RCN Toppershoedje

RCN Toppershoedje

4.4 reviewscore • 10 reviews
Y

Ontspannen en genieten

We hebben een nacht doorgebracht in een van de comfortabele hotelchalets op dit geweldige vakantiepark. Het was helemaal top. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen bij de receptie en we konden meteen naar onze accommodatie. Deze was van alle gemakken voorzien, inclusief een badkamer, een kitchenette, een groot terras en heerlijk comfortabele bedden. 's Avonds hebben we genoten van een heerlijk diner in de brasserie, waar het vriendelijke personeel voor een geweldige ervaring zorgde. Daarna hebben we meegedaan aan de BINGO in de recreatiezaal. Helaas hebben we niets gewonnen, maar we hebben wel enorm veel gelachen!

's Ochtends stond er een smakelijk ontbijtbox voor ons klaar met heerlijke broodjes, beleg en verse jus d'orange. Na het uitchecken zijn we nog even naar het strand geweest, dat direct naast het park ligt.

Zonder twijfel komen we hier nog eens terug!

Yannick 5 mei 2023
Reageer
T

Geweldige ervaring op een prachtige camping

We hebben twee fantastische nachten doorgebracht met een groep op een ruime kampeerplek met privé sanitair. De plek was groen en ruim, en het privé sanitair was keurig en brandschoon. Met zelfs een koelkast en vaatwasser! Het personeel was ook geweldig en ontzettend vriendelijk. We voelden ons er echt welkom. Ondanks dat de camping volgeboekt was, was er nog ruimte genoeg voor twee keer zoveel tenten of caravans. We hadden meer dan genoeg ruimte om te spelen en te sporten. De buren waren ook met een groep, maar door de ruime opzet hadden we geen last van elkaar. Het enige waar we last van hadden, was het geluid van de ventilatie van het sanitair. Dat was 's nachts te horen. Maar dat is zeker geen reden om niet nog eens terug te gaan.

Tevreden kampeerder 24 jun 2023
Reageer
V

Genieten van een heerlijk uitje!

We hebben een paar heerlijke dagen gehad op deze camping! Normaal gesproken gaan we altijd met ons eigen kampeermiddel, maar dit keer hadden we een Safari tent gehuurd. De kinderen hadden genoeg speelgelegenheden, we hebben lekker gegeten in het restaurant, 's ochtends werden verse broodjes bij de tent bezorgd en het strand was heel dichtbij. We hebben genoten en komen zeker nog eens terug!

Victoria 12 mei 2023
Reageer
A

Fantastisch!

We hebben ontzettend leuke dagen gehad! Het was ideaal met onze jonge kinderen, zij hebben zich uitstekend vermaakt op het park. Het personeel was zeer behulpzaam en de accommodatie was fantastisch: alles wat we nodig hadden was aanwezig en het was brandschoon. De omgeving is prachtig en we komen hier zeker nog eens terug. Een absolute aanrader!

Anneke 4 mei 2023
Reageer
E

Heerlijk genieten!

We hebben echt genoten op RCN Toppershoedje. Het is een prachtig, ruim en overzichtelijk park. De accommodatie was sfeervol ingericht, met comfortabele bedden, en het was goed schoon en zelfs versierd (vanwege de verjaardag van mijn man). En wat een geweldige locatie, je kunt direct vanaf het park de duinen en het strand oplopen! We hebben ook heerlijk gegeten in de brasserie, het eten was voortreffelijk en het personeel was vriendelijk.

Egbert 18 apr 2023
Reageer
A

Gemengde gevoelens

Huisje 429. Bij aankomst was de terrasverwarming aanwezig, maar na een wandeling was deze verdwenen. We hebben dit gemeld bij de receptie, maar ze hebben hem niet teruggeplaatst (op instructies van hogerhand). De irritatie nam alleen maar toe toen we merkten dat de terrasverwarming bij andere huisjes nog volop brandde. We hadden juist een huisje met terrasverwarming geboekt, dus dat was een grote teleurstelling. Voor de rest was alles in orde.

Anne 4 nov 2022
Reageer
D

Een ja nee gevoel

Bij aankomst was de terrasverwarming aanwezig, maar na een wandeling was deze verdwenen. We hebben dit gemeld bij de receptie, maar deze werd niet teruggeplaatst (op orders van hogerhand). Onze ergernis nam alleen maar toe toen we zagen dat de terrasverwarming bij andere huisjes nog volop brandde. Ik dacht dat ik een huisje met terrasverwarming had gehuurd, dus dat was een grote teleurstelling. Verder was alles in orde.

Denzel 4 nov 2022
Reageer
K

Echt heerlijk genoten met ons gezin

Het inchecken was goed geregeld. We verbleven in een mobile home (zeemeeuw) die veel schoner was dan bijvoorbeeld op een camping of landal. Er waren speeltuintjes bij elke groep huisjes, dus we hadden zicht op onze kinderen vanuit ons huisje. Het restaurant en de snackbar waren goed verzorgd. We hebben een fiets gehuurd en zijn naar de Brouwersdam en de bunkerroute gefietst. Verder zijn we een dagje naar Rotterdam geweest en naar Neeltje Jans. Het park ligt op loopafstand van het strand, maar vergeet niet om vooraf naar het toilet te gaan, want het strand is zo breed dat het 500 meter lopen is van de zee naar de brigade waar de toiletten zijn. Ons enige puntje van kritiek is dat er maar weinig borden en bestek waren (6 messen, 6 vorken, etc.). Verder misten we een kapstok een beetje. Verder was er niets om over te klagen, we hebben erg genoten.

K Jensen 1 sep 2022
Reageer
f

Niet wat ik voor ogen had

Niet zo enthousiast over het park
bij aankomst op de camperplaats vond ik het gras lang en onverzorgd en het toiletgebouw is ook oud ik vond dat we te veel moesten betalen voor wat het park te bieden heeft, daarom geef ik het ook een lage score
wel was het een park met een gezellige sfeer met de andere gasten samen dat maakte weer een hoop goed

fam. Beukema 24 aug 2022
Reageer
g

Heerlijk genoten

Ontzettend genoten!
wat een gezellig huisje in Brouwersdam lekkere bedden en grote badkamer en gezellige woonkamer met open keuken.

Wij waren hier voor het eerst maar zeker voor herhaling vatbar

Schoonmaak was prima wat wel jammer was dat bij vertrek de schoonmaakster ons een soort van beetje weg keek wij waren nog aan het inpakken en de mevrouw stond al klaar om het huisje in te gaan
we hebben wel heerlijk genoten!

gezin van 4 27 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van september 2023 in de omgeving van Ouddorp.

Over RCN Toppershoedje

RCN Toppershoedje, gelegen aan Strandweg 2 te Ouddorp, is een RCN vakantiepark op loopafstand van het breedste strand van nederland waardoor je veel strand- en watersportmogelijkheden hebt. Er is een spetterparadijs aanwezig voor de allerkleinsten, strand- en watersport, brasserie, snackbar, croissanterie, sport- en speelvelden, verhuur van fietsen en skelters en er is een recreatieteam aanwezig voor optimaal plezier.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ouddorp, Zuid-Holland
  • https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/zuid-holland/rcn-toppershoedje
  • receptie-toppershoedje@rcn.nl