Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn

4.2 reviewscore • 9 reviews
T

Teleurstellend verblijf

Het verblijf liet veel te wensen over. We waren zeer teleurgesteld over de hygiëne en de accommodatie zelf. Het huisje was vies en niet goed schoongemaakt. Bovendien was er een mismatch tussen de gereserveerde grootte van het huisje en wat we daadwerkelijk kregen. We hadden betaald voor een huisje voor 6 personen, maar het bleek geschikt te zijn voor slechts 4 personen. Hoewel de schoonmaakkosten werden terugbetaald, waren we niet tevreden met de geboden oplossing. Het huisje, nummer 58, was duidelijk toe aan renovatie, maar we werden nog steeds volledig in rekening gebracht. Dit was een teleurstellende ervaring en we raden het niet aan.

Tim van der Linden 18 mei 2023
Reageer
E

Prachtige locatie, maar niet schoon

De locatie van het huisje was geweldig, maar we waren teleurgesteld over de hygiëne. Bij aankomst waren de tafels plakkerig en vol met restjes van een barbecue. Daarnaast hing er een onaangename rioollucht in twee van de badkamers. Ondanks onze klacht werd het probleem niet volledig opgelost en bleven we gedurende ons verblijf last houden van de rioollucht. We verbleven in huisje Kraaienest, nummer 59. Het feit dat er geen reactie kwam op onze klacht was ook teleurstellend. Dit was geen optimale ervaring voor de prijs die we hebben betaald

Eva 7 mei 2023
Reageer
M

Ontdek Giethoorn per boot

We hebben genoten van een geweldige ervaring in Giethoorn. Het feit dat we een bootje tot onze beschikking hadden, maakte de hele ervaring nog specialer. Er was slechts één klein minpuntje: de auto moest buiten het park geparkeerd worden op een eigen risico parkeerplaats. Verder was alles prima in orde!

Martijn 28 mrt 2023
Reageer
L

Geweldige ervaring

Onze ervaring op deze locatie was werkelijk fantastisch. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam, waardoor we ons direct welkom voelden. Het huisje waarin we verbleven was zeer comfortabel en bood alles wat we nodig hadden voor een aangenaam verblijf.

Hoewel we ons realiseerden dat het hoogseizoen kan zorgen voor drukte, waren we aangenaam verrast door de rust en ontspanning die we hier hebben ervaren. Het was heerlijk om even helemaal tot rust te komen en te genieten van de prachtige omgeving.

Lisa p 28 mrt 2023
Reageer
S

Prima accommodatie

Ons verblijf op het park kon niet beter zijn geweest. Direct na de herfstvakantie was het heerlijk rustig, precies wat we zochten. We hebben genoten van de serene sfeer en de rustige omgeving.

Het park bood alles wat we nodig hadden voor een ontspannen vakantie. Onze accommodatie was comfortabel en goed uitgerust, en we hebben niets gemist tijdens ons verblijf. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en we werden goed verzorgd.

De rust en stilte op het park maakte het mogelijk om helemaal tot rust te komen en te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. We maakten mooie wandelingen in de omgeving en genoten van de rustige momenten op het park zelf.

Simion 11 nov 2022
Reageer
S

Was toppie

De accommodatie was mooi, hoewel het tweepersoonsbed niet comfortabel was voor mij. De kinderen hebben echter heerlijk geslapen. Privacy was beperkt en het restaurant was op woensdag gesloten, waarschijnlijk door personeelgebrek. Gelukkig waren er genoeg eetgelegenheden in de buurt.Je kan je bagage laten vervoeren in de bolderkar wat wel goed opgezet is. Wel spijtig dat mensen hierdoor hun spullen voor de deur neerzetten maar daar kan het park weinig aan doen. Mijn dochter moest op de dag van vertrek de bolderkar bij de buren weghalen, omdat anders onze bagage niet naar de auto kon worden vervoerd en deze mensen sliepen nog, omdat je om 10.00 uur moet vertrekken. Het chalet was mooi en schoon, hoewel het formeel gezien een hotel is. In ieder geval is het een aanrader.

S van der Steeg 7 sep 2022
Reageer
F

Aangename vakantie met enkele aandachtspunten

We hebben een fijne vakantie gehad, maar er waren wel enkele aandachtspunten. Het park straalde rust uit en de beschikbaarheid van een bootje was een groot pluspunt. Het huisje zelf was prima, maar er ontbrak veel bestek en de schoonmaak liet te wensen over. Ook waren er enkele hygiënische problemen, zoals afval en troep onder de bedden en een vieze douche. Daarnaast was de prijs-kwaliteitverhouding in het restaurant niet in balans en was de bediening traag. Ondanks deze punten hebben we toch een aangename vakantie gehad.

Fam. de Jonge 6 aug 2022
Reageer
J

Matig park

De locatie en de bootjes zijn een groot pluspunt en dat is waarom je hiernaartoe zou willen gaan. Helaas zijn de chalets eenvoudig en bieden ze weinig privacy en zijn ze niet goed schoon. De inventaris is beperkt en alles is van goedkope kwaliteit, en de huisjes zijn ook zeer gehorig. De disco tot midden in de nacht van het nabijgelegen Smit Paviljoen op zaterdagavond verstoorde onze nachtrust en was een grote teleurstelling voor ons. Het was alsof we naast een box sliepen, zo hard was het. Het restaurant hebben we wel het 1 en ander op aan te merken maar zal daar niet teveel op in gaan.

Jo-Anne 29 mei 2022
Reageer
K

Volledig aan te raden!

Geweldige locatie met een terras en gazon aan het water, omgeven door bloemenstruiken, inclusief boot en twee toiletten en douches in een 6-persoons huisje. Het huisje is keurig onderhouden en heeft een maritieme sfeer, met een zeer complete inventaris, zelfs horren in de grote ramen en deuren. Het personeel in het park is zeer vriendelijk. Het enige minpuntje is de afwezigheid van leeslampjes boven de bedden. Ondanks het niet zo geweldige weer, hebben wij genoten van ons verblijf en voelden ons rijk met onze eigen boot en terras aan het water. De auto staat op loopafstand (ongeveer 10 minuten lopen) en de service met grote, stevige bagagekarren is uitstekend.

* Bedankt voor de geweldige accommodatie met extra's!

Kistenmaker 13 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Giethoorn.

Over Vakantiepark Giethoorn

Roompot Vakantiepark Giethoorn is gelegen te Binnenpad 49 in Giethoorn. Het park biedt een unieke ervaring waarbij gasten kunnen verblijven in comfortabele vakantiewoningen en genieten van de rust en schoonheid van het omringende landschap. Met zijn karakteristieke grachten, bruggen en rietgedekte boerderijen wordt Giethoorn ook wel het "Venetië van Nederland" genoemd. Op het vakantiepark zijn er faciliteiten zoals bootverhuur, fietsverhuur, speeltuinen en restaurants, zodat gasten optimaal kunnen genieten van de omgeving. Het park is er op ingericht om zowel groepen te vermaken met bijvoorbeeld een golfban, als ook gezinnen met jonge kinderen met een indoor speelparadijs. Daarnaast is er een restaurant op locatie aanwezig dat gasten eten van hoge kwaliteit voorschotelt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Giethoorn, Overijssel
  • https://www.vakantieparkgiethoorn.nl
  • info@vakantieparkgiethoorn.nl