Campingpark de Vuurkuil

Campingpark de Vuurkuil

4.9 reviewscore • 7 reviews
S

Aanrader Campingpark de Vuurkuil

Intens genoten bij Campingpark de Vuurkuil. Kinderen mogen helpen en kunnen zich op de camping heel goed vermaken. We hebben dan ook niet veel uitstapjes gemaakt want ze hebben zich zo al vermaakt. Dit was voor ons dan ook eens een keer echt vacantie vieren. Camping welke ik zeker aan ga raden aan anderen. Met en zonder kinderen.

Saskia 7 sep 2023
Reageer
J

Leuk voor kinderen

Goed verblijf op de camping en we weten dan ook zeker dat we hier volgend jaar weer terug willen keren. We hadden tegenover onze tent een speeltuin en daar heeft ons kind zig dan ook de hele vakantie goed vermaakt. Ook heeft ie sochtends mogen helpen met de kippen voeren. Helaas in de nacht wat overlast gehad van de snelweg,dit was even wennen maar na een paar nachten was dat ook wel minder.

Jolie 24 aug 2021
Reageer
F

Klein maar leuk

We waren al een hele tijd op zoek naar een camping die wat kleiner is dan anderen. Gewoon knus en toch fijn. Een fijn veld en toch een ruime plek. Voor kinderen is er aan veel gedacht en qua speeltoestellen kwamen ze niets tekort. Na een dagje weggaan even douchen en dat was fijn, schoon en lekker warm water. In de ochtend wakker worden met lekkere verse broodjes. Wandelen en fietsen ook leuk om de omgeving te verkennen.

Fam K. 6 sep 2020
Reageer
K

we komen snel terug

We zijn er even 2 hele weken uit geweest dat was echt wel fijn. Het was ook rustig en dat was ook wel ideaal. Ook met jonge kinderen is het hier goed te doen en is er genoeg om te beleven en je hoeft niet eens weg om het leuk te hebben want de kinderen kunnen hier ook genoeg doen. Het was klein maar wel compleet en daarom willen we snel weer terugkeren.

Kool de hele familie 28 aug 2020
Reageer
M

Vuurkuil is top

Dit is voor velen een aanrader hoor, wij zijn namelijk net terug en hebben 3 nachten mogen verblijven in Edelhert. Wow daar heb je echt alles wat je nodig hebt. Het was heel licht en dat is wel fijn om te lezen en tot rust te komen en ook lekker ruim. Voelt als thuiskomen gewoon lekker op je gemakje. Vriendelijke mensen en denken mee. Omgeving is ook prachtig en ik weet het zeker wij gaan snel terug naar de Vuurkuil.

Mies P 1 aug 2020
Reageer
C

Alles keurig in orde

Met onze eigen camper lekker even er tussenuit, dat was wel even nodig na alle drukte en het was hier gewoon rustig en we waren verrast want het is er zo schoon. Voor kinderen is het ook wel de moeite waard want zij kunnen een heel speelterrein gebruiken. Sanitair was voor ons van belang en dat was op ieder moment van de dag gewoon glanzend.

CvRoer 15 jul 2020
Reageer
B

Gastvrij en ruimte genoeg

De camping ligt lekker vrij en ziet er gewoon goed uit. Het was een van de eerste keren dat ik kennis ging maken met kamperen maar dat was zeker de moeite waard. De plaatsen zijn ruim en rustig. De snelweg hoor je wel maar daar was ik snel weer aan gewend. Overdag veel wandelen en fietsen en in de avond genieten en fris douchen in sanitairgebouw wat erg schoon was, maakt niet uit wanneer je dat gebruikt alles in orde. Ik ga snel terug en dan fietsen want de omgeving is mooi hier.

Bart 12 jun 2020
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Hulshorst.

Over Campingpark de Vuurkuil

Er zijn 7 reviews geschreven over Campingpark de Vuurkuil op Reviews.nl. Met een 4.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hulshorst, Gelderland
  • https://vuurkuil.nl
  • info@vuurkuil.nl