Vakantiepark Het Drentse Wold

Vakantiepark Het Drentse Wold

4.5 reviewscore • 10 reviews
L

Verborgen parel in de bossen

Dit toppark is een verborgen parel in de bossen, met prachtige en schone huisjes. Het is een oase van rust, perfect voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Er zijn talloze mogelijkheden om de omgeving te verkennen en te genieten van de natuur. Of je nu een ontspannen wandeling wilt maken of een uitdagende fietstocht wilt ondernemen, er is voor elk wat wils. Het park biedt diverse uitvalsmogelijkheden, zodat je je vakantie op jouw eigen manier kunt invullen. Kortom, dit is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust en avontuur in een prachtige omgeving.

Lorien 26 mei 2023
Reageer
F

Kleinschalig en sereen

Een warm welkom wachtte ons op dit kleinschalige en serene vakantiepark. Onze bungalow was knus, goed uitgerust en brandschoon! We genoten van het gezelschap van vrolijke vogeltjes en dartele eekhoorns rondom ons huisje. De omgeving is adembenemend, perfect voor wandel- en fietsliefhebbers!
Op fietsafstand vonden we een Coop in Hoogersmilde en in Smilde een grote Aldi en Jumbo voor de boodschappen. Deze meivakantieweek was voor ons een onvergetelijke ervaring op dit park, en we kijken al uit naar een volgende keer! Een tip: bij 't Keernpunt in Diever hebben we heerlijk gegeten in een gezellige ambiance.

Fam. Prangs 1 mei 2023
Reageer
R

Iets kleine accomodatie maar uitstekende service

De service op het park was uitstekend en het personeel was bijzonder vriendelijk. Onze accommodatie was compleet, goed onderhouden en sfeervol. Hoewel de standaard 6-persoons accommodatie aan de kleine kant was, vooral met meer dan 4 personen, gold hetzelfde voor de badkamer. Voor meer comfort raad ik aan te kiezen voor een 5-persoons comfort plus accommodatie.

Robbert-Pierre 11 nov 2022
Reageer
L

Autovrij en rustig, ideaal!

Dit rustige en autovrije park biedt een heerlijke vakantie-ervaring. Er is genoeg te doen in de omgeving en je kunt gratis gebruik maken van het naastgelegen zwembad. Onze accommodatie was schoon en voorzien van alle gemakken. Het park zelf heeft geen restaurant, maar er zijn eetgelegenheden buiten het park. Hoewel er geen recreatieprogramma is, was dit voor ons geen probleem. De accommodatie was van goede kwaliteit, het personeel was vriendelijk en het park is prachtig gelegen. Daarnaast was de omgeving rustig en de ontbijtservice was uitstekend.

Lammerts 2 sep 2022
Reageer
B

Heerlijk ontspannen

Het autovrije park is heerlijk rustig en er is genoeg te beleven in de omgeving. Er is gratis toegang tot het zwembad, dat zich net naast de camping bevindt. Het huisje was schoon en beschikte over alle gemakken. Helaas was er geen restaurant op het park, dus hiervoor moest je het park verlaten. Er was ook geen recreatieprogramma, maar voor ons was dit niet van belang.

Ben en Dina 23 aug 2022
Reageer
E

Comfortabel 5-persoons huis

In dit autovrije park hebben we met veel plezier verbleven, vooral omdat we met onze jonge kinderen waren. Het huis waar we verbleven was een comfortabel 5-persoons huis, modern ingericht en goed onderhouden. Het bleef lekker koel beneden, wat perfect was tijdens de warme dagen.
Bovendien was er een extra badkamer op de bovenverdieping, wat erg handig was voor ons gezin. We werden 's ochtends zelfs verrast door reeën in de tuin, en de serene rust van het park tijdens de drukke zomervakantie was een aangename verrassing. Het gemeentelijke zwembad ligt op loopafstand, en onze kinderen hebben genoten van ponyrijlessen bij de nabijgelegen manege.

Het was een fantastisch verblijf in dit park, omringd door prachtige fiets- en wandelpaden.

Emma 22 jul 2022
Reageer
E

Fantastisch voor de kinderen

Het autovrije park was heerlijk, speciaal voor gezinnen met kleine kinderen. Mijn 5-jarige zoon heeft twee weken samen met andere kinderen op het park gespeeld. Het comfortabele huis voor 5 personen was schoon en goed onderhouden, met een moderne inrichting, inclusief extra badkamer op de bovenverdieping. Het huis bleef beneden koel tijdens warme dagen. Beneden was ook een slaapkamer. 's Ochtends zagen we in de tuin zelfs reeën, wat voor rust zorgde op het park tijdens de zomervakantie. Het gemeentelijke zwembad was op loopafstand en mijn zoon nam een aantal keren ponylessen op de manege aan de overkant van de camping. Kortom, een fantastisch park in een fijne omgeving voor wandelen en fietsen.

Estelle 22 jul 2022
Reageer
J

Fijn in de bossen

Wij verbleven een week in januari op het park Het Drentse Wold. Het was een net park in een mooie omgeving naast bossen. Hoewel veel activiteiten dicht waren wegens beperkingen, hebben we ons prima vermaakt dankzij de schitterende omgeving. Er is een grote losloopgebied voor honden naast het park, wat perfect was voor onze Border Collie. Veel wandelroutes en mountainbike paden in de buurt. De receptie was zeer vriendelijk en je kon hout en aanmaakblokjes voor de houtkachel in het huisje kopen, een aanrader. We willen de volgende keer ook graag mountainbiken, die je kunt huren bij de receptie. Onze week was gevuld met wandelen, borrelen en lekker eten bij de houtkachel. Het was een fijne ervaring.

J 26 jan 2022
Reageer
J

Een week genieten

In januari hebben we een week doorgebracht op het prachtige park Het Drentse Wold. Het park is goed onderhouden en gelegen in een schitterende omgeving, direct naast de bossen. Ondanks de beperkingen vanwege de maatregelen, hebben we ons uitstekend vermaakt, vooral dankzij de adembenemende natuur. Voor onze Border Collie was er vlak naast het park een ruim losloopgebied, wat perfect was.

Er zijn talloze wandelroutes in de buurt, waardoor we volop van de omgeving hebben kunnen genieten. Het personeel bij de receptie was uiterst vriendelijk en behulpzaam. We raden aan om wat hout en aanmaakblokjes te kopen voor de gezellige houtkachel in de bungalow. Bovendien zijn er in de buurt veel mountainbikepaden, dus we kijken ernaar uit om die de volgende keer uit te proberen. Je kunt zelfs mountainbikes huren bij de receptie.

Al met al hebben we een heerlijke week gehad, waarin we volop hebben gewandeld, genoten van gezellige borrelmomenten en lekker hebben gegeten bij de knisperende houtkachel in ons huisje. Het was een geweldige ervaring.

Jeremy 16 jan 2022
Reageer
I

Geen recreatie, geen corona!

Het gebrek aan recreatiemogelijkheden zorgde ervoor dat we geen 'corona-gezeur' hadden, precies waar we naar op zoek waren! De accommodatie voldeed volledig aan onze wensen. Alles was prima in orde, maar het was niet zo duur of luxueus dat we bang waren om iets kapot te maken. Precies zoals we het wilden: samen met onze kinderen genieten van onze privacy, zonder ons druk te hoeven maken over de buitenwereld. We waren vooral blij dat de reserveringskosten en schoonmaak inbegrepen waren, dat was echt geweldig. De bedden waren comfortabel en we hebben heerlijk geslapen. We kijken er echt naar uit om terug te komen!

Irma de G. 30 nov 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Hoogersmilde.

Over Vakantiepark Het Drentse Wold

Roompot Vakantiepark Het Drentse Wold is gelegen te Bosweg 10a in Hoogersmilde. Het park biedt comfortabele vakantiehuizen en bungalows, omgeven door rust en natuur. Gasten kunnen genieten van de groene omgeving, wandel- en fietspaden, en de nabijgelegen bossen. Het park beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een kinderspeeltuin, een beachvolleybalveld, een voetbalveld, en verschillende verhuurmogelijkheden. Ook is er broodjesservice en een restaurant aanwezig. In de omgeving kunnen gasten genieten van de vele attracties en bezienswaardigheden, zoals het Nationaal Park Drents-Friese Wold, de hunebedden, en gezellige dorpen en steden. Het park is een autovrij park en alleen met een ontheffingskaart mag de auto het park op. Ook het openluchtzwembad Bosbad Hoogersmilde, tegenover het park, is voor gasten van Het Drentse Wold gratis toegankelijk.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoogersmilde, Drenthe
  • https://hetdrentsewold.nl
  • receptie@hetdrentsewold.nl