De Landhoeve

De Landhoeve

4.7 reviewscore • 10 reviews
M

Fijne rustige camping

Zelfs met autopech bij het einde van onze vakantie kregen we nog hulp van de eigenaar. Een heel rustige, betrokken man die het woord gastvrijheid begrijpt. De camping zelf is rustig, goed onderhouden en het sanitair is in uitstekende conditie. We hebben op andere vakanties slecht gehad en kunnen heel wat hebben, maar we hebben op deze heerlijke locatie weinig op te merken. Dit is een aanradertje!

Mina en Tom 7 jun 2023
Reageer
N

Werkelijk fijn weekend

Hadden hier een werkelijk fijn weekend. We konden twee keer per dag de dieren voeren, wat wij én de kinderen geweldig leuk vonden (en soms wel spannend). Wij zijn gewend om met gas en elektra te koken maar met vuur is het wel een stukje moeilijker, maar een leuke uitdaging.

Nadine 28 okt 2022
Reageer
K

Een aanrader

Een echte aanrader voor ons en Peter en Wendy zijn altijd zo gastvrij als het maar kan. De kinderen kunnen vrij spelen op de locatie en je kunt ze altijd mooi in de gaten houden en het is veilig. Onze 2.5-jarige deed lekker waar ze zin in had. De ontbijtservice was super handig en het eten ’s avonds was van hoge kwaliteit. De tent is gewoon luxe en zo’n hottub.... ideaal.

Kevin Groot 13 okt 2022
Reageer
C

Bell tent

We hebben genoten van de Bell tent op de hoeve. Rust en natuur staan hier centraal en we hadden ook geen verwachtingen om elk moment van de dag druk bezig te zijn. Het is hier schoon en sfeervol en je krijgt weer aandacht voor mekaar en de hele familie. Pizza-avondje was een genot en we komen zeker terug.

Caroline 4 aug 2022
Reageer
L

Gewoon super

Onze ervaring op deze camping was uitstekend. De eigenaar, Leo, was altijd behulpzaam en vriendelijk. Het sanitair was zeer schoon en netjes onderhouden. De camping was rustig en we hebben veel gebruik gemaakt van de fietsroutes die Leo ons bij aankomst heeft aangegeven. Het was een aanrader om hier te verblijven, met meerdere supermarkten op fietsafstand. Leo, houdt zo vol!

Leon en Fleur 23 mei 2022
Reageer
P

Fijne verblijf gehad

Onze ontvangst op de camping was zeer positief, de campingbaas was zeer gastvrij en was vaak aanwezig tijdens ons verblijf. Zijn schoonzoon heeft hem tijdens zijn eigen vakantie effectief vervangen en de camping was uitstekend onderhouden. Alles was netjes en schoon, ook het toiletgebouw was uitstekend verzorgd. Dus ZEKER een aanrader om hier te verblijven om heerlijk te genieten!

P.S. 29 jul 2021
Reageer
S

Zeer vriendelijk personeel

De camping is kleinschalig en wordt gepassioneerd gerund door een vriendelijke eigenaar die dagelijks aanwezig is. Het sanitair is altijd keurig netjes en schoon, alhoewel er geen aparte washokjes beschikbaar zijn. Er is een apart gedeelte voor campers en de camping is vaak autovrij. De omgeving is rijk aan water en de camping ligt dicht bij Kinderdijk, een bezienswaardigheid die zeker een bezoek waard is. Hoewel de op- en afrit naar de camping stijl is, is de eigenaar altijd bereid om te helpen. Er is geen eetgelegenheid op de camping aanwezig.

Schoonwater 16 jun 2021
Reageer
B

Ideaal voor rust en platteland

Als je van rust en het platteland wil genieten is dit een ideale plek. Het is goed onderhouden en schoon en heeft een geweldige eigenaar die erg betrokken is. Er is niet extreem veel te doen op locatie, maar Kinderdijk en de Lek zijn heel dichtbij. Het is een goede uitvalsbasis om aan het eind van de dag weer terug te kunnen komen.

Bets en Henk 1 aug 2019
Reageer
R

Heerlijk ontspannen!

Heer-lijk ontspannen voor 10 dagen. Vrouw en 2 honden konden hier helemaal tot rust komen met wat gebalk, geloei en gefluit van de beesten om ons heen. Het onderhoud door de eigenaar is tiptop en ook het sanitaire gedeelte en de campingplekken worden meteen gereinigd als iemand vertrekt. Alles blijft netjes en er zijn geen kale plekken. Het fietsen naar Kinderdijk is prachtig en je kunt vers brood bestellen dat aan je tent geleverd wordt!! Het enige is dat de afwasplaats niet beschermd is tegen de regen, dus dan is het niet te gebruiken. Wij komen in ieder geval weer terug!

Robert de Boer 8 jun 2019
Reageer
A

Geen gewone camping!

Wat een rust en ruimte. Er wordt dagelijks schoongemaakt waardoor de grote douches en schone toiletten echt schoon zijn! Je hebt trouwens geen douchemuntje nodig en je loopt zonder toiletrol over de camping, iets wat ik helemaal verafschuw aan ´gewone´ campings. Gewoon in de buitenlucht wandelen en fietsen, ik hou er van.

Albert 31 jul 2017
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Oosterwolde.

Over De Landhoeve

De Landhoeve is gelegen te Lekdijk 15a in Nieuw-Lekkerland. Deze idyllische accommodatie biedt gezellige vakantiehuisjes en kampeerplaatsen, omgeven door het groene platteland van Noord-Brabant en een feestzaal voor allerlei gelegnheden. Gasten kunnen genieten van de serene en landelijke sfeer, terwijl ze profiteren van de ligging van de camping. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor wandel- en fietstochten door het prachtige landschap, een bezoek aan historische steden zoals 's-Hertogenbosch en het ontdekken van de lokale cultuur en gastronomie. Ook de Kinderdijkse molens liggen op maar 6 kilometer afstand van de camping. Op de camping zijn honden welkom, maar maximal 1 hond per reservering en er is gratis WiFi op de camping aanwezig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Oosterwolde, Gelderland
  • https://landhoeve.com
  • info@landhoeve.info