EuroParcs De Wiltzangh

EuroParcs De Wiltzangh

4.3 reviewscore • 3 reviews
T

Aanradertje

Het had voor ons niet beter kunnen zijn. Ik en mijn man hebben heerlijke dagen gehad en zijn goed ontspannen door met name de wellness lodge! Alles wat op de website werd gezegd vooraf kwam wel uit dus wil dan ook graag een hele goede recensie geven. Zie dat anderen ook positieve ervaringen noteren dus hier komt er nog 1: super leuk park!

Taylor 31 aug 2023
Reageer
A

EuroParcs De Wiltzangh is een heel rustige plek!

1 woord voor dit park qua ligging: Natuur. Heerlijk rustig kan je hier genieten van je 'welverdiende' rust. Wij werken beide 40+ uur in de week dus er soms zo tussenuit vinden we fantastisch. Even geen randstad maar vogeltjes die je hoort fluiten, heerlijk. Ook lof voor het team die er alles aan deden om het de gasten naar hun zin te maken.

Alex 18 sep 2023
Reageer
J

Niet iedereen tevreden bij De Wiltzangh

We zijn hier al een paar keer geweest en hebben eigenlijk alle facetten van dit park al eens beleefd -> een keer een huisje gehuurd, gekampeerd, etc.. Nu voor de 2e keer zijn we met de camper naar dit park geweest en het blijft leuk. Vaak heb je het wel gezien als je iets vaker doet maar er is zoveel te beleven en te doen dat het dus nooit verveeld. Tip: doe je telefoon lekker uit en ga echt genieten.

Jordan 16 sep 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Ruinen.

Over EuroParcs De Wiltzangh

Er zijn 3 reviews geschreven over EuroParcs De Wiltzangh op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ruinen, Drenthe
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/drenthe/de-wiltzangh
  • gastenservice@europarcs.nl