Hoeve Waterschap

Hoeve Waterschap

4.7 reviewscore • 9 reviews
R

Top service!

Een geweldige ervaring met top service. We konden zelf hout pakken en hadden koelelementen, dat kon gewoon zonder de boer en boerin te hoeven vragen. Ook de pizza-avond was een geslaagde ervaring voor ons. Het was uiterst goed schoon en we hebben niks te klagen gehad. Wij zullen zeker vaker zo iets doen.

Rintje 30 jun 2023
Reageer
L

Mooie ervaring met kinderen

We hebben ons erg vermaakt met voldoende wandelingen in de natuur in de omgeving en wat fietstochten naar nabij gelegen plekken. Het was voor ons fantastisch, een mooie ervaring ook met de kinderen. Die hebben zich geen moment verveeld. Chapeau en bedankt voor alle gastvrijheid aan de boer en boerin.

L. van Peer 14 mei 2023
Reageer
M

Geslaagde gezinsvakantie

Onze gezinsvakantie was super geslaagd dankzij hoeve Waterschap. Er was voor iedereen van alles te doen, zoals wandelingen maken, kanoën, spelletjes doen en simpelweg met mekaar zijn. Niet de hele dag achter de computer, maar genieten van het uitzicht op de weilanden. Ook de hottub was een heerlijke toevoeging aan de luxe.

M. van K. 1 mei 2023
Reageer
G

Alles was rustig

Een geweldige rustige ervaring.. zowel van de locatie als van de gastvrouw en heer. Ook het leven in de tent en koken op vuur maakt het helemaal tot rust. Zelfs met kinderen waren we hier die zich niet verveeld hebben. De pizza-avond was ook een heel goed attent verzorgde avond.

Ge Adriaan 14 mrt 2023
Reageer
L

Veel liefde in de tent

Zo veel hartelijkheid en liefde dat boer en boerin hier in stoppen is fijn en maakte onze vakantie ook erg plezierig. Een stroberg om in te spelen voor de kids en jonge diertjes om te voeren, we hebben heel wat blije gezichten gehad tijdens onze vakantie. Erg fijne ervaring en we komen graag terug.

Lambiek 22 nov 2022
Reageer
P

Ontzettend leuk

Heerlijk weer gehad en opa en oma boerin waren bij ons de gastheer en -dame omdat soms eigenaren ook zelf op vakantie willen. Hartelijk ontvangst, stonden open voor vragen en we kregen over alles uitleg op de boerderij! Stukjes lopen in bos was ook heerlijk. Het is primitief leven met luxe. De hottub was goed gebruikt en had een heerlijk uitzicht op de weilanden. Ontzettend leuke ervaring!

Petra S 19 aug 2022
Reageer
V

Voldoende te beleven

De ligging was heerlijk van onze tent op de landerijen. Een kleine camping wat het heerlijk intiem maakt. Er is voldoende te beleven en je kunt je goed vermaken hier. We hadden een hele fijne sfeer en hadden meer een glamping gevoel dan wat je van een boerderij zou verwachten.

Van Heijden 17 aug 2022
Reageer
M

Huiskip en houtovens

We hadden wat geluid van de straat in onze tent, maar ’s nachts waren er heel weinig auto’s dus we hebben er niet van wakker gelegen. De tent was echt geweldig en we hadden ook een geweldige douche ernaast. We hebben pannekoeken kunnen bakken op de houtkachel en in de houtoven hebben we pizza gemaakt, super gelachen. We hadden konijntjes rond de tent en een huiskip die ons elke dag toch even bezocht. Heel leuk met de jonge kinderen om te helpen bij alle dieren.

Marijsse 14 jun 2022
Reageer
L

Werkelijk fantastisch

Deze locatie is echt fantastisch. Er is zoveel moois te beleven en bekijken. Geert en Christa zijn zo betrokken en vriendelijk, en zorgen ervoor dat u zich welkom voelt. Hun welwillendheid en de prachtige omgeving maken dit een echt aanrader voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie. Wij raden deze plek ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een prachtige en ontspannen vakantie.

Lotte 28 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Echtenerbrug.

Over Hoeve Waterschap

BoerenBed Hoeve Waterschap is gelegen te Krompad 12 in Echtenerbrug. Deze prachtige hoeve biedt gasten een authentieke en ontspannen vakantie-ervaring te midden van rust en natuur. De accommodaties op de hoeve zijn comfortabel en gezellig ingericht, met moderne voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Er kunnen maar 10 tenthuisjes verhuurd worden, wat een echt persoonlijke en privé ervaring geeft. Gasten kunnen genieten van de rustige omgeving, wandelen of fietsen door de omliggende velden en genieten van de frisse zeelucht. In de buurt van de hoeve zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden te ontdekken, zoals het strand, historische dorpjes en natuurgebieden. Ook is er een speelstal aanwezig bij deze hoeve!

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Echtenerbrug, Friesland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/friesland/hoeve-waterschap/
  • info@roompot.nl