Buitenplaats De Hildenberg

Buitenplaats De Hildenberg

4.2 reviewscore • 11 reviews
A

Drents-Friese Wold

Mooi huisje vlakbij het Drents-Friese Wold. Je kunt hier uren heerlijk wandelen en dat hebben wij zeker gedaan. Wij zijn in december vorig jaar geweest. Helaas was het restaurant al gesloten, maar wel begrijpelijk. Wij gaan in de zomer zeker terug komen. Dan kunnen we de natuur nog beter ontdekken. Er zit ook nog een grote golfbaan bij.

Angela 7 jan 2024
Reageer
V

Fijn en rustig park

Onze verwachtingen waren gebaseerd op enkele slechte recensies die we hadden gelezen over verblijfplekken die niet goed waren schoongemaakt, oud en zelfs beschimmeld waren. Tot onze opluchting bleek ons verblijf, huis Zwaai 16, een mooie en schone accommodatie te zijn. Het interieur kwam overeen met de foto's die we hadden gezien. Het park zelf was rustig en prachtig gelegen. Echter, het zou minder geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.

Van der Vooren 28 aug 2022
Reageer
L

Teleurstellende ervaring, geen aanrader

Het huisje met de naam "Koele 34" was een grote teleurstelling. De geur in het huisje was muf en de inrichting leek rechtstreeks uit het verleden te komen. Alles was smoezelig en vuil. We hebben dit gemeld bij de receptie en hoewel ze een schoonmaakster hebben gestuurd, bleef de muffe geur in de woning hangen. Bovendien was de apparatuur dringend aan vervanging toe. We zullen nooit meer terugkeren naar dit huisje, het was een complete ramp.

Leonie V 6 aug 2022
Reageer
R

Prachtige accommodatie in een rustig park

We hebben een heerlijke midweek doorgebracht op De Hildenberg. Het park is prachtig en rustig gelegen aan een 9-holes golfbaan. Onze accommodatie, Villa Fore, was ruim, mooi en goed onderhouden. Het was schoon en voldeed volledig aan onze verwachtingen. Verwacht geen zwembad, animatieteam of speeltuinen, want het park biedt alleen een receptie, fietsverhuur, een restaurant en een golfbaan. Dit was precies wat we zochten. Het park was een ideale uitvalsbasis voor mountainbiken (we hebben fietsen gehuurd bij het naastgelegen vakantiepark), een bezoek aan Westerbork en andere activiteiten. Als je op zoek bent naar rust en luxe, dan is dit zeker een aanrader.

Robert Bakker 5 mei 2022
Reageer
U

Lekker golfuitje gehad

Onze aankomst op het park was zeer welkom, we voelden ons meteen thuis. De bungalow was gezellig en van alle gemakken voorzien, precies wat we zochten. Het park bood alles wat we nodig hadden, een comfortabele bungalow met een aangenaam potje golf. Het weekarrangement op de golfbaan was perfect georganiseerd en we hebben het echt heerlijk naar ons zin gehad!

Unique 22 mrt 2022
Reageer
P

Geweldige golfvakantie in Nederland

We voelden ons direct thuis en alles was perfect in orde. De aankomst op het park verliep vlot, de bungalow was gezellig en van alle gemakken voorzien. Het park bood precies wat we zochten: een comfortabele bungalow gecombineerd met de mogelijkheid om heerlijk te golfen. Het weekarrangement op de golfbaan was goed georganiseerd.

Pieter D 19 mrt 2022
Reageer
J

Fijne rust en comfort

Het park is een oase van rust, met prachtige huizen die voldoen aan de verwachtingen. Er is veel ruimte binnen en buiten, waardoor je je echt thuis voelt. De slaapkamers zijn ruim en er is goede geluidsisolatie. Bovendien bieden de huizen veel comfort. Hoewel er op het park zelf niet veel te doen is voor kinderen, wordt dit ruimschoots gecompenseerd door de prachtige omgeving. Het park ligt midden in het Drents Friese Wold, waar er echt van alles te zien en te beleven is.

Johnny 30 dec 2021
Reageer
M

Fantastisch verblijf met vrienden

Voor een midweek met fietstochten en wandelingen is de omgeving fantastisch. Een bezoek aan Stichting Nobilis, het museum voor prentkunst in Fochteloo, is zeer de moeite waard! Ook het verblijf zelf was prima in orde, voor ons was het een goede plek om soms even uit te rusten. Gewoon een keer proberen zeggen we.

Marleen Jansen 13 nov 2021
Reageer
M

Fantastisch!

De Hildenberg, een prachtige buitenplaats die tevens als golfresort dienst doet, is gelegen in een natuurlijke omgeving omgeven door velden waar golf gespeeld kan worden. Tijdens ons verblijf verbleven we in Roegte 8, een zeer ruime vakantiewoning die opvallend schoon was. Het interieur was stijlvol en eigentijds, met twee badkamers. De locatie in Friesland, dichtbij Appelscha en de grens met Drenthe, maakt het een aanrader voor iedereen, ook voor mensen die geen golf spelen.

Marckx 26 okt 2021
Reageer
J

Rust, ruimte en comfortabel verblijf

We hebben genoten van een heerlijk rustig park en een prachtige woning. Het huis bood veel ruimte, zowel binnen als buiten. Binnen was het ruim, met grote slaapkamers en goede geluidsisolatie. De woning was van alle gemakken voorzien en bood veel comfort. Hoewel er op het park niet veel te doen is voor (kleine) kinderen, werd dit gecompenseerd door de prachtige omgeving van het Drents-Friese Wold, waar van alles te zien en te beleven is.

Johan van D 28 dec 2020
Reageer
S

Een oase van rust en luxe

We verbleven in een prachtige, schone woning met een mooie tuin. We hebben veel gewandeld en de kinderen hebben genoten van de speeltuin en indoor faciliteiten. Hoewel er geen specifieke activiteiten waren voor de kinderen, was dat ook niet waar we naar op zoek waren. Vanwege de coronamaatregelen wilden we juist rust en geen drukte. Er is geen voetbalveld of iets dergelijks, maar we hadden een grote tuin en er is genoeg te beleven in de omgeving van het park (voor de kinderen). Een bezoek aan Drentse Koe, een speelboerderij op ongeveer 30 minuten rijden, is zeker aan te raden. Ook de Bosbergtoren (vlakbij het park) en de bossen rondom het park zelf zijn prachtig. Je verblijft letterlijk op of naast de golfbaan, wat apart is maar ook tussen de bossen. Kortom, een oase van rust en natuur. We hebben ontzettend genoten!

Suzanne Meijer 22 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Appelscha.

Over Buitenplaats De Hildenberg

Buitenplaats De Hildenberg is gelegen te Gruun 1 in Appelscha in de provincie Friesland. Gasten kunnen verblijven in luxe vakantievilla's, omgeven door groen en voorzien van alle comfort. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een golfbaan, een restaurant, een speeltuin en diverse sport- en recreatievoorzieningen. Gasten kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving door te wandelen of te fietsen in de uitgestrekte bossen en heidevelden van het Drents-Friese Wold. In de nabije omgeving zijn er ook diverse bezienswaardigheden en activiteiten, zoals het attractiepark Duinen Zathe, de historische steden Assen en Groningen, en het gezellige dorp Appelscha met zijn winkels en restaurants.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Appelscha, Friesland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/friesland/buitenplaats-de-hildenberg/
  • info@roompot.nl