De Soeten Haert

De Soeten Haert

4.3 reviewscore • 4 reviews
L

Heerlijk genoten

We hebben een heerlijke midweek gehad in een 8-persoons bungalow (met z'n tweeën). De bedden waren comfortabel, maar de kussens waren erg dun. Het interieur is modern en strak, maar zou wel wat meer sfeer mogen hebben. Onze bungalow was netjes en schoon, maar de uitstraling was iets minder. Je kan duidelijk zien dat er onderhoud nodig is. Er waren voldoende tuinstoelen en ligbedden. Het personeel was vriendelijk en er waren elke dag verse broodjes te halen bij de receptie/winkel. De prijzen in de winkel waren ook niet te hoog. Onze grootste klacht was de horeca. Er is een prachtig restaurant, maar de service was die van een snackbar. Er was geen bediening aan tafel terwijl je juist op vakantie ontzorgd wilt worden, maar wel restaurant prijzen betaalt. Onze tip is om de exploitatie van de horeca te veranderen met bediening, dit zal de klandizie zeker verhogen. Het strand ligt op 5 minuten lopen en het centrum van Renesse op 30

Londria 22 mrt 2022
Reageer
H

Top park

Een fantastische locatie dicht bij het strand, schone huisjes met alle gemakken. Sommige huisjes zijn wel ouder, maar we hebben ons er goed vermaakt. Er is een goed restaurant en snackbar, en een kleine winkel met de noodzakelijke artikelen en vers brood. Het vermaak voor de kinderen was overigens wel heel goed!

Hendrik Paulissen 30 sep 2022
Reageer
A

Echt toppie

We hebben een geweldige vakantie gehad. Het park was klein en rustig en de woning was goed onderhouden met veel luxe. We hebben heerlijk kunnen eten en het was zelfs mogelijk om het eten te laten bezorgen. Maar wat echt top was, waren de schoonmakers van het park. Wat waren die vrolijk en blij, die brachten bij ons de lach op ons gezicht!

Anoniem 8 sep 2022
Reageer
M

Was leuk maar overlast van groepen

Een heerlijke plek dicht bij de zee, eenvoudig huisje. Helaas zaten er tegenover ons een Duits voetbalteam die het weekend beschouwden als een feest en vooral een drankfestijn. De hele dag door keiharde muziek en feestgangers die tussen het feesten door gewoon in de bosjes overgaven. 's Nachts waren ze stil, maar het was met kinderen wat ongemakkelijk.

Marijke Plezier 30 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Renesse.

Over De Soeten Haert

Vakantiepark te Renesse, Zeeland.