Recreatiecentrum Adelhof

Recreatiecentrum Adelhof

4.2 reviewscore • 13 reviews
M

Hartelijk verwelkomd

We hadden twee verblijven geboekt die naast elkaar lagen. Bij onze aankomst werden we zeer hartelijk verwelkomd. Zowel de buitenkant als de binnenkant van de accommodatie vertoonde duidelijk behoefte aan een opfrisbeurt en grondige schoonmaak. Er hingen spinnenwebben aan het plafond, er lag veel stof onder de bedden, en er waren platgeslagen insecten op de muren, enzovoort. Ondanks dat hebben we genoten van een aangename midweek. Het Adelhof park bood voldoende speelmogelijkheden voor kinderen, en er zijn veel activiteiten in de nabije omgeving.

Mees 18 aug 2023
Reageer
L

Gastvrijer dan enig ander park

Het ontgaat me volledig waarom individuen onwaarheden verspreiden; deze recreatieplek is gastvrijer dan enig ander park dat ik ooit heb bezocht. Indien je de accommodaties vuil achterlaat, zullen ze natuurlijk vuil zijn. Vertrouw me, wij bezoeken deze locatie al zes jaar en worden telkens hartelijk verwelkomd in een prachtig, schoon en gezellig verblijf. Het ademt de historie van Drenthe. Deze bestemming is een aanrader voor wie niet alleen op zoek is naar luxe.

Luuk 25 sep 2023
Reageer
L

Receptie vertoont ronduit onaangenaam gedrag?

De medewerkster bij de receptie vertoont ronduit onaangenaam gedrag, is buitengewoon onvriendelijk jegens klanten en lijkt te ontbreken aan de nodige klantenservicevaardigheden. Er is een gebrek aan flexibiliteit en bereidheid om met de klant mee te denken. Zelfs bij de bar/snackbar was de benadering onaangenaam... het was eigenlijk onnodig. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt, zelfs niet bij andere bungalowparken of campings. De voorzieningen zijn beperkt en/of gesloten.

Lieve 19 sep 2023
Reageer
N

Omringd door bossen

Een aangenaam en uitgestrekt park, omringd door bossen, met een prachtige, ruime visvijver. Overal verspreid zijn leuke speelgebieden voor de kinderen, entertainment, midgetgolf en een overdekte speelruimte. De snackbar, bescheiden winkeltje en eetgelegenheid zijn eveneens plezierig! De omgeving is prachtig. Direct naast het terrein bevindt zich een ruim openluchtzwembad, omgeven door bossen. De accommodaties zijn weliswaar compact, maar gezellig en uitstekend ingericht. Ze zijn schoon en voorzien van alle benodigdheden, inclusief een aangename tuin met meubilair.

Norally 11 jan 2023
Reageer
T

Park is fantastisch

Dit park is fantastisch. We zijn hier al vier jaar en zijn nog steeds zeer tevreden. Het is jammer dat anderen onwaarheden verspreiden op platforms zoals Zoover. Ik zou zeggen, ga zelf eens kijken en vorm je eigen mening. Het betreft een ietwat gedateerd park, maar dit sluit mooi aan bij de historie van Drenthe, met een fraaie visvijver. Het is alleen jammer dat sommige bezoekers overmatig voeren.

Ties 5 aug 2022
Reageer
J

Locatie beviel ons zeer

Het personeel was vriendelijk. De locatie beviel ons zeer, vooral de natuurlijke omgeving was bijzonder aangenaam. Een aspect dat we als bijzonder aangenaam ervoeren, was de zichtbare toewijding van het schoonmaakteam aan het onderhoud. Voor ons is dit altijd van groot belang. In samenvatting vinden wij dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit zeer positief is!

Jolie 11 mrt 2022
Reageer
C

Betoverend

Ons verblijf was betoverend, een warm welkom bij de receptie zette meteen de toon voor een onvergetelijke tijd. Te midden van de weelderige natuur vonden we een oase van rust die onze vakantie tot een verkwikkende ervaring maakte. Het was alsof we de drukte van alledag achter ons lieten en ons onderdompelden in een wereld van pure sereniteit. Een authentieke natuurvakantie die onze verwachtingen overtrof.

Casper 9 mrt 2022
Reageer
E

Ontbreekt verwarming in de doucheruimte

Wat een verzameling antieke spullen op de kampeerlocatie.
Er is niets wat esthetisch aantrekkelijk is. Eén douche beschikbaar met de mogelijkheid om op aanvraag een tweede douche te gebruiken. Plotseling geen warm water in de ochtend. Wanneer iemand besluit af te wassen, koelt de douche bijna af. Daarnaast is de reiniging ondermaats, met overal overleden insecten aan de muur. Alle elementen bovenin en het plafond hebben duidelijk al jaren geen schoonmaakbeurt gehad.
Bovendien ontbreekt verwarming in de doucheruimte en is afwassen enkel buiten mogelijk.

Elise 17 okt 2021
Reageer
S

Verblijf was schoon

Ons verblijf was niet alleen vlekkeloos schoon, maar ook voorzien van een warme ontvangst en vriendelijk personeel bij de receptie. Het recreatieteam was een waar feest voor de jonge kinderen, met activiteiten die hun creativiteit en plezier stimuleerden. Onze tijd hier was werkelijk fantastisch, en we kijken nu al uit naar een volgend bezoek. Kortom, een topervaring die smaakt naar meer!

Simeon 6 sep 2021
Reageer
M

Niet bepaald fris

Ons onderkomen was nummer 23. Bij aankomst merkten we een lichte vochtige geur in het huisje op. Om de atmosfeer te verfrissen, hebben we besloten de ramen open te zetten. In de sanitaire voorzieningen was er een onaangename geur, niet bepaald fris. Om de onaangename geur te verdoezelen, hebben we gebruik gemaakt van desinfecterende spray van Blue Wonder. De kinderen vonden het onhandig dat er geen mengkraan aanwezig was in de badkamer.

Mawy 4 sep 2021
Reageer
J

Lijkt achter te blijven in de vooruitgang

Het park lijkt achter te blijven in de vooruitgang en modernisering. Er zijn te veel bomen aanwezig, waardoor op meerdere velden van de camping gedurende de hele dag schaduw heerst. Dit is geweldig tijdens een hittegolf. Echter, door de neerslag is het belangrijkste speelveld modderig geworden. Alle terreinen zijn beschadigd door het verkeer. Caravans en campers vereisen assistentie van een laadschop.

Jessica 24 aug 2021
Reageer
S

Geen helder beeld van deze kampeerlocatie

Kregen geen helder beeld van deze kampeerlocatie. Op de website staat vermeld dat het een kampeerterrein met bungalowpark betreft. Enkele verblijfseenheden waren beschikbaar voor verhuur, maar er waren aanzienlijk meer particuliere chalets aanwezig! Er was weinig aandacht voor COVID-19 maatregelen op deze kampeerlocatie: geen beschermende schermen bij de receptie, nergens handdesinfectiemiddelen en het sanitair, hoewel begrijpelijk wat ouder, werd op een zeer slordige wijze gereinigd.

Starke 10 aug 2021
Reageer
T

Recreatieplek is fantastisch

Deze recreatieplek is fantastisch, we hebben er al voor het derde opeenvolgende jaar van genoten. Het blijft een buitengewoon park. De accommodaties zijn volledig uitgerust met alles wat je maar kunt wensen. Bovendien voegt de visvijver direct voor de deur een prachtige en aangename touch toe. De enige hinderlijke factor is het overmatige voeren, hoewel dit buiten de controle van Adelhof valt.

Timo 24 jun 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Vledder.

Over Recreatiecentrum Adelhof

Recreatiecentrum Adelhof is gelegen aan de Vledderweg 19 in Vledder. De camping ligt in de nabijheid van het Nationaal Park Drenthe, een prachtige locatie om te ontdekken via wandel- of fietstochten. In de omgeving bevinden zich ook het Holtingerveld, het Drents-Friese Woud en Nationaal Park Dwingelderveld, die allemaal uitnodigen tot het verkennen van de natuurlijke schoonheid van de regio. Gasten kunnen kiezen tussen kamperen of verblijven in een luxe bungalow. Adelhof biedt faciliteiten zoals een grote visvijver en een verwarmd openluchtzwembad voor ontspanning. Daarnaast zorgt een animatieteam voor een gevarieerd activiteitenprogramma gedurende het hele seizoen, waardoor er altijd iets te doen is voor jong en oud. Dit maakt Recreatiecentrum Adelhof tot een ideale bestemming voor een gezinsvakantie waarin natuur, ontspanning en vermaak centraal staan.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Vledder, Drenthe
  • https://www.adelhof.nl
  • info@adelhof.nl