Landal Waterpark Sneekermeer

Landal Waterpark Sneekermeer

3.6 reviewscore • 10 reviews
S

Geen aanbeveling

Een magische locatie aan het water met pittoreske huisjes bleek helaas een illusie. Het buitenmeubilair had zijn glorie verloren, metalen elementen verroest en de picknickbank op zoek naar herstel. Het chalet was besmeurd met spinnenwebben en ondefinieerbare wezentjes - niet wat je verwacht voor de prijs. Het ontbreken van horren liet ongedierte binnen en bij warm weer veranderde het chalet in een broeikas. Een waarschuwing voor toekomstige gasten: jaren terug was ons verblijf op dit park veel bevredigender.

Sophie 27 jun 2023
Reageer
M

Rustieke praal met een schaduwzijde

Dit park, genesteld aan de rand van het Sneekermeer, beloofde een idyllische ontsnapping. Terwijl we hier voor de tweede keer waren, vertoonde huisje 111 een duistere zijde. Het terras en de steiger waren gehuld in algen en mos, een lelijke onthulling. Onze klacht werd met een onbevredigend excuus ontvangen. Het park faalde in het creëren van een gezinsvriendelijke omgeving, het strand in verval en het nabijgelegen campinglandschap miste aantrekkingskracht. Een gesloten paviljoen liet ons verlangen naar sociale interactie. Ondanks de zonnige dagen, was de schaduwzijde van het park onontkoombaar.

Marco 11 aug 2022
Reageer
K

Waterparadijs met beperkte diversiteit

Onze twee weken hier met tieners en een gehuurd bootje brachten een gemengde ervaring. Het huisje, rustig aan het water gelegen, bood privacy en eigen steiger. Verbonden met het Sneekermeer door een ophaalbrug, was het ideaal voor waterliefhebbers. Helaas bood het park weinig amusement voor kinderen, afgezien van het water. Het geadverteerde strand was verwaarloosd en de aangrenzende camping miste sfeer. Zelfs het paviljoen bleef gesloten. Desalniettemin, dankzij het mooie weer, hebben we genoten van ons verblijf en de nabijheid van wateravonturen.

Karolien 22 jul 2022
Reageer
T

Heerlijke uitstapjes gemaakt

Ons gezin, met kinderen van 9 en 14 jaar, streek neer in huisje 232 voor een fantastische week. De ruime en eigentijds ingerichte accommodatie bood comfort en de focus lag op de natuur en waterbeleving. Verwacht hier geen luxueus Center Parcs-gevoel. Terherne, een charmant dorpje, was een leuke ontdekking. We genoten van goede wifi, comfortabele bedden en brachten onze dagen door op het water met een gehuurde boot. Uitstapjes naar Leeuwarden en Sneek voegden extra plezier toe aan ons avontuurlijke verblijf.

Thijs 14 sep 2021
Reageer
L

Paradijs aan het meer

Het schilderachtige gevoel van huisjes aan het water en het vooruitzicht van vissen en varen werd werkelijkheid. Onze ervaring was desalniettemin gemengd. Het buitenmeubilair was enigszins teleurstellend, met picknickbanken en metalen stoelen die betere dagen hadden gekend. Het ruime 6-persoons huisje bood een prachtig uitzicht en een nette inrichting, maar de badkamer was eenvoudig en had weinig ruimte voor toiletartikelen. Desondanks was de ligging aan het water en de nabijheid van watersport een pluspunt, en het dorpje Terherne voegde karakter toe aan ons verblijf.

Lars 24 aug 2021
Reageer
D

Weekend aan het water

Een kort weekendje weg naar Waterpark Sneekermeer bracht een avontuurlijke ervaring. We huurden een boot en namen onze honden mee. Het huisje voldeed aan de verwachtingen voor zo'n kort verblijf, maar het park miste voorzieningen zoals een restaurant en supermarkt. Afvalbakken waren schaars en het opruimen van hondenpoep werd bemoeilijkt. Desondanks konden we genieten van ons verblijf en de vrijheid van het water.

Daan 10 aug 2021
Reageer
O

Mistte een bad

De belofte van een bad op de tekening van huisje 419 bleek een teleurstelling. Hoewel het huisje zelf prima was, miste het bad een aangename verrassing. Het chalet bood een prachtig uitzicht dankzij de grote ramen, maar de metalen stoelen op het terras waren niet ideaal om op te zitten. Het ontbreken van schuurruimte voor fietsen was ook een minpunt. De nabijheid van het water en het charmante dorpje Akkrum maakten echter veel goed.

Olivia 11 feb 2021
Reageer
L

Fries waterpret

Een week lang genoten we van een chalet aan het water, hoewel het gemak van fietsopslag ontbrak. Het chalet bood moderne voorzieningen, en het uitzicht door de grote ramen was ronduit betoverend. Toch zaten de metalen stoelen buiten niet prettig en ontbrak het aan een schuur om onze fietsen op te bergen. Akkrum, op enkele kilometers afstand, bood enkele voorzieningen, maar de afstand was een nadeel.

Luuk 22 mei 2020
Reageer
M

Uitwaaien aan het Sneekermeer

Een heerlijke week vol ontspanning aan het Sneekermeer. Ons huisje 110 was gezellig ingericht en bood een geweldig uitzicht. Direct vanuit het huisje het koude water in springen was een verfrissende belevenis, en de nabijheid van het water maakte ons verblijf extra speciaal. Het huisje bood moderne voorzieningen en ruime slaapkamers. Het park zelf miste enige animatie, maar het nabijgelegen dorpje en de mogelijkheid om een sloep te huren maakten ons verblijf toch plezierig.

Maud 2 mei 2020
Reageer
L

Modern comfort

Een ruim en eigentijds ingericht huisje (nr. 141) bood ons een fantastische week. Dankzij de goede voorzieningen en comfortabele slaapkamers voelden we ons thuis. Met de beschikbare boot konden we volop genieten van het water. Het nabijgelegen dorpje Akkrum bood enkele voorzieningen, maar we ontdekten dat de supermarkt in Joure een betere optie was. Een bezoek aan het subtropische zwemparadijs in Joure voegde extra plezier toe aan ons verblijf, en we genoten van een heerlijke week met dank aan het mooie weer.

Lucas 5 sep 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Terherne.

Over Landal Waterpark Sneekermeer

Landal Waterpark Sneekermeer is gelegen te Jongebuorren 5 in Terherne. Het park is omringd door water en biedt volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers, zoals zeilen, kanoën, surfen en vissen. Op Landal Waterpark Sneekermeer kun je verblijven in comfortabele accommodaties met een eigen aanlegsteiger en genieten van een recreatieplas, veel watersportmogelijkheden en bootverhuur. Daarnaast is er een restaurant waar je kunt genieten van smakelijke gerechten en een terras waar je kunt genieten van het uitzicht op het meer. Voor de natuurliefhebbers zijn er prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving van het park. Ontdek de uitgestrekte Friese meren, de pittoreske dorpjes en de mooie natuurreservaten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Terherne, Friesland
  • https://www.landal.nl/parken/waterpark-sneekermeer
  • sneekermeer@landal.nl