Vakantiepark Het Drentse Wold

Vakantiepark Het Drentse Wold

4.7 reviewscore • 3 reviews
E

Fantastisch voor de kinderen

Het autovrije park was heerlijk, speciaal voor gezinnen met kleine kinderen. Mijn 5-jarige zoon heeft twee weken samen met andere kinderen op het park gespeeld. Het comfortabele huis voor 5 personen was schoon en goed onderhouden, met een moderne inrichting, inclusief extra badkamer op de bovenverdieping. Het huis bleef beneden koel tijdens warme dagen. Beneden was ook een slaapkamer. 's Ochtends zagen we in de tuin zelfs reeën, wat voor rust zorgde op het park tijdens de zomervakantie. Het gemeentelijke zwembad was op loopafstand en mijn zoon nam een aantal keren ponylessen op de manege aan de overkant van de camping. Kortom, een fantastisch park in een fijne omgeving voor wandelen en fietsen.

Estelle 22 jul 2022
Reageer
B

Heerlijk ontspannen

Het autovrije park is heerlijk rustig en er is genoeg te beleven in de omgeving. Er is gratis toegang tot het zwembad, dat zich net naast de camping bevindt. Het huisje was schoon en beschikte over alle gemakken. Helaas was er geen restaurant op het park, dus hiervoor moest je het park verlaten. Er was ook geen recreatieprogramma, maar voor ons was dit niet van belang.

Ben en Dina 23 aug 2022
Reageer
J

Fijn in de bossen

Wij verbleven een week in januari op het park Het Drentse Wold. Het was een net park in een mooie omgeving naast bossen. Hoewel veel activiteiten dicht waren wegens beperkingen, hebben we ons prima vermaakt dankzij de schitterende omgeving. Er is een grote losloopgebied voor honden naast het park, wat perfect was voor onze Border Collie. Veel wandelroutes en mountainbike paden in de buurt. De receptie was zeer vriendelijk en je kon hout en aanmaakblokjes voor de houtkachel in het huisje kopen, een aanrader. We willen de volgende keer ook graag mountainbiken, die je kunt huren bij de receptie. Onze week was gevuld met wandelen, borrelen en lekker eten bij de houtkachel. Het was een fijne ervaring.

J 26 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Hoogersmilde.

Over Vakantiepark Het Drentse Wold