EuroParcs De Wiedense Meren

EuroParcs De Wiedense Meren

4.6 reviewscore • 5 reviews
A

Bootje en SUP gehuurd

Je zit hier gelijk aan een meer dus we hadden meerdere dagen een bootje en SUP gehuurd. Zijn ook veel bankjes en picknicktafels aan de waterkant waar je heerlijk wat kunt eten en drinken en kan genieten van het water en de rust. Hebben ook nog elektrische fietsen gehuurd en zijn 2 uur heerlijk wezen fietsen in de omgeving.

Arvid 22 sep 2023
Reageer
S

Mooie herinneringen bij De Wiedense Meren

Hele mooie omgeving met werkelijk een prachtig uitzicht als de zon onder gaat! Zo de zon over het water, super mooi. Helaas kan ik hier geen afbeelding tonen anders had ik wat er op gezet. Ons lange weekend bij EuroParcs De Wiedense Meren is zeer geslaagd.

Szymon 16 okt 2023
Reageer
A

Park mist kindvriendelijke faciliteiten

Ben vaak fan van EuroParcs maar wij vonden dat hier wel weinig faciliteiten op het park te bekennen was. Voor gezinnen met kinderen miste je toch wel wat dingen om te doen. Verder is alles wel schoon en goed geregeld op het park.

Alain 29 aug 2023
Reageer
Y

Leuke huisjes aan het water

Hele mooie huisjes dichtbij het water. We gaan hier zeker nog een keer terug komen. Mevrouw aan de servicebalie heeft ons ook nog goede tips gegeven over de restaurants in de buurt en heeft ons ook nog meer geholpen de eerste dag, toppertje.

Yusef 25 jul 2023
Reageer
J

Uitstekende locatie om enkele dagen door te brenge

Tiny house via een last minute geboekt voor een leuk prijsje. Het park was gloednieuw dus we vonden het wel apart dat er nog een last minute optie hiervoor zou zijn. Super locatie verder en het is inderdaad een compact huisje (tiny) maar daardoor is het wel extra knus en sfeervol. Alles was verder wel aanwezig dus groot is niet altijd het beste. :-)
Ps. onze lieve hond mocht ook mee naar dit park!

Jairo 17 jan 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Wanneperveen.

Over EuroParcs De Wiedense Meren

Er zijn 5 reviews geschreven over EuroParcs De Wiedense Meren op Reviews.nl. Met een 4.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Wanneperveen, Overijssel
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/overijssel/de-wiedense-meren
  • gastenservice@europarcs.nl