EuroParcs De Wiedense Meren

EuroParcs De Wiedense Meren

4.7 reviewscore • 15 reviews
A

Onze accommodatie was royaal opgezet

Een gezellig, compact park met prachtige tuinen. Gelegen aan de oever van een uitgestrekt meer, biedt het de gelegenheid om bootjes en SUPs te huren. Bij de waterkant bevinden zich zitgelegenheden in de vorm van bankjes en picknicktafels. Hier kun je comfortabel plaatsnemen en genieten van het schilderachtige uitzicht. Voel je vrij om elektrische fietsen op het terrein te huren; ze zijn van hoogwaardige kwaliteit, en de omgeving is perfect geschikt voor het verkennen per tweewieler. Onze accommodatie was hedendaags en royaal opgezet, voorzien van alle gemakken. Bij een volgende gelegenheid overwegen we mogelijk een reservering met een gewenste locatie aan de waterkant.

Arvid 22 sep 2023
Reageer
R

EuroParcs De Wiedense Meren is heerlijk rustig

Wat een geweldige ervaring! EuroParcs De Wiedense Meren is heerlijk rustig en het personeel is ontzettend vriendelijk. Zelfs in de winter is het een perfecte uitvalsbasis voor leuke steden en activiteiten. De sfeer is ontspannen en de omgeving is prachtig. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fijne vakantieplek, zelfs in de koudere maanden!

Rafael 21 nov 2023
Reageer
I

Prachtig aangelegde tuinen

Wat een schitterend park! De nieuwe woningen zijn van alle gemakken voorzien, omringd door prachtig aangelegde tuinen. De haven met huurbootjes voegt een extra dimensie toe aan het verblijf. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en helpt met veel plezier. Een fantastische plek waar comfort en gastvrijheid hand in hand gaan. Een aanrader voor wie op zoek is naar een zorgeloos en aangenaam verblijf!

Idris 20 nov 2023
Reageer
S

Mooie herinneringen bij De Wiedense Meren

We hebben een lang weekend doorgebracht en waren onder de indruk van ons huisje aan het water. Het uitzicht was adembenemend! De omgeving is prachtig en perfect om te fietsen. We zijn van plan om zeker nog een keer terug te komen. Al met al een geweldig verblijf met een schitterend huisje en mooie herinneringen aan het uitzicht en de fietsavonturen.

Szymon 16 okt 2023
Reageer
A

Schitterende waterrijke omgeving

We hebben genoten van ons verblijf in dit charmante kleinschalige natuurpark, gelegen in een schitterende waterrijke omgeving. Ons verblijf in een van de tiny houses was compact maar efficiënt ingericht. De warme ontvangst door Nienke bij de receptie zorgde meteen voor een fijne start. Giethoorn is gemakkelijk per fiets te bereiken, en ook het plaatsje Vollenhove bleek een aangename verrassing om te bezoeken. Een aanrader voor wie rust, natuur en leuke uitstapjes zoekt!

Akio 12 okt 2023
Reageer
L

We zijn keurig behandeld

Aantrekkelijke verblijfsplek met een fraai ontworpen tuin. Het personeel is uitzonderlijk vriendelijk en staat altijd paraat om te assisteren. In eerste instantie verbleven we in een huisje langs een levendige weg, wat voor wat overlast zorgde door het autoverkeer. Na overleg hebben we echter zonder enige moeilijkheden een ander huisje gekregen. Uitstekende dienstverlening. Wellicht een suggestie om in elke verblijfsplek horren te voorzien.

Leonidas 22 sep 2023
Reageer
K

Iets speciaals beleefd bij EuroParcs

Wat een fijn en compact bungalowpark. Schitterend gelegen aan de Beulakerwijde. De woning was uitgerust met alle benodigde voorzieningen en comfortabele bedden. Op het buitenterras bevond zich een functionele eettafel en een comfortabele zithoek met een schaduwrijke parasol. De dienstverlening was uitstekend. We gaven aan dat we graag in de Beulakerwijde wilden zwemmen. De volgende dag was er al een klein trapje geplaatst, nog voordat de geplande trapjes werden geïnstalleerd. Geweldig!

Kwame 9 sep 2023
Reageer
X

Bood de perfecte omgeving voor ontspanning

Een frisse start met alles splinternieuw. De lounge op het terras was een aangename verrassing. De Wiedense Meren, klein en vredig, bood de perfecte omgeving voor ontspanning. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, waardoor ons verblijf extra plezierig werd. Een heerlijke plek voor wie op zoek is naar rust en comfort in een gloednieuwe omgeving.

Xander 30 aug 2023
Reageer
A

Park mist kindvriendelijke faciliteiten

Het park mist kindvriendelijke faciliteiten, wat het minder geschikt maakt voor gezinnen. Het zou goed zijn als ze hier verbeteringen aanbrengen, aangezien campings vaak bezocht worden door gezinnen. Kinderen zijn tenslotte een integraal onderdeel van een gezinsvakantie. Het zou de algehele ervaring voor gezinnen aanzienlijk verbeteren als er activiteiten en voorzieningen voor kinderen zouden worden toegevoegd.

Alain 29 aug 2023
Reageer
E

EuroParcs De Wiedense Meren stelt nooit teleur

Het was er heel rustig, en de nieuwe huizen waren groot en fijn. Het personeel was super vriendelijk. Het groene landschap en dat je een boot kon huren, maakten het extra leuk. Fietsen in de mooie omgeving vonden we heel fijn. We willen zeker nog een keer terugkomen. Bedankt voor alles, het heeft onze vakantie heel leuk gemaakt.

Elio 28 aug 2023
Reageer
Y

Zal mijn leuke ervaring delen!

De huisjes zien er modern uit en zijn heel schoon! En ze staan ook nog eens in een mooie plek bij het water. Speciale dank aan de aardige receptioniste voor de goede tips over restaurants. We vonden het echt leuk en willen zeker nog een keer terugkomen. Ik zal me collega’s die van leuke plekken houden zeker hierover vertellen.

Yusef 25 jul 2023
Reageer
E

Hier en daar een suggestie, maar Top!

Een geweldige vakantieweek gehad! We werden vriendelijk en helder ontvangen. De elektrische fietsen waren van uitstekende kwaliteit! En hier is een suggestie: een verhoging bij de keuken zou handig zijn. Pluspunten: uitstekende keukenfaciliteiten, kwalitatieve televisie, comfortabele bedden en diverse andere voorzieningen! Als ik alles bij elkaar zet, dan zou ik graag weer hier willen komen bij EuroParcs De Wiedense Meren.

Eitan 18 mei 2023
Reageer
M

De Wiedense Meren heeft unieke karakter

Uitstekend terrein, vredig, compact en uitstekend onderhouden. Een paradijs voor fiets- en watersportliefhebbers. Er zijn geen extra voorzieningen, maar dat geeft het park juist zijn unieke karakter. We hebben niets gemist! Het zou comfortabel zijn om horren voor deuren en ramen te hebben, en inderdaad, een airconditioner of ventilator zou prettig zijn. Maar toch een mooie tijd gehad!

Magnus 18 apr 2023
Reageer
T

Laten je op je gemak voelen!

We werden bijzonder vriendelijk ontvangen met een lokale delicatesse, de Blokzijler brok, en onze viervoeter had het ook helemaal naar zijn zin! Zowel de ontvangstmedewerker als de beheerder van het park tonen een bijzonder vriendelijke houding. Ze zijn snel met een vriendelijk woord en denken graag met je mee. De voorbije week was buitengewoon heet, en de parasol bood onvoldoende schaduw op het buitenterras.

Tariq 12 feb 2023
Reageer
J

Uitstekende locatie om enkele dagen door te brenge

Een spontane last-minutevakantie geboekt in een Tiny House. Bij aankomst was de verrassing groot: een gloednieuw aangelegd park. Hoewel we wat vroeg waren, werden we vriendelijk en hartelijk begroet. Er was zelfs aandacht voor onze viervoeter. Kregen de mogelijkheid om eerder naar onze vakantieaccommodatie te gaan. Voor de eerste keer in een Compact Huisje. Een bijzonder knus, sfeervol en comfortabel onderkomen. Alle benodigdheden zijn aanwezig. Als er iets ontbreekt, wordt er met je meegedacht. Een uitstekende locatie om enkele dagen door te brengen.

Jairo 17 jan 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Wanneperveen.

Over EuroParcs De Wiedense Meren

EuroParcs De Wiedense Meren is gelegen te Veneweg 306 te Wanneperveen. Het biedt een unieke vakantie-ervaring, omringd door het prachtige Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit vakantiepark ligt op een eiland tussen de Beulakerwijde en de Belterwijde, twee grote meren, wat het een ideale locatie maakt voor liefhebbers van wateractiviteiten. Het park beschikt over een scala aan faciliteiten die de waterrijke omgeving benutten. Gasten kunnen genieten van activiteiten zoals suppen, boot- en fietsverhuur, waaronder E-choppers. Voor vissers zijn er ook volop mogelijkheden in het natuurwater. Het park is vuurwerkarm, waardoor het een rustige en ontspannen sfeer biedt. EuroParcs De Wiedense Meren is een kleinschalig park met eigen jachthaven, wat het een perfecte bestemming maakt voor watersportliefhebbers. Daarnaast zijn er diverse accommodaties beschikbaar, waaronder Tiny Houses en chalets voor 2 tot 4 personen, allen voorzien van de nodige gemakken. Het park biedt een natuurlijke zwem- of recreatievijver en de omgeving leent zich uitstekend voor verkenning per fiets of te voet. In de omgeving van het park kunnen gasten plaatsen als Giethoorn, Meppel, Kampen, Zwolle en Urk verkennen. Bovendien liggen attracties zoals Nationaal Park Weerribben-Wieden, Orchideeënhoeve en diverse culturele bezienswaardigheden binnen handbereik.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Wanneperveen, Overijssel
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/overijssel/de-wiedense-meren
  • gastenservice@europarcs.nl