EuroParcs Resort Reestervallei

EuroParcs Resort Reestervallei

3.3 reviewscore • 10 reviews
K

Vakantiegevoel niet volledig vervuld

We hadden uitgekeken naar een ontspannen verblijf in een glampingtent, maar het park wist ons vakantiegevoel niet helemaal te vervullen. Hoewel onze tent goed was uitgerust en op een aantrekkelijke plek stond, was de algehele sfeer op het park niet helemaal wat we verwachtten. Vooral omdat het merendeel van de gasten uit Oost-Europa kwam en er ook tijdelijke asielzoekers op het park verbleven. Dit zorgde voor een ietwat andere atmosfeer dan de gezinsvriendelijke vakantiesfeer waarop we hadden gehoopt.

Kees 20 jul 2023
Reageer
M

Ondermaatse schoonmaak en onderhoud

Ons paviljoen aan het water bood een rustige omgeving, maar de staat van hygiëne en onderhoud was teleurstellend. De keuken voelde kleverig en onfris aan en de badkamer onthulde schimmel en waterschade. De bedden waren ongemakkelijk en de algemene conditie van de chalets liet veel te wensen over. Wij hadden hoop, maar zijn die compleet verlopen.

Mark 1 jan 2023
Reageer
B

Minder dan gewenste ervaring

Ons oorspronkelijke huisje was niet beschikbaar bij aankomst, vanwege technische problemen. In plaats daarvan kregen we een ruimer huisje op een andere locatie toegewezen. Helaas bleek dit huisje ook gebreken te hebben, zoals niet-functionerende deuren en waterschade. Bovendien werd het park bewoond door permanente bewoners, wat afdeed aan de vakantie-ervaring.

Bas 27 apr 2022
Reageer
F

Genieten van rust en comfort

De tijd die we doorbrachten in de glampingtent was echt fantastisch. Die tent had gewoon alle comfort van een huisje, en de serene omgeving was gewoon perfect om even helemaal tot rust te komen. Het personeel was super vriendelijk en stond altijd klaar om te helpen, wat onze ervaring nog beter maakte.

Floor 10 sep 2021
Reageer
B

Geschikt voor vriendenweekend

Het huisje voor zes personen was echt perfect voor ons vriendenweekend, alhoewel er wel wat ruimte was voor verbetering wat betreft de schoonmaak. Het restaurant serveerde echt heerlijke pizza's en het feit dat we fietsen konden huren was echt een pluspunt. We hebben hier gelachen en genoten en we zijn een ervaring rijker geworden!

Bas 7 sep 2021
Reageer
M

Niet overweldigend positief

Onze ervaring met het gehuurde chalet was matig. Het toegewezen huisje was kleiner dan verwacht en voldeed niet aan onze verwachtingen. De aangeboden compensatie bleek niet volledig bevredigend. Bovendien werden veel huisjes verhuurd aan bedrijven en was het park permanent bewoond, wat afdeed aan de algehele ervaring. Dat was erg jammer.

Marieke 29 aug 2021
Reageer
S

Positieve aspecten met enkele tekortkomingen

Het park leverde zowel positieve als minder positieve ervaringen op. Hoewel er enkele positieve aspecten waren, waren er ook duidelijke tekortkomingen. Het chalet had zeker wat ruimte voor verbetering, vooral wat betreft de versleten bank en het doucheprobleem. Over het algemeen kunnen we zeggen dat ons verblijf gemiddeld bevredigend was.

Saskia 27 aug 2021
Reageer
L

Rustige omgeving

Ons verblijf in de rustieke omgeving met ruime accommodaties zorgde voor een kalme en ontspannen sfeer, weg van de dagelijkse drukte. Het gebruik van een auto of fiets was essentieel om de locatie ten volle te benutten en de verborgen schatten te ontdekken. Het zwembad was wat aan de kleine kant, wat soms de mogelijkheid beperkte voor verfrissende duiken en ontspanning. Bovendien viel op dat er veel insecten waren in en rond het zwembad, wat soms wat afleidend was. Over het geheel genomen bood de plek met zijn landelijke charme en ruime verblijfsmogelijkheden een welkome ontsnapping, maar de mobiliteit was cruciaal voor een volledige ervaring. Het zwembad en de insecten vormden kleine aandachtspunten, maar ze hadden een bescheiden invloed op het algehele verblijf.

Linda 27 aug 2021
Reageer
T

Charmante rust en prima ervaring

Het park bood een serene ervaring voor rustzoekers in een knusse omgeving. Ondanks enkele tekortkomingen hebben we genoten van de prachtige ligging en het vriendelijke personeel. De rust en kleinschaligheid waren een verademing voor wie wilde ontsnappen aan de drukte. De intieme sfeer droeg bij aan een ontspannen verblijf, ondanks enkele kleine imperfecties. Hoewel technische problemen aanwezig waren, lieten we ons hierdoor niet ontmoedigen. De locatie bracht een gevoel van charme en karakter met zich mee, wat de algehele ervaring verrijkte. In retrospect, kijken we met tevredenheid terug op ons verblijf, dat ondanks zijn hobbels een positieve en memorabele indruk heeft achtergelaten.

Theo 24 aug 2021
Reageer
I

Gemengde indrukken van een rustig park

Ondanks enkele technische hiccups, hebben we echt genoten van de serene en intieme sfeer van de omgeving. Heerlijke wandelingen in de avond en de frisse lucht tot ons nemen.. Alsof we in het buitenland waren! Het personeel van het park was gastvrij en vriendelijk, en de locatie zelf bracht een heel ontspannen sfeer met zich mee.

Ilse 24 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van IJhorst.

Over EuroParcs Resort Reestervallei

Europarcs Resort Reestervallei is gelegen te Veldhuisweg 4 in IJhorst. Het park biedt een prachtige omgeving met uitgestrekte bossen, pittoreske rivieren en mooie wandel- en fietsroutes. Op Europarcs Resort Reestervallei vind je een divers aanbod aan accommodaties, waaronder luxe vakantiewoningen, chalets en glampingtenten. Elk verblijf is modern en comfortabel ingericht, zodat je optimaal kunt genieten van je vakantie. Het park biedt diverse faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Er is een overdekt zwembad waar je heerlijk kunt ontspannen en een speeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken. Daarnaast zijn er sportvelden, een visvijver en een recreatieteam dat zorgt voor vermaak en entertainment tijdens je verblijf. De omgeving van Europarcs Resort Reestervallei is ideaal voor natuurliefhebbers. Je kunt prachtige wandelingen en fietstochten maken in de omliggende bossen en natuurgebieden. Ook zijn er diverse bezienswaardigheden in de buurt, zoals het pittoreske stadje Meppel en het Giethoorn, ook wel bekend als het "Venetië van het Noorden".

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • IJhorst, Overijssel
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/overijssel/reestervallei
  • gastenservice@europarcs.nl