Camping De Stal

Camping De Stal

4.8 reviewscore • 5 reviews
M

Alles is gewoon geweldig

Je komt aanrijden en dan ineens denk je ben ik hier wel goed? Het is er zo rustig, alleen maar fijn natuurlijk maar niet te beschrijven hoe dat het is als je bij Camping de Stal aan komt voor je vakantie. Het is er ook heel mooi en de natuur is gewoon alles wat je nodig hebt, de mensen zijn hier heel erg aardig en helpen goed. Sanitair is schoon en de omgeving heeft veel te bieden wat allemaal ontdekt kan worden hier. Geen haast maar gewoon tot rust komen en genieten.

Mo en Co 4 okt 2022
Reageer
M

Met hond aanrader

Onze hond wilden we perse meenemen op vakantie en daarom hebben we even moeten zoeken en toen kwamen we uit bij Camping de Stal. We wilden graag langer en er was niet zoveel vrij maar hier wel. In totaal 17 dagen een mooie cottage kunnen huren en het was rustig alles was ook mooi schoon en lekker warm water alleen maar genieten na een wandeling ene warme douche.
We komen snel terug want onze hond moet ook genieten. Dit is hier dan ook zeker gelukt en dat vinden wij heel belangrijk.

M R 23 sep 2021
Reageer
F

Leuke fam vakantie gehad

De gastvrouw Geja en haar man Arjan zijn echt zo aardig en helpen goed, gezellige mensen en gewoon een top camping. Dit jaar hebben we ook weer volop genoten bij Camping de Stal. Een mooie plek en fijn uitzicht gehad. We zijn dol op wandelen en fietsen en dat hebben we hier ook elke dag gedaan. Veel ontdekt maar lang nog niet alles dus we gaan snel weer terug om andere mooie plekjes te mogen zien.

Fam Eg 14 aug 2021
Reageer
M

top verblijf

Fietsen kan je zo in de buurt huren dus hoef je vanuit huis niet mee te nemen en dat is ook wel fijn om te weten. Daar houden wij de volgende keer sowieso weer rekening mee. Wandelen kan hier ook goed en dan even warm douchen, fijn want alles is heel goed schoon. Mensen van de camping zelf erg aardig en alles goed bereikbaar.

Mamsie 13 aug 2021
Reageer
R

Warm ontvangst

Het meest opvallende hier bij Camping de Stal is dat de mensen zo vriendelijk zijn. dat is namelijk niet altijd op een camping. Echt een heel warm ontvangst en het zijn hele mooie plaatse. We hebben een mooi uitzicht als we wakker worden, zon komt op en dan lekker ontbijten dat is toch rustgevend en fijn als je zo vakantie mag vieren. We raden het iedereen aan om eens te doen ook in de wintermaanden.

Rene 23 feb 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Drijber.

Over Camping De Stal

Camping De Stal is gelegen te Kanaal Oostzijde 19 in Drijber. De camping beschikt over zowel zonnige als schaduwrijke kampeerplaatsen voor een zomer voor iedereen. Het biedt verschillende accommodaties zoals hutten voor wandelaars, kamers, studio's, appartementen en bungalows. Ook de prijsstelling van Camping De Stal is goed. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd, zowel in het laag- als hoogseizoen. Voor de sportieve vakantiegangers biedt de camping verschillende fietsroutes. Extra voorzieningen omvatten de levering van vers brood en internettoegang op 80% van de camping. Gelegen in het rustige en natuurrijke Drenthe, is Camping De Stal een ideale bestemming voor liefhebbers van buitenactiviteiten en natuurschoon.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Drijber, Drenthe
  • https://www.camping-drenthe.nl
  • info@camping-drenthe.nl