Landal Resort Haamstede

Landal Resort Haamstede

4.1 reviewscore • 10 reviews
J

Een gemengde midweek

De omgeving bood ongetwijfeld een betoverend landschap en de weergoden waren ons gunstig gezind. Echter, het verblijf bracht een mengeling van indrukken. Het huisje zelf was brandschoon, dat moet worden gezegd, maar er waren kleine ongemakken die ons verrasten. Een lijst van zaken die beter hadden gekund, dook op en trok onze aandacht. Een loszittend handvat op een kast, een defecte keukenlamp, een verstopte douche, en een dwarse strip onder de douchedeur die water naar buiten liet sijpelen. De bel was een kleinigheid die niet van invloed was op ons verblijf, maar toch bijdroeg aan de opsomming van minpunten. Bovendien bracht het antieke WiFi-systeem een onaangename verrassing met zich mee. Voor €10 mocht één persoon gebruik maken van WiFi, terwijl de overige drie elk €5 betaalden. Een teleurstelling was dat dit bedrag niet resulteerde in een solide verbinding. Desondanks wist de charme van de omgeving de lockdown-gedachten op afstand te houden.

Joost 17 jan 2022
Reageer
S

Rust en prijzig gaan hand in hand

In het bezit van een elektrische auto, was het positief om te ontdekken dat het park voorzien was van laadpalen, zelfs een snellader van 50 KW. Echter, zoals vaak het geval is, volgde er een verrassing in de vorm van kosten. Op de Landal-website van het park werden de kosten vermeld: €0,39 per kWh. Achteraf bleek dit alleen voor de normale laadpalen te gelden, die enigszins verstopt waren opgesteld in het park. Dit tarief gold niet voor de snellader, direct bij de ingang. Hier werd maar liefst €0,69 per kWh in rekening gebracht! Een ander punt van kritiek was het moeten betalen voor WiFi. Dit voelde aan als een stap terug in de tijd. Desondanks wist de rust en aantrekkelijkheid van het park onze aandacht vast te houden, ondanks deze aspecten.

Soof 3 mei 2021
Reageer
K

Een aantal verassingen

Een heerlijke week in Burgh Haamstede bood een aangename ervaring, zij het niet zonder enkele onverwachte wendingen. Ons verblijf viel samen met een hittegolf, wat de afwezigheid van een zwembad enigszins benadrukte. Gelukkig lag het strand op slechts zo'n 3 kilometer afstand. Hoewel het park zelf beperkte voorzieningen had, wist de omgeving ons te vermaken. De huisjes, ruim en goed uitgerust, vormden een comfortabele uitvalsbasis. De aanwezigheid van een sunshower en sauna voegde een vleugje luxe toe. Helaas bracht de nabijheid van de hoofdweg enige geluidshinder met zich mee. Ook werden groepen jongeren opgemerkt die voor enige overlast zorgden. Ondanks deze verrassingen, overheerst het positieve gevoel van een sfeervol park dat uitnodigt tot een terugkeer.

Kees 2 sep 2020
Reageer
E

Rust en toch lawaaiig

Een park dat vooral geschikt leek voor gezinnen met jonge kinderen, bracht toch enkele onverwachte ruis met zich mee. De vredige sfeer die men hoopte te vinden voor ontspanning werd soms verstoord door luide jongeren. De geluidsoverlast, variërend van bonkende muziek tot nachtelijk tumult, schuurde tegen de verwachtingen in. Ondanks deze onaangename verrassing, was het park charmant en de huisjes uitnodigend.

Emma 5 aug 2019
Reageer
H

Luxe huis en luxe natuur

Een weekendverblijf in huisnummer 147 bleek een groot genoegen te zijn. Het huis was een toonbeeld van luxe, ruimte en netheid, voorzien van alle denkbare gemakken. Het park zelf ademde een verzorgde en serene sfeer, hoewel een zwembad ontbrak. Het niet gebruik maken van de winkel of het restaurant op het park was een bewuste keuze, aangezien de omgeving een ruime keuze aan eetgelegenheden bood. De nabijheid van het strand maakte het plaatje compleet.

Henrieke 4 feb 2019
Reageer
T

Uitstekende belevenis

Een groep van vijf broers en twee zussen genoot van een positieve ervaring op het park, ondanks het mindere weer. De aanwezigheid van fietsen op het park voegde plezier toe aan de ervaring, ondanks een lekke band. Het ruime en nette huis bood comfort en was een perfect toevluchtsoord. Landal wist zijn beloften waar te maken, zelfs in minder gunstige omstandigheden.

Tim 28 sep 2018
Reageer
E

Wisselende ervaring met schoonmaak

Het luxe acht-persoons huis bracht gemengde gevoelens teweeg. Het viel op dat bepaalde aspecten niet geheel aan de verwachtingen voldeden, ondanks de hoge prijs. Het onverwacht moeten betalen voor WiFi, terwijl de kosten vooraf niet duidelijk waren gecommuniceerd, voelde teleurstellend. Ondanks dat het huis zelf schoon was, stuitte men op slordigheden en defecten. Gelukkig reageerde het personeel snel en efficiënt, maar voor de prijs mag men zeker betere service verwachten. Desondanks was het park aantrekkelijk, vooral op een mooie zomeravond.

Eva 7 aug 2018
Reageer
V

Wisselende ervaring met luxehuisje

Hoewel het luxe huis voor acht personen zich in een mooi park bevond, bracht het enkele tegenvallers met zich mee. Het huis zelf bleek niet geheel schoon en veilig voor kinderen. Defecte apparatuur en ongemakken zoals een slecht bevestigd traphekje en een kapot babybedje leidden tot zorgen. De algehele staat van het huis, gecombineerd met onverwachte gebreken, resulteerde in een gemengde ervaring.

Vera 1 jul 2018
Reageer
N

Verfrissende vakantie

Een verblijf in een acht-persoons luxe huis (nummer 29) was een verkwikkende ervaring. Het huis bood ruimte, netheid en alle gemakken die men zich kon wensen. Met de aanwezigheid van een sunshower en sauna, bood het huis een vleugje luxe. Het park zelf bood rust en ruimte, aangevuld met een scala aan activiteiten voor alle leeftijden. Hoewel het park beperkte faciliteiten had, was het aanbod in de nabije omgeving ruim voldoende. Kortom, het park voorzag in een verfrissende vakantie-ervaring, geschikt voor jong en oud.

Naomi 13 mei 2018
Reageer
S

Betoverend najaarsverblijf

Een najaarsverblijf in het rustige park bood de beloofde rust en ruimte. Het goed onderhouden park bood een rustgevende omgeving voor een ontspannen vakantie. Ondanks het ontbreken van faciliteiten in het park zelf, bood de nabijgelegen omgeving voldoende afleiding en vermaak. Het huisje zelf, hoewel enigszins rommelig bij aankomst, werd snel en efficiënt verzorgd door het aanwezige personeel. De charme van het park en de omringende natuur maakten dit najaarsverblijf een betoverende ervaring.

Sophie 25 nov 2017
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Burgh-Haamstede.

Over Landal Resort Haamstede

Landal Resort Haamstede is gelegen te Daleboutsweg 4 in Burgh-Haamstede. Op Landal Resort Haamstede kun je verblijven in comfortabele en goed uitgeruste vakantiehuizen die geschikt zijn voor zowel kleine als grote gezelschappen. De huisjes bieden een gezellige en ontspannen sfeer, waar je kunt genieten van je eigen privéterras of tuin. Het park zelf heeft ook genoeg te bieden. Er is een overdekt zwembad waar je kunt zwemmen en plezier kunt hebben, evenals diverse sport- en speelvelden waar je kunt basketballen, tennissen of volleyballen. Voor de kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma en een speeltuin om zich te vermaken. In de omgeving van Landal Resort Haamstede kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken door de duinen en het bos. Het strand is ook vlakbij, dus een dagje zonnebaden en zwemmen behoort zeker tot de mogelijkheden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Burgh-Haamstede, Zeeland
  • https://www.landal.nl/parken/resort-haamstede
  • resorthaamstede@landal.com