Recreatiepark De Voorst

Recreatiepark De Voorst

4.9 reviewscore • 7 reviews
C

Goede service

Wat een geweldig park is de Voorst. We hadden vrienden in de buurt die hier in de regio een trouwlocatie hadden dus we zijn ergens in de buurt gaan verblijven. Dan hoeven we niet zover te reizen vanaf huis. Ideaal dat we hier dus mochten verblijven. We kwamen echt niks tekort het was gewoon echt heel goed geregeld. Jammer dat mijn vrouw ziek was, maar de eigenaren vroegen zelf of alles goed ging. Lieve en begripvolle mensen, zeker een aanrader om hier vakantie te vieren. We komen dan ook graag volgend jaar weer terug, allebei 100% fit zodat we samen kunnen genieten.

Christiaan 19 jun 2023
Reageer
R

Super park

Lekker even uit de gewone omgeving weg, weg van de dagelijkse sleur en genieten van de vrijheid en rust. Een paar keer per jaar heb ik het even nodig en dan ga ik o.a. naar de Voorst. Het bevalt me hier altijd heel goed.

De omgeving is gewoon mooi, het park is netjes en de mensen zijn erg aardig. Uiteten kan heel goed in de regio, net als wandelen en fietsen. Ik verveel me hier nooit en kom snel terug.

Roos 15 apr 2023
Reageer
A

Vriendelijk personeel

We waren op zoek naar een park waar veel te doen is in de regio en dat hebben we nu gevonden. Het is nu de 2e keer dat we hier komen en daar hebben we tot op de dag van vandaag geen spijt van. De mensen zijn hier zo aardig, denken met je mee en maken een praatje. Je hebt ook meer dan genoeg privacy. Ik heb voor het volgende jaar al 2x geboekt zodat we dan weer zeker gaan genieten van alles wat ons hier wordt aangeboden.

Aafke Bastiaans 17 sep 2022
Reageer
R

Prima lodge

Het is fijn om op dit mooie park te mogen verblijven. Ieder seizoen heeft weer wat unieks te bieden en ook nu weer heb ik geboft met het mooie weer. Het ligt er allemaal heel mooi bij en de lodge waar ik verbleef is ook heel mooi. Vakantie vieren kan hier prima. Ook is de omgeving prima voor kinderen, dus ook mensen met gezinnen kunnen hierheen.

Rozy 2 sep 2022
Reageer
N

Top voor jong en oud bij de Voorst

Met onze kinderen was het tijd om lekker vakantie te vieren. We hebben een pittig jaar gehad en met corona e.d. was het voor iedereen geen makkelijke tijd. Maar dat hebben we deze vakantie dan ook meer dan goed mogen maken. We hebben echt intens genoten. Lekker veel kunnen fietsen en de omgeving kunnen verkennen. Het was mooi weer, de omgeving is mooi en elke dag zie je weer wat nieuws wat je allemaal kan ontdekken. Het verblijf was ook erg comfortabel en we zouden hier graag een x een familieweekend houden. We gaan snel bekijken wat de opties zijn en wanneer en dan kijken we er weer naar uit te mogen komen.

N de Visser gezin 28 aug 2022
Reageer
M

Leuk voor jonge gezinnen

Het is eigenlijk een park waar iedereen terecht kan. Je komt er oudere stelletjes tegen die vooral voor de rust komen en in de omgeving veel willen wandelen en fietsen. Wij zijn er met ons jonge gezin geweest om lekker te mogen genieten van de omgeving. De kids waren meer dan tevreden zowel binnen de lodge als in de omgeving. Het was er lekker rustig en we hebben alles kunnen doen wat we wilden en hebben toch nog meer wensen om hier snel terug te komen.

Missy 21 aug 2022
Reageer
F

Weer een top verblijf

Vorig jaar hadden we een hele mooie lodge met alles erop en eraan en ook dit jaar weer daar mogen verblijven. We keken weer echt uit naar het moment om hier vakantie te mogen gaan vieren. Een rustig uitzicht en ook dit keer weer adembenemend mooi.

Het is zo bosrijk, een fijn zwembad in de buurt en dan nog alles zo netjes schoongemaakt, dat mag wel echt gezegd worden hoor. We hopen dat het volgend jaar ook weer zo goed bevalt als nu. Het is namelijk echt een top locatie met lieve mensen en een heel mooi park voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Fam Erkens 28 jul 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Kraggenburg.

Over Recreatiepark De Voorst

Recreatiepark De Voorst is gelegen te Leemringweg 33 in Kraggenburg. Aan de rand van het park stroomt de Zwolse Vaart, wat vele mogelijkheden biedt voor watersportactiviteiten zoals suppen, vissen en zwemmen. Daarnaast biedt het park een kindvriendelijke camping met faciliteiten zoals een zwembad, peuterbad, speeltuin en een professioneel animatieteam dat in de schoolvakanties diverse activiteiten organiseert. Gelegen in Kraggenburg, het mooiste deel van de Noordoostpolder, is Recreatiepark De Voorst een uitstekende uitvalsbasis om Flevoland te ontdekken. Het park biedt gemakkelijke toegang tot attracties zoals Nationaal Park Weerribben-Wieden, Werelderfgoed Schokland, en het pittoreske Giethoorn. Gasten kunnen genieten van een veelzijdige vakantie-ervaring, waarbij ze de natuurlijke schoonheid van de omgeving kunnen verkennen en ontspannen in de rustige, groene setting van het park.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kraggenburg, Flevoland
  • https://www.vdbholiday.com/nl/recreatie/de-voorst
  • info@devoorst.nl