De Landhoeve

De Landhoeve

5.0 reviewscore • 3 reviews
L

Gewoon super

Onze ervaring op deze camping was uitstekend. De eigenaar, Leo, was altijd behulpzaam en vriendelijk. Het sanitair was zeer schoon en netjes onderhouden. De camping was rustig en we hebben veel gebruik gemaakt van de fietsroutes die Leo ons bij aankomst heeft aangegeven. Het was een aanrader om hier te verblijven, met meerdere supermarkten op fietsafstand. Leo, houdt zo vol!

Leon en Fleur 23 mei 2022
Reageer
P

Fijne verblijf gehad

Onze ontvangst op de camping was zeer positief, de campingbaas was zeer gastvrij en was vaak aanwezig tijdens ons verblijf. Zijn schoonzoon heeft hem tijdens zijn eigen vakantie effectief vervangen en de camping was uitstekend onderhouden. Alles was netjes en schoon, ook het toiletgebouw was uitstekend verzorgd. Dus ZEKER een aanrader om hier te verblijven om heerlijk te genieten!

P.S. 29 jul 2021
Reageer
S

Zeer vriendelijk personeel

De camping is kleinschalig en wordt gepassioneerd gerund door een vriendelijke eigenaar die dagelijks aanwezig is. Het sanitair is altijd keurig netjes en schoon, alhoewel er geen aparte washokjes beschikbaar zijn. Er is een apart gedeelte voor campers en de camping is vaak autovrij. De omgeving is rijk aan water en de camping ligt dicht bij Kinderdijk, een bezienswaardigheid die zeker een bezoek waard is. Hoewel de op- en afrit naar de camping stijl is, is de eigenaar altijd bereid om te helpen. Er is geen eetgelegenheid op de camping aanwezig.

Schoonwater 16 jun 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Oosterwolde.

Over De Landhoeve
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Oosterwolde, Gelderland
  • https://landhoeve.com
  • x