Vakantiepark De Toffe Peer

Vakantiepark De Toffe Peer

4.6 reviewscore • 14 reviews
J

Buitengewoon verzorgde camping

Een buitengewoon verzorgde camping met onberispelijk sanitair. De eigenaren stralen vriendelijkheid uit en het enthousiasme is voelbaar; het lijkt alsof niemand hier weg wil. Een arrangement van topklasse, mijn complimenten aan het team dat deze plek zo bijzonder maakt. Elk detail getuigt van de liefde en toewijding die in deze oase van gastvrijheid wordt gestoken. Hier voel je niet alleen welkom, maar je merkt ook dat deze camping meer is dan een tijdelijk thuis; het is een plek vol warmte en blijvende herinneringen.ss

Jara 21 jul 2023
Reageer
I

Genoegen om te verblijven

Het is een genoegen om te verblijven in dit hartelijke vakantiepark, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Mijn oprechte dank aan het Toffe Peren-team. Op mijn leeftijd overweeg ik het tot een jaarlijkse traditie te maken om hier terug te keren en te genieten van de vredige atmosfeer. Het voelt als een thuis weg van huis waar ik me werkelijk welkom en gewaardeerd voel. Een oase van rust die ik koester en waar ik naar uitkijk om opnieuw te ervaren.

Isa 1 nov 2023
Reageer
J

Accommodatie vertoonde netheid

De accommodatie vertoonde netheid, maar daarmee zijn alle positieve aspecten wel benoemd. Een ongewone planning midden in de bouwvakperiode. Hierdoor was er geen enkele activiteit aan de gang, in tegenstelling tot wat de website had beloofd. De enige speelruimte omvatte slechts een wipkip en een hangschommel, niet bepaald geschikt voor kinderen van 7 en 11 jaar oud.

Jalicia 28 okt 2023
Reageer
P

Alles was schoon

We vonden het fijn in de Kleipeer. Het huisje was oud en gezellig, en de bedden waren comfortabel. Alles was schoon en de keuken had alles wat we nodig hadden. We konden zelfs buiten in de zon zitten in de mooie tuin. De Toffe Peer ligt op een goede plek, handig om de natuurparken te bezoeken. Het was een bijzondere mix van geschiedenis, comfort en mooie natuur, waardoor ons verblijf heel speciaal was.

Puck 21 okt 2023
Reageer
N

Super weekend

Ik had een super weekend tijdens de Perenpluk! Het leukste was niet alleen het plukken van peren, maar ook het gezellig praten met andere vakantiegangers. De sfeer was heel fijn, en samen lachen en verhalen delen maakte het weekend extra bijzonder. Ik ga deze mooie herinneringen met blijdschap bewaren. Het was niet alleen een avontuur van peren plukken, maar ook van nieuwe vrienden maken en onvergetelijke dingen beleven.

Niek 8 okt 2023
Reageer
L

Alles was smetteloos

We hebben acht nachten doorgebracht op deze kampeerplek. Het is een compacte plek, vredig en opmerkelijk goed verzorgd. Geen spoortje van spinnenwebben in de sanitaire voorzieningen. Alles was smetteloos. Het dispensersysteem voor zeep en papieren handdoeken was keurig aangevuld. De beheerders waren hartelijk en behulpzaam. Geen enkele tekortkoming waar te nemen. En dit is nou een faciliteit die ik iemand met een open hart zal aanbevelen.

Lydia 21 sep 2023
Reageer
S

Onvergetelijk verblijf gehad

Een onvergetelijk verblijf gehad, alles tot in de puntjes verzorgd en niets ontbrak. Van het moment van aankomst tot vertrek wilde ik geen seconde missen. De betoverende omgeving en de algehele atmosfeer waren gewoonweg fantastisch. Het was niet alleen een plek om te verblijven, maar eerder een reis vol betovering en comfort. De herinneringen aan deze plek zullen als een kostbare schat in mijn hart blijven, waar elk detail bijdraagt aan de perfecte harmonie van genot.

Sem 9 sep 2023
Reageer
S

Alles was perfect in orde!

We hadden een tweedaags avontuur in de tent 'Suikerpeer', alles was perfect in orde! Prachtige en opgeruimde kampeerplek, in de nabijheid van (het uitzonderlijk schone) sanitair en de speelruimte. De kampeerlocatie straalt een gezellige en verzorgde atmosfeer uit. De waterpoel is echt een waterpoel; niet geschikt om in te plonzen voor de kleintjes. Je kunt op de grasveldzone relaxen, maar daar kunnen ook kampeervoertuigen staan.

Saar 24 aug 2023
Reageer
G

Heel schoon en goed verzorgd

Deze plek is heel schoon en goed verzorgd, maar het is niet alleen maar netjes. Het heeft ook veel leuke momenten die je hier kunt meemaken. Als ik eerder wist dat deze plek bestond, zou ik hier altijd naartoe zijn gekomen. Elke hoek heeft verrassingen, waardoor het niet alleen een plek is om te slapen, maar eerder een reis van steeds nieuwe ontdekkingen en leuke momenten. Het is een goed bewaard geheim dat mijn toekomstige herinneringen extra speciaal zal maken.

Gijs 22 aug 2023
Reageer
R

Leuk weekend beleefd

Een leuk weekend beleefd op camping De Toffe Peer. De rustige sfeer en ruime kampeerplekken zorgden voor een ontspannen verblijf. Het sanitairgebouw straalde niet alleen schoonheid uit maar ook een gevoel van comfort. Het personeel was buitengewoon vriendelijk, waardoor ons verblijf nog specialer werd. Deze camping heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht; een plek waar je niet alleen kampeert, maar waar je verliefd wordt op de serene omgeving. Onbetwistbaar een bestemming om steeds opnieuw naar terug te keren.

Ruben 21 aug 2023
Reageer
L

Compacte kampeerlocatie

Een compacte kampeerlocatie met voldoende ruimte, gelegen langs een vredige straat. Het sanitair is bijzonder fris en hygiënisch. Alle benodigdheden zijn beschikbaar, inclusief een plek waar je koffie of een ijsje kunt verkrijgen. Genieten van een fietstocht door de regio.
Achter onze kampeerauto hadden we een aanhangwagen met een klassieke wagen. Toen we arriveerden, kregen we een geschikte locatie toegewezen voor zowel de aanhangwagen als de klassieke auto. Zeker een aanrader, deze kampeerplek.

Lina 20 aug 2023
Reageer
B

Opnieuw een aangenaam verblijf ervaren

Dit is onze derde keer op Toffe Peer. Opnieuw een aangenaam verblijf ervaren. Deze kampeerplek is perfect voor de kleintjes. Er valt veel te ontdekken en te genieten. Het sanitair is fris en het kampeerterrein straalt een kalme en relaxte atmosfeer uit. Een prachtig gebied om te voet of per tweewieler te verkennen, en vlakbij is er een leuke plek voor de kinderen genaamd "de Boerderij van Drenthe."

Boaz 13 aug 2023
Reageer
L

Vriendelijke kampeerfamilie

We kwamen aan op een heel rustige camping met heel schone wc's. Kinderen speelden in de speeltuin en er waren dieren die op vers brood wachtten. De familie die de camping regelde, was heel aardig en bakte elke ochtend broodjes die je kon bestellen. Zo begon de dag met lekker eten en een glimlach. Hier voelden we niet alleen de warmte van de zon, maar ook die van een vriendelijke kampeerfamilie. Het was een onvergetelijke tijd waar elk detail met liefde was gedaan.

Lucia 12 aug 2023
Reageer
D

Hebben ons goed geamuseerd!

Dit is de derde keer dat we kamperen op deze plek, samen met mijn dochter. Ondanks de weersomstandigheden hebben we ons goed geamuseerd! De camping zette allerlei activiteiten op touw om ervoor te zorgen dat iedereen zich goed vermaakte. Mijn dochter heeft veel plezier gehad met andere kinderen, dankzij de speelruimte recht voor de deur. Uitstekend onderhouden en brandschoon sanitair. Een familie vol gastvrijheid, altijd bereid om bij te springen. Iedereen is hier vriendelijk!

Daantje 7 jul 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Ruinerwold.

Over Vakantiepark De Toffe Peer

Vakantiepark De Toffe Peer, gelegen aan Dr. Larijweg 94 in Ruinerwold, biedt een veelzijdige en gezellige vakantie-ervaring. Het park bestaat uit een groepsaccommodatie, zeven vakantiehuizen, een glamping/campinggebied, een vergaderlocatie en zelfs een wijngaard. Gelegen tussen drie nationale natuurparken - Weerribben, Dwingelerveld, Drents-Friese Wold en het Holtingerveld - is het een ideale uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten. Bovendien ligt het park op fietsafstand van Giethoorn, bekend als het 'Venetië van het Noorden', en dichtbij de historische steden Meppel, Steenwijk en Zwolle. De Toffe Peer biedt moderne voorzieningen, waaronder gratis WiFi en laadstations voor elektrische auto's. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet, en voor kinderen zijn er speeltuinen en mogelijkheden om mee te helpen met het voeren van de dieren op het park.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ruinerwold, Drenthe
  • https://detoffepeer.nl
  • info@detoffepeer.nl