Buitenplaats De Hildenberg

Buitenplaats De Hildenberg

4.3 reviewscore • 4 reviews
V

Fijn en rustig park

Onze verwachtingen waren gebaseerd op enkele slechte recensies die we hadden gelezen over verblijfplekken die niet goed waren schoongemaakt, oud en zelfs beschimmeld waren. Tot onze opluchting bleek ons verblijf, huis Zwaai 16, een mooie en schone accommodatie te zijn. Het interieur kwam overeen met de foto's die we hadden gezien. Het park zelf was rustig en prachtig gelegen. Echter, het zou minder geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.

Van der Vooren 28 aug 2022
Reageer
U

Lekker golfuitje gehad

Onze aankomst op het park was zeer welkom, we voelden ons meteen thuis. De bungalow was gezellig en van alle gemakken voorzien, precies wat we zochten. Het park bood alles wat we nodig hadden, een comfortabele bungalow met een aangenaam potje golf. Het weekarrangement op de golfbaan was perfect georganiseerd en we hebben het echt heerlijk naar ons zin gehad!

Unique 22 mrt 2022
Reageer
J

Fijne rust en comfort

Het park is een oase van rust, met prachtige huizen die voldoen aan de verwachtingen. Er is veel ruimte binnen en buiten, waardoor je je echt thuis voelt. De slaapkamers zijn ruim en er is goede geluidsisolatie. Bovendien bieden de huizen veel comfort. Hoewel er op het park zelf niet veel te doen is voor kinderen, wordt dit ruimschoots gecompenseerd door de prachtige omgeving. Het park ligt midden in het Drents Friese Wold, waar er echt van alles te zien en te beleven is.

Johnny 30 dec 2021
Reageer
M

Fantastisch!

De Hildenberg, een prachtige buitenplaats die tevens als golfresort dienst doet, is gelegen in een natuurlijke omgeving omgeven door velden waar golf gespeeld kan worden. Tijdens ons verblijf verbleven we in Roegte 8, een zeer ruime vakantiewoning die opvallend schoon was. Het interieur was stijlvol en eigentijds, met twee badkamers. De locatie in Friesland, dichtbij Appelscha en de grens met Drenthe, maakt het een aanrader voor iedereen, ook voor mensen die geen golf spelen.

Marckx 26 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Appelscha.

Over Buitenplaats De Hildenberg
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Appelscha, Friesland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/friesland/buitenplaats-de-hildenberg/