Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn

4.0 reviewscore • 4 reviews
S

Was toppie

De accommodatie was mooi, hoewel het tweepersoonsbed niet comfortabel was voor mij. De kinderen hebben echter heerlijk geslapen. Privacy was beperkt en het restaurant was op woensdag gesloten, waarschijnlijk door personeelgebrek. Gelukkig waren er genoeg eetgelegenheden in de buurt. De optie om bagage te vervoeren met een bolderkar was handig, maar sommige gasten zetten hun spullen voor de deur en dit was egoïstisch. Mijn dochter moest op de dag van vertrek de bolderkar bij de buren weghalen, omdat anders onze bagage niet naar de auto kon worden vervoerd en deze mensen sliepen nog, omdat je om 10.00 uur moet vertrekken. We hadden fantastisch weer en hebben ervan genoten. Het chalet was mooi en schoon, hoewel het formeel gezien een hotel is. In ieder geval is het een aanrader.

S van der Steeg 7 sep 2022
Reageer
J

Matig park

De locatie en de bootjes zijn een groot pluspunt en dat is waarom je hiernaartoe zou willen gaan. Helaas zijn de chalets eenvoudig en bieden ze weinig privacy en zijn ze niet goed schoon. De inventaris is beperkt en alles is van goedkope kwaliteit, en de huisjes zijn ook zeer gehorig. De disco tot midden in de nacht van het nabijgelegen Smit Paviljoen op zaterdagavond verstoorde onze nachtrust en was een grote teleurstelling voor ons. Het was alsof we naast een box sliepen, zo hard was het. Het restaurant was matig en het personeel was niet bekwaam, bestellingen werden vergeten en er werd niet op gereageerd. Helaas werden er geen activiteiten aangeboden en de activiteiten waren niet mogelijk

Jo-Anne 29 mei 2022
Reageer
K

Volledig aan te raden!

Geweldige locatie met een terras en gazon aan het water, omgeven door bloemenstruiken, inclusief boot en twee toiletten en douches in een 6-persoons huisje. Het huisje is keurig onderhouden en heeft een maritieme sfeer, met een zeer complete inventaris, zelfs horren in de grote ramen en deuren. Het personeel in het park is zeer vriendelijk. Het enige minpuntje is de afwezigheid van leeslampjes boven de bedden. Ondanks het niet zo geweldige weer, hebben wij genoten van ons verblijf en voelden ons rijk met onze eigen boot en terras aan het water. De auto staat op loopafstand (ongeveer 10 minuten lopen) en de service met grote, stevige bagagekarren is uitstekend. We kunnen terugkomen om meer tijd op het water door te brengen als het weer het toelaat. Bedankt voor de geweldige accommodatie met extra's!

Kistenmaker 13 aug 2021
Reageer
J

Behoorlijk vies

De locatie en sfeer in Giethoorn zijn top, maar het huisje is verwaarloosd en smerig. De stoelen buiten zijn bevuild door vogelpoep en het terras is vies. De ramen zijn al jaren niet schoongemaakt en het voelt vies en plakkerig. De keuken ziet er schoon uit, maar het is jammer dat het huis niet goed schoongemaakt en geverfd is. De verf is van de deuren en plinten en het is niet schoon. Ik ben allergisch voor onreinheid en kan het niet aanbevelen.

Jolanda Mist 12 mei 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Giethoorn.

Over Vakantiepark Giethoorn
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Giethoorn, Overijssel
  • https://www.vakantieparkgiethoorn.nl