Landschapspark Striks Erve

Landschapspark Striks Erve

4.9 reviewscore • 11 reviews
F

Perfect voor een break

We hebben een topverblijf gehad op dit rustige en vriendelijke park. Onze bungalow lag lekker aan de rand, wat ons veel ruimte en een fijne tuin gaf. Alles in het huisje was tip-top in orde en blinkend schoon - een dikke pluim daarvoor! Het park zelf biedt niet veel voor tieners, maar onze jongens hebben zich prima kunnen vermaken met een boek, wat wandelen (nou ja, omdat het moest), chillen in de wifi-zone en lekker luieren in de zon op ons eigen terras.

Fam van West 30 apr 2023
Reageer
J

Heerlijk verblijf tussen de natuur

Net terug van drie zalige weken in IJhorst. Wat hebben we genoten van de gastvrijheid van Marga en het team! Ons huisje was weer eens spik en span en van alle gemakken voorzien. De omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen. Vragen of probleempjes? Die werden razendsnel opgelost. Wij kijken nu al uit naar volgend jaar!

JenE 3 jul 2022
Reageer
E

Prachtig park, maar mist wat verkoeling

Echt een prachtig en rustig park met hele leuke huisjes die van alles voorzien zijn. Bij aankomst kregen we een superontvangst bij de receptie. Het enige minpuntje was het gebrek aan airco in het huisje, wat het met deze hitte wel heel warm maakte, vooral boven. Jammer genoeg moesten we eerder weg omdat onze jongste ziek werd, maar we denken er zeker over na om nog eens terug te komen!

EstherW 26 jul 2021
Reageer
J

Alles spic en span in een rustige setting

Dit park is echt een oase van rust met mooi onderhouden groen overal. De omgeving nodigt uit voor prachtige fiets- en wandeltochten. En zo'n schoon huisje hebben we nog nooit meegemaakt. Alles was echt spic en span zoals ze zeggen. Marga en Jan zorgen ervoor dat je je meteen welkom voelt en staan altijd klaar om te helpen. Top service!

Joris 1 jul 2021
Reageer
M

Rust, ruimte en natuurlijk genieten

Zoek je rust en ruimte? Dan zit je hier perfect. De woonboerderijtjes zijn super goed onderhouden en bij aankomst blinkend schoon. De beheerders zijn super aardig en altijd bereid te helpen. En dan de omgeving - gewoon prachtig voor wandelingen of fietstochten. Er is een klein speeltuintje en jeu de boules baan, maar voor boodschappen of een hapje eten moet je even de auto pakken. Ik kom zeker terug!

MaaikeByHerself 25 mrt 2021
Reageer
H

Hartverwarmend ontvangst en comfortabel verblijf

Wat een warm welkom door Marga en Jan. Onze accommodatie op nummer 45 had alles wat we nodig hadden en meer. Als blijk van waardering hebben we een krans opgehangen en we hopen dat deze jullie goed bereikt. We kunnen niet wachten om terug te komen en weer een geweldige ervaring te beleven. Dit was beter dan andere vakanties!

HRW 30 okt 2020
Reageer
C

Perfecte plek voor rustzoekers

Dit kleinschalige park is een pareltje voor wie van rust houdt. Onze bungalow bood veel ruimte en was bovenal schoon. Het hele park zag er netjes en verzorgd uit. De dame bij de receptie was een schat en hielp ons met alles. De omgeving is ideaal voor fietsliefhebbers. Dit park bevelen we van harte aan!

CoraG 27 jul 2020
Reageer
A

Comfort in overvloed

Wat een fantastische midweek hebben we gehad! Een warme ontvangst en een comfort-bungalow die aan al onze wensen voldeed. Van de verse eieren in de koelkast tot de nieuwe fietsen in het schuurtje - alles was perfect. Alles was zo goed als nieuw en super schoon. Een ideale plek voor wie echt even de rust op wil zoeken.

Alex 6 jul 2020
Reageer
C

Gezellig en modern, een echte aanrader

We kozen weer voor een kleinschalig park en belandden in huisje nummer 45. Modern en compleet ingericht, met sauna en wasfaciliteiten, hoewel we die niet gebruikt hebben. Dit park is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. We hebben al wat visitekaartjes uitgedeeld aan vrienden om ook langs te komen! Hopen hier veel vaker heen te mogen kunnen.

CarlDJ 6 jun 2020
Reageer
M

Ideaal voor natuur en rustzoekers

De huisjes zagen er van binnen en buiten prachtig uit. Ze staan op ruime kavels rond een brink, waardoor je veel privacy hebt maar toch gezelligheid om je heen.Het park was heerlijk rustig, perfect na een dag vol activiteiten. Alles was schoon en netjes. Het enige minpuntje was dat we de beheerder en de receptioniste maar kort zagen - ze waren zo leuk en behulpzaam.

M 3 mrt 2019
Reageer
A

topvakantie, kleinschalig, goed onderhouden

Dit mooie, kleinschalige park is echt goed onderhouden en heeft een gezellige sfeer. Super veilig en rustig voor kinderen. De receptioniste en beheerder zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Bij vragen of problemen staan ze direct voor je klaar. De huisjes zijn modern, compleet ingericht en super schoon. En de nieuwe speeltoestellen zijn een hit bij de kids. Veel groen en bomen maken het helemaal af. Een echte aanrader!

ANet 2 jan 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van IJhorst.

Over Landschapspark Striks Erve

Landschapspark Striks Erve, gelegen aan de Heerenweg 72 in IJhorst, Overijssel, is een kleinschalig vakantiepark dat zich kenmerkt door zijn rust en natuurlijke schoonheid. Het park bestaat uit 44 comfortabele woonboerderijen, gebouwd in Oud-Hollandse stijl, die voorzien zijn van alle moderne gemakken en comfort. De vakantiehuisjes hebben onder andere een slaapkamer op de begane grond naast de badkamer en het toilet, en sommige huisjes bieden extra's zoals een openhaard of sauna. Het park ligt in het Reestdal, een prachtige omgeving voor wandel- en fietstochten, en dichtbij diverse attracties zoals Staphorst, Meppel, Giethoorn en de Weerribben. Het is een ideale locatie voor rustzoekers, wandel- en fietsliefhebbers, jonge gezinnen en mensen die willen ontsnappen aan de hectiek van alledag.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • IJhorst, Overijssel
  • https://www.strikserve.nl
  • info@strikserve.nl