Camping De Hinde

Camping De Hinde

4.8 reviewscore • 4 reviews
L

Tal van activiteiten voor de kleintjes

Er zijn tal van activiteiten voor de kleintjes, waaronder het verzorgen van dieren, rijden op skelters, springen op de trampoline en een hindernisparcours langs de waterkant. Aan het einde van de vakantie/weekend ontvangen de kinderen een speciaal boerderijcertificaat als beloning voor hun hulp en inzet. De kampeerplek bevindt zich op een strategische locatie, met een leuke speelboerderij naast de deur (Hoewel de camping zelf al genoeg plezier biedt!). Bovendien zijn het strand en de steden Elburg, Harderwijk en Kampen slechts een paar kilometer verwijderd.

Lieve 22 sep 2023
Reageer
J

Geschikt voor jongens en meisjes

Deze suggestie is perfect geschikt voor jongens en meisjes tussen 1 en ongeveer 12 jaar oud, zoals de titel aangeeft. Dieren voeden, pony's verzorgen en genieten van knuffelmomenten met konijnen en cavia's. Fietsen, skelters, en andere leuke voertuigen staan klaar voor de kinderen om te gebruiken.

Bovendien is er een overvloed aan spellen en boeken in de kast. Een tafelvoetbalspel en sjoelbak zijn beschikbaar in de overdekte ontspanningsruimte, wat ideaal is bij minder gunstig weer. Het sanitair is uitzonderlijk schoon en goed onderhouden. Er zijn tal van andere voorzieningen, te veel om op te sommen!

Jon 28 aug 2022
Reageer
T

Supergezellige camping

Een supergezellige camping met ontzettend aardige eigenaren, die duidelijk genieten van het runnen van hun boerderij en het beheren van deze knusse boerencamping. De kleintjes worden meegenomen in de boerderijactiviteiten, er staan veel skelters in de schuur en er is ruimte om te spelen tussen de hooibalen. In de nabije omgeving zijn er genoeg kansen om te verkennen, met plaatsen zoals Elburg, Kampen en Hattem.

Ties 5 aug 2022
Reageer
N

Aardige mensen

De aardige mensen die de camping beheren, gaven ons een warm welkom en maakten ons verblijf heel fijn. De plekken waar je je tent of caravan kunt zetten, zijn groot, en de wc's en douches zijn heel schoon en fijn. Deze camping is goed voor oudere mensen die van rust houden, maar ook voor gezinnen met kleine kinderen die veel ruimte willen om te spelen. Als je meer wilt weten, kijk dan op de website. Daar zie je hoe leuk deze camping is. Ik raad het aan voor allerlei kampeeravonturen!

Nory 18 jul 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Dronten.

Over Camping De Hinde

Boerderijcamping De Hinde is gelegen te Stobbenweg 6 in Dronten. De camping ligt in een mooie omgeving tussen Kampen en Elburg, nabij het Veluwemeer en omgeven door bos. Beheerd door René en Dora, die ook een werkend akkerbouwbedrijf van 34 hectare leiden, combineert de camping agrarische activiteiten met recreatie. De camping beschikt over 20 plaatsen, waaronder 3 plaatsen voor campers en 12 plaatsen voor caravans of tenten, naast 5 verhuuraccommodaties. Elke kampeerplek is voorzien van stroom en een eigen watertappunt. Voor kinderen is er volop vermaak met aanwezige klein-dieren zoals kippen, shetlandpony's en konijnen, evenals speeltoestellen zoals skelters, een zandbak en een speelhoek.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Dronten, Flevoland
  • https://campingdehinde.nl
  • info@campingdehinde.nl