EuroParcs De Wiltzangh

EuroParcs De Wiltzangh

4.7 reviewscore • 15 reviews
A

EuroParcs De Wiltzangh is een heel rustige plek.

EuroParcs De Wiltzangh is een heel rustige plek. Je kunt hier genieten van de stille natuur. Het grote Finse huisje voor zes personen is heel goed gemaakt en mooi ingericht. De bedden zijn comfortabel. Het is echt een fijn vakantieoord! Het aardige team zorgde ervoor dat we het extra leuk hadden. We denken er echt aan om nog een keer terug te komen naar deze fijne plek.

Alex 18 sep 2023
Reageer
J

Niet iedereen tevreden bij De Wiltzangh

Na enkele jaren van verschillende verblijven, zoals Wilthzang, huisjes, kamperen, enzovoort, zijn we afgelopen week teruggekeerd met de camper (voor de tweede keer). De omgeving blijft altijd boeien, het park is ook schitterend, maar helaas had ik geen wifi-ontvangst op mijn plek. Op mijn telefoon stond alleen noodoproep, en buiten lukte het af en toe om te appen of te bellen. Bij de snackbar op het terrein, aan de picknicktafel, werkten al mijn apparaten perfect. Steeds meer mensen kwamen daar proberen, afkomstig van verschillende kampeerplekken, en ze waren niet tevreden.

Jordan 16 sep 2023
Reageer
T

Het voelt echt alsof deze plek alleen voor ons is

Wat was het geweldig! Het park overtrof onze verwachtingen, en de mensen waren heel aardig. Samen met mijn man hebben we lekker ontspannen in de Wellness Lodge. Het voelt echt alsof deze plek alleen voor ons is. We vonden het echt heel leuk en willen hier in de toekomst zeker weer naartoe. Het is een aanrader voor iedereen die rust en vriendelijkheid zoekt!

Taylor 31 aug 2023
Reageer
Q

Onze kampeervakantie op de Wiltsangh

Tweemaal, tijdens de periode van de coronamaatregelen, hebben we onze kampeervakantie doorgebracht op camping de Wiltsangh. Een prachtige, natuurlijke en vredige kampeerplek. De staanplaatsen zijn ruim en mooi. Vanaf de camping kun je eenvoudig de heide en bossen verkennen. Direct vanaf de kampeerplek kun je de fietspaden op, waar je urenlang kunt genieten van het fietsen. Het sanitairgebouw is zeer hygiënisch en goed georganiseerd, vooral tijdens de coronaperiode.

Quinn 2 okt 2022
Reageer
A

We vonden het allemaal erg leuk zo!

Al 25 jaar genieten we van de ongeëvenaarde charme van dit vakantieoord, dat zonder twijfel het mooiste van Nederland is. Hier vinden we steevast de broodnodige ontspanning, dankzij een prachtige omgeving en uiterst vriendelijk personeel dat altijd klaarstaat. De gastvrijheid blijft ongeëvenaard, waardoor onze jaarlijkse bezoeken aan dit park een onvergetelijke traditie zijn geworden. We vinden het allemaal erg leuk zo!

Alexi 25 apr 2022
Reageer
M

Mooie herinneringen in de natuur.

Een mooie camping midden in het bos, perfect voor gezinnen met kinderen. Er zijn veel mogelijkheden voor avontuur en ontdekking in de natuurlijke omgeving. De camping is kindvriendelijk, waardoor het voor de kleintjes leuk is en ouders van de rust en schoonheid van de omgeving kunnen genieten. Het is een geweldige plek voor een vakantie met het gezin, waar je mooie herinneringen kunt maken in de natuur.

Morgan 24 aug 2021
Reageer
C

Hopelijk in de toekomst de faciliteiten uitbreiden

Een heerlijk rustige camping met ruime plekken voor optimale privacy. Helaas zijn de toiletgroepen aan de kleine kant voor het grote aantal kampeerders, wat leidt tot wachtrijen voor zowel toiletbezoek als afwassen. Ondanks dit minpuntje biedt de camping een vredige omgeving voor wie op zoek is naar rust en afzondering. Hopelijk kunnen ze in de toekomst de faciliteiten uitbreiden om het comfort te verbeteren.

Casey 24 aug 2021
Reageer
J

Wat minder met Corona, maar goed!

We hebben 3 nachten doorgebracht op een locatie voor campers op de kampeerplaats. We bevonden ons tegenover het zwemgedeelte. Het betrof een bescheiden zwembad met een apart gedeelte voor peuters, maar het was prettig om even verfrissing te zoeken. De sfeer op de camping was gezellig, maar het geheel oogde wat oud. Vanwege de coronamaatregelen waren niet alle afwasplekken en wastafels beschikbaar. Dit resulteerde in een rij wachtenden voor het doen van de afwas en het gebruik van de douche. Het sanitair werd op een goede manier schoongehouden.

Jamie 9 aug 2021
Reageer
R

Uitzicht op bezoekende reeen

Ondanks het mindere weer hebben we genoten van ons verblijf in dit heerlijke vakantiepark. De prachtige omgeving bood ons uitzicht op bezoekende reeën, wat erg leuk was. We overwegen serieus om volgend jaar terug te keren, hopend op beter weer, zodat we optimaal kunnen genieten van alles wat dit park te bieden heeft. De natuurlijke charme en het vriendelijke bezoek van de reeën maakten ons verblijf toch bijzonder. 🤗

Riley 9 jun 2021
Reageer
A

Fijn park

Een aantrekkelijk kampeerterrein met doordachte coronamaatregelen voor de sanitaire voorzieningen. Prima georganiseerd. Een prachtig landschap met een plek waar schapen worden gehouden in de nabije omgeving, evenals het Nationaal Park Dwingelerveld en een bezoekerscentrum op korte afstand. Volop plezier gehad op de kampeerplaats en in de natuur. Een suggestie: de speeltuinen kunnen wel wat opknapbeurt gebruiken.

Avery 5 mei 2021
Reageer
J

Zeker opnieuw zou overwegen te bezoeken

De kampeerplek bevindt zich te midden van een natuurlijke omgeving, omgeven door uitstekende routes voor fietsen en wandelen. Hoewel het dorp niet direct op loopafstand ligt, voorziet Ruinen ruim in winkelmogelijkheden. Afgelopen september functioneerde het eetgelegenheid als een weekend-only afhaalbalie. Geen zorgen, dankzij de lokale eetgelegenheden kun je ook heerlijk dineren :-). De kampeerlocatie maakte op mij een zeer goede indruk. Een plek die ik zeker opnieuw zou overwegen te bezoeken.

Jules 4 nov 2020
Reageer
C

De Wiltzangh is voor mensen die van natuur

De Wiltzangh is perfect voor mensen die van natuur en rust houden. De huisjes staan in het bos en zijn vrijstaand, waardoor je veel privacy hebt. Het is er lekker rustig, en de omgeving zorgt voor een ontspannen sfeer. De huisjes staan op zichzelf en zijn omringd door mooie natuur. Het is de ideale plek voor wie even weg wil van de drukte en wil genieten van de rustige omgeving.

Cameron 17 okt 2020
Reageer
D

Prachtige natuurlijke omgeving

We hebben twee dagen doorgebracht in een geweldige Wellness loft, te midden van een prachtige natuurlijke omgeving. De ontspanning, de rust en de ruimte waren precies wat we nodig hadden. De locatie is absoluut top! Het was een perfecte plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van het comfort en rust van de omgeving. We kijken uit naar een volgend verblijf op deze fantastische locatie!

Drew 30 sep 2020
Reageer
S

Ontspannende midweek in Park De Wiltzangh

Zojuist genoten van een ontspannende midweek in de wellnessruimte. Wat een onverwachte vondst! Een fantastische accommodatie met een sauna, een warmwaterbad en een bruisend bad. Inclusief aanvullende dingen zoals sloffen, handdoeken, luxe badproducten en fraai opgemaakte bedden. Geniet van pure ontspanning te midden van de schitterende bossen - een absolute aanbeveling en zeker om u tegen te zeggen!

Skylar 12 sep 2020
Reageer
C

EuroParcs De Wiltzangh is adembenemend mooi

Ik heb samen met mijn partner genoten van enkele fantastische dagen in de wellness loft. Een ervaring van pure weelde en verwennerij. Het kleine verblijf bevindt zich te midden van de natuurlijke omgeving. Terwijl we ontspanden in het warme bubbelbad, bewonderden we het schitterende panorama. Gedurende de late avond beluisterden we vanaf het terras de serene geluiden van het bos. Het landschap rondom de EuroParcs De Wiltzangh is adembenemend mooi.

Charlie 29 mei 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Ruinen.

Over EuroParcs De Wiltzangh

EuroParcs De Wiltzangh is gelegen te Witteveen 2 in Ruinen. Het is een vakantiepark dat zich bevindt op de rand van Nationaal Park Dwingelderveld. Dit park biedt een rustige en natuurlijke omgeving, ideaal voor degenen die willen genieten van de ongerepte Drentse natuur. Het park heeft verschillende faciliteiten om het verblijf van gasten aangenaam te maken. Een van de belangrijkste attracties van het park is het buitenzwembad, dat verwarmd is, waardoor gasten ook tijdens koelere dagen kunnen zwemmen. Voor de jongere bezoekers is er een peuterbad beschikbaar. EuroParcs De Wiltzangh biedt ook fietsverhuur aan, wat ideaal is om de omliggende natuurlijke schoonheid te verkennen. Er zijn verschillende soorten fietsen beschikbaar, waaronder elektrische fietsen, kinderfietsen en bolderwagens. Voor sport- en spelactiviteiten beschikt het park over faciliteiten zoals minigolf, een sportveld, tafeltennis en een voetbalveld. Er is ook een speeltuin voor kinderen, waar ze kunnen klimmen en klauteren op de speeltoestellen. Tijdens de schoolvakanties is er kinderanimatie beschikbaar. Op het gebied van horeca heeft EuroParcs De Wiltzangh een restaurant dat geopend is tijdens het kampeerseizoen, evenals een snackbar waar gasten terecht kunnen voor snacks en ijsjes. Er is ook een parkwinkel voor essentiële boodschappen en verse broodjes. De accommodaties in het park variëren van knusse lodges tot kampeermogelijkheden, waarbij huisdieren in sommige accommodaties zijn toegestaan. De lodges zijn gelegen in een groene omgeving en bieden een rustige en comfortabele ervaring. Sommige accommodaties hebben zelfs een sauna. De omgeving van het park biedt diverse activiteiten zoals wandelen en fietsen in Nationaal Park Dwingelderveld, met het grootste natte heidegebied van West-Europa. Daarnaast zijn er culturele en recreatieve activiteiten in de buurt, zoals het bezoeken van musea, theaters en verschillende nationale parken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ruinen, Drenthe
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/drenthe/de-wiltzangh
  • gastenservice@europarcs.nl