Landal Waterpark Terherne

Landal Waterpark Terherne

4.7 reviewscore • 10 reviews
M

Een aanrader voor bootliefhebbers

Wat een geweldige ervaring! Frans en Mirjam hebben altijd voor ons klaargestaan. Helaas gaan ze het parkbeheer beëindigen na een toegewijde periode van 12 jaar. Gelukkig blijft de bootverhuur wel bestaan, en dat is fantastisch nieuws. Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan! We gunnen jullie het allerbeste in de toekomst!

Mark 24 dec 2021
Reageer
L

Optimaal genieten

We hebben hier echt een topverblijf gehad. De warme ontvangst en gastvrijheid waren hartverwarmend. Het nieuws dat ze volgend jaar stoppen is jammer, maar de bootverhuur blijft gelukkig wel doorgaan. Dat is een pluspunt waar we zeker gebruik van gaan maken. Het is hier goed geregeld en de sfeer is ontspannen. Echt optimaal genieten.

Laura 26 sep 2021
Reageer
J

Beelden zeggen niet alles

Onze aankomst was verrassend, verborgen achter bestaande huizen ligt een bescheiden park. De parkeerplaats is beperkt en de huizen staan dicht bij elkaar. Bij binnenkomst hing een rookgeur en er was gebruik gemaakt van een sterke spray. Hygiëne liet te wensen over met aanwezigheid van mieren en spinnenwebben. Er is ruimte voor kritiek, want onze verwachtingen waren anders.

Joris 20 apr 2021
Reageer
M

Verwachtingen bijgesteld

De locatie van deze bestemming was werkelijk fenomenaal en bood een inspirerende setting voor ons verblijf. Ondanks de prachtige omgeving viel de hygiëne van het sanitair helaas tegen, vooral gezien de voortdurende context van de coronapandemie. Om onze gemoedsrust te waarborgen, hebben we zelf extra schoongemaakt, een noodzakelijke stap om ons veilig te voelen. Niettemin slaagden we erin om comfortabel te verblijven en te genieten van de basisvoorzieningen die werden geboden. Hoewel er ruimte was voor verbetering wat betreft hygiëne, waren we in staat om ons aan te passen en onze tijd hier grotendeels plezierig door te brengen.

Maarten 20 sep 2020
Reageer
R

Geweldige ervaring!

Onze septembertrip naar Waterpark Terherne was absoluut geweldig. De hartelijke ontvangst en zorg waren voelbaar, en onze brandschone villa bij aankomst was van groot belang, vooral in deze tijd. We kijken enthousiast uit naar een toekomstig bezoek, dankzij de prachtige omgeving en onvergetelijke ervaring die we hier hadden. Het is een bestemming waar we graag naar terugkeren, met warme herinneringen aan gastvrijheid en comfort.

Ruben 19 sep 2020
Reageer
B

Zomerse vreugde

Wat een prachtige manier om de zomer af te sluiten. We hebben een heerlijke week gehad met onze kinderen. Onze villa was voorzien van alle gemakken en de netheid was opvallend goed in vergelijking met andere vakantieparken. De gastheer en gastvrouw waren vriendelijk en hebben een blijvende indruk achtergelaten. Al met al een geweldige ervaring, en we zijn zeker van plan om volgend jaar terug te keren voor een nazomerse vakantie.

Bart 19 sep 2020
Reageer
L

Comfort en een schoonmaakpuntje

Aangekomen bij een prachtige moderne villa met betoverend uitzicht op het water en een eigen aanlegsteiger, waren onze verwachtingen hoog. Echter, tijdens dit coronatijdperk was onze hygiëneverwachting niet helemaal vervuld - druppels op kranen, vuile vloer en keukenaanslag waren onwelkome verrassingen. Desondanks hebben we een aangenaam verblijf gehad, waarbij we de villa's schoonheidsfoutjes over het hoofd zagen. Ondanks deze minpunten genoten we van het serene uitzicht, de waterervaring en hebben we ons gericht op positieve aspecten. Voor de toekomst hopen we dat de hygiënestandaarden worden verbeterd, zodat aanstaande gasten zorgeloos kunnen genieten van deze prachtige omgeving. Onze herinneringen blijven gekoesterd en positief.

Linda 4 jul 2020
Reageer
R

Uitstekend met enkele verbeterpunten

Onze keuze voor villa type 6L bleek slim; het moderne interieur, betoverende wateruitzicht en gunstige dorpsligging overtroffen verwachtingen. Elke ochtend begroette het kabbelende water ons met sereniteit. Hoewel we genoten van lokale voorzieningen, konden de matrassen en kastruimte in de slaapkamers beter. Ondanks enkele aandachtspunten, bood de villa een comfortabele en stijlvolle uitvalsbasis om te ontspannen en verkennen.

Robert 16 mrt 2020
Reageer
M

Geweldige ervaring!

Onze tijd in villa 6L was echt fantastisch. Ruime kamers, twee badkamers en zelfs een sauna! Hoewel het water voor de deur enigszins modderig was, voegde het nog steeds natuurlijke sereniteit toe. De gunstige dorpslocatie met een winkel en snackbar was perfect. Alleen de vloer op de eerste verdieping had schoner kunnen zijn, maar het belette ons niet om te genieten van ons verblijf.

Marleen 29 jul 2018
Reageer
E

Volledig ontspannen

Een schitterend, intiem park aan de rand van het Sneekermeer. Bijna alle villa's hebben een eigen aanlegplaats voor een boot, die je hier kunt huren. Onze villa met 8 slaapplaatsen was comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het enige puntje van kritiek was de zachtheid van de matrassen en de beperkte opbergruimte in de slaapkamers. Niettemin was het een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving van Friesland.

Eline 26 jul 2018
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Terherne.

Over Landal Waterpark Terherne

Landal Waterpark Terherne is gelegen te Kupersleantsje 5 in Terherne. Op Waterpark Terherne vind je verschillende “waterwoningen”, die allen vrijstaand en ruim zijn opgezet. Sommige accommodaties hebben zelfs een eigen aanlegsteiger, zodat je gemakkelijk met je bootje het water op kunt. Het vakantiepark beschikt over verschillende watergerelateerde faciliteiten, zoals vismogelijkheden en bootverhuur, maar ook Kameleondorp is net om de hoek! De omgeving van Landal Waterpark Terherne is ideaal voor watersportliefhebbers en natuurliefhebbers. Verken de Friese meren per boot, maak mooie wandel- en fietstochten langs het water en door de omliggende natuur, of breng een bezoek aan het gezellige dorpje Terherne met zijn karakteristieke bruggetjes en gezellige terrasjes.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Terherne, Friesland
  • https://www.landal.nl/parken/waterpark-terherne
  • terherne@landal.nl