Roompot Beach Resort Brouwersdam

Roompot Beach Resort Brouwersdam

4.3 reviewscore • 3 reviews
B

Toppiejoppie!

Roompot Park Brouwersdam was een fantastische ervaring tijdens onze vakantie. De locatie was uitstekend, gelegen direct aan de kust en omringd door prachtige duinen. Het park was rustig en schoon, en bood alles wat we nodig hadden voor een comfortabele vakantie, inclusief de mogelijkheid om onze hond mee te nemen. De huisjes waren comfortabel en compleet uitgerust, en we voelden ons meteen thuis. Bovendien was het personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. We hadden een heerlijke tijd en zouden zeker nog eens terugkomen

Bryan Z. 24 apr 2022
Reageer
T

Was het net niet

Dit park was niet de meest ideale vakantiebestemming voor ons. Hoewel de locatie aan de kust mooi was, vielen de accommodaties tegen. Het was vrij verouderd en niet schoon. Het personeel was niet bijzonder vriendelijk en onze klachten over het schoonmaken werden niet opgelost. Bovendien was er weinig te doen in de omgeving en het eten in het restaurant was niet van goede kwaliteit.

TE 27 sep 2022
Reageer
F

Genoten met de kinderen

Wij hebben een geweldige vakantie gehad op Roompot Park Brouwersdam. Het park is prachtig gelegen aan het strand en biedt veel mogelijkheden voor watersport en recreatie. Onze accommodatie was comfortabel en schoon, en de faciliteiten op het park waren top. We hebben genoten van het zwembad, de restaurants en de verschillende winkels op het park. De kinderen hebben zich vermaakt met de animatie en speeltoestellen.

Familie Dingert 11 jul 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Scharendijke.

Over Roompot Beach Resort Brouwersdam