R

Teleurstellend

Bij het inchecken moesten we wachten tot 16.00 uur, zoals bekend. De communicatie verliep moeizaam omdat het merendeel van het personeel Engels sprak. Toen we eerder wilden inchecken vanwege onze vermoeide baby, mochten we ondanks de beschikbaarheid van het huisje niet eerder naar binnen. Het zwembadwater was te koud en het baby/kinderbadje was te klein voor zo'n groot park. De binnen speeltuin was ook teleurstellend. Het park biedt weinig voor kinderen onder de 3 jaar. Het strand en de strandpaviljoens waren wel positief. Al met al geen aanrader voor mensen met beperkte kennis van het Engels.

Romerik 19 mei 2023
Reageer
W

Niet top

Het chalet voor vier personen had een teleurstellende bank en een frustrerende douche met een onstabiele waterstraal die constant van koud naar heet ging. Gelukkig maakte het animatieteam het verblijf voor mijn kinderen erg leuk en zij hebben er enorm van genoten. Helaas sprak het bedienend personeel in de restaurants nauwelijks Nederlands, wat jammer was.

Wanda 28 apr 2023
Reageer
C

Kinderen zijn de focus, top!

Het comfort huisje was klein maar compleet en verrassend schoon voor Roompot-normen. Wel was de kinderslaapkamer erg licht, wat een minpuntje was.
De animatie met Koos was erg leuk voor de kinderen en de entertainer was attent naar iedereen toe.
Het park zelf was goed onderhouden, met speeltuintjes op iedere hoek. Het strand was op loopafstand en er was veel te doen in de omgeving, zoals fietsen naar Veere (15 km) of winkelen in Middelburg.
Helaas viel het restaurant tegen; het was duur en de kwaliteit was slecht. Het zwembad was daarentegen groot, met een aangename temperatuur en schone kleedhokjes. Zolang je het restaurant vermijdt, is het een leuk park met aandacht voor kinderen en een goede ligging.

Caroline 28 apr 2023
Reageer
S

Heel erg genoten!

De ligging van het park is prachtig en ondanks de drukte was het er toch rustig. De openingsuren van de supermarkt mochten voor mij wel wat vroeger zijn. Mijn kinderen van 10 en 6 hebben enorm genoten en we moesten bijna haasten om alles te kunnen doen wat ze wilden, dankzij het geweldige animatieteam. Bovendien hebben we heerlijk gegeten in het restaurant. Alle medewerkers waren erg vriendelijk en gastvrij, waardoor we ons echt welkom voelden.

Sheila 20 mrt 2023
Reageer
C

Perfecte vakantie

Tijdens mijn (korte) vakantie hecht ik veel waarde aan verschillende aspecten die ik als evenredig goed heb ervaren. De locatie en ligging van de accommodatie waren perfect, te midden van prachtige natuur en een rustige omgeving. De faciliteiten op het terrein waren goed en boden voldoende mogelijkheden voor ontspanning en vermaak. De sfeer was aangenaam en de prijskorting zorgde voor een extra positieve ervaring. De service was uitstekend, met vriendelijk personeel dat zorgde voor een prettig verblijf. De communicatie en het contact verliepen soepel en er was voldoende informatie beschikbaar om het verblijf gemakkelijk te maken.

Coos 19 mrt 2023
Reageer
N

Niet onderhouden

Helaas was onze ervaring met deze accommodatie verre van positief. Bij aankomst moesten we ons huisje zoeken, wat al een uitdaging op zich was. Het huisje leek meer op een schuurtje, verscholen achter een boom. Eenmaal binnen was onze teleurstelling compleet. Het was vies, plakkerig, vlekkerig en er was zelfs schimmel aanwezig. Bovendien leek het alsof het huisje een broedplaats was voor spinnen, wat vooral voor mensen met een spinnenfobie erg oncomfortabel kan zijn. We hebben meteen besloten om naar huis te gaan en zullen hier absoluut niet meer terugkomen.
Het gebrek aan actie van de receptie was ook teleurstellend. Het spijt me dat ik deze negatieve recensie moet schrijven, maar ik hoop dat het helpt om anderen te behoeden voor een vergelijkbare ervaring.

Naomi 14 mrt 2023
Reageer
T

Was het net niet

De locatie aan de kust is mooi, helaas vielen de accommodaties tegen. Het was vrij verouderd en niet schoon. Het personeel was niet bijzonder vriendelijk en onze klachten over het schoonmaken werden niet opgelost. Bovendien was er weinig te doen in de omgeving en het eten in het restaurant was niet van goede kwaliteit.

TE 27 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Scharendijke.

Over Roompot Beach Resort Brouwersdam

Welkom bij Roompot Beach Resort Brouwersdam, een idyllisch vakantieoord gelegen aan de prachtige Nederlandse kust te Elkerzeeseweg 42 in Scharendijke. Dit resort biedt een perfecte mix van ontspanning, recreatie en adembenemende natuurlijke schoonheid. Gasten kunnen kiezen uit een breed scala aan moderne accommodaties, variërend van comfortabele bungalows tot ruime villa's, allemaal op loopafstand van het strand. Het resort beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een subtropisch zwemparadijs, diverse sportvelden en een wellnesscentrum. Ontspannen op het strand, genieten van watersportactiviteiten, windsurfen en kitesurfen, of deelnemen aan animatieprogramma's voor het hele gezin, Roompot Beach Resort Brouwersdam heeft het allemaal.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Scharendijke, Zeeland
  • https://www.roompotbeachresortbrouwersdam.nl
  • info@roompot.nl