RCN Toppershoedje

RCN Toppershoedje

4.0 reviewscore • 4 reviews
K

Echt heerlijk genoten met ons gezin

Het inchecken was goed geregeld. We verbleven in een mobile home (zeemeeuw) die veel schoner was dan bijvoorbeeld op een camping of landal. Er waren speeltuintjes bij elke groep huisjes, dus we hadden zicht op onze kinderen vanuit ons huisje. Het restaurant en de snackbar waren goed verzorgd. We hebben een fiets gehuurd en zijn naar de Brouwersdam en de bunkerroute gefietst. Verder zijn we een dagje naar Rotterdam geweest en naar Neeltje Jans. Het park ligt op loopafstand van het strand, maar vergeet niet om vooraf naar het toilet te gaan, want het strand is zo breed dat het 500 meter lopen is van de zee naar de brigade waar de toiletten zijn. Ons enige puntje van kritiek is dat er maar weinig borden en bestek waren (6 messen, 6 vorken, etc.). Verder misten we een kapstok een beetje. Verder was er niets om over te klagen, we hebben erg genoten.

K Jensen 1 sep 2022
Reageer
D

Een ja nee gevoel

Bij aankomst was de terrasverwarming aanwezig, maar na een wandeling was deze verdwenen. We hebben dit gemeld bij de receptie, maar deze werd niet teruggeplaatst (op orders van hogerhand). Onze ergernis nam alleen maar toe toen we zagen dat de terrasverwarming bij andere huisjes nog volop brandde. Ik dacht dat ik een huisje met terrasverwarming had gehuurd, dus dat was een grote teleurstelling. Verder was alles in orde.

Denzel 4 nov 2022
Reageer
f

Niet wat ik voor ogen had

Niet zo enthousiast over het park
bij aankomst op de camperplaats vond ik het gras lang en onverzorgd en het toiletgebouw is ook oud ik vond dat we te veel moesten betalen voor wat het park te bieden heeft, daarom geef ik het ook een lage score
wel was het een park met een gezellige sfeer met de andere gasten samen dat maakte weer een hoop goed

fam. Beukema 24 aug 2022
Reageer
g

Heerlijk genoten

Ontzettend genoten!
wat een gezellig huisje in Brouwersdam lekkere bedden en grote badkamer en gezellige woonkamer met open keuken.

Wij waren hier voor het eerst maar zeker voor herhaling vatbar

Schoonmaak was prima wat wel jammer was dat bij vertrek de schoonmaakster ons een soort van beetje weg keek wij waren nog aan het inpakken en de mevrouw stond al klaar om het huisje in te gaan
we hebben wel heerlijk genoten!

gezin van 4 27 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Ouddorp.

Over RCN Toppershoedje

RCN Toppershoedje, gelegen aan Strandweg 2 te Ouddorp, is een RCN vakantiepark op loopafstand van het breedste strand van nederland waardoor je veel strand- en watersportmogelijkheden hebt. Er is een spetterparadijs aanwezig voor de allerkleinsten, strand- en watersport, brasserie, snackbar, croissanterie, sport- en speelvelden, verhuur van fietsen en skelters en er is een recreatieteam aanwezig voor optimaal plezier.