De Kalverweide

De Kalverweide

4.6 reviewscore • 11 reviews
O

Een heerlijk weekend bij de boeren

Voor de derde keer hebben we een geweldige ervaring gehad bij BoerenBed. Dit keer verbleven we op de prachtige Kalverweide bij boer Goos en boerin Femmie. Wat hebben we een heerlijk weekend gehad! Het ontbreken van elektriciteit op de Kalverweide zorgde voor een bijzondere en ontspannen sfeer. We hebben genoten van de eenvoudige manier van leven, waarbij alles met hout en vuur werd bereid. De kinderen vonden het fantastisch om te helpen bij het klaarmaken van maaltijden, het verwarmen van de hottub en het verlichten van de tent met kaarsjes. Het was magisch om de zon te zien zakken terwijl we rond het kampvuur zaten.

Daarnaast mochten we de boer helpen bij de verzorging van de kalfjes en kregen de dieren op de boerderij alle aandacht die ze verdienen. Het was geweldig om betrokken te zijn bij het boerenleven en te zien hoe goed de boer en boerin voor hun dieren zorgen.

Ot 23 jun 2023
Reageer
R

Heerlijk weekend

Wij hebben een heerlijk weekend gehad bij de boer en boerin. Ze waren heel aardig en de kids hebben er van genoten. Ze hebben zelfs vriendjes gemaakt. Het is tevens een mooie locatie en een mooi boerenbedrijf. Leuk om eens meegemaakt te hebben zo bij de boer! Wij zouden het zeker aanbevelen voor andere mensen om hier te overnachten. Was erg leuk!

Rachelle 4 aug 2023
Reageer
P

Huwelijkslocatie

Wat een bijzondere ervaring was het om ons 45-jarig huwelijk te vieren op de Kalverweide, samen met onze kinderen en kleinkinderen. We hebben een geweldige tijd gehad, mede dankzij de ontspannen sfeer gecreëerd door boerin Femmie en haar zoon. Het afhuren van de hele Kalverweide gaf ons de mogelijkheid om in alle rust en privacy te genieten van deze speciale gelegenheid. De gastvrijheid en vriendelijkheid van boerin Femmie en haar zoon maakten het verblijf extra bijzonder. Ze zorgden ervoor dat we ons welkom voelden en stonden altijd klaar om te helpen.
Samen met onze dierbaren hebben we mooie herinneringen gemaakt op de boerderij. De rustige omgeving en het samenzijn met de familie hebben bijgedragen aan een onvergetelijke viering van ons huwelijksjubileum.

Paulina 30 jun 2023
Reageer
R

Genieten van de rust en locatie

We hebben enorm genoten op de Kalverweide bij Goos en Femmie. Het was een heerlijk verblijf vol rust, prachtige locatie en gastvrijheid. Het inkijkje in hun professionele melkveehouderij was erg interessant. Een unieke ervaring die we niet snel zullen vergeten. Wij zijn heerlijk tot rust gekomen en zullen zeker overwegen terug te komen. Bedankt, Goos en Femmie, voor jullie gastvrijheid!

Rimke 19 jun 2023
Reageer
C

Enthousiast

Wij hebben genoten op de boerderij, Super mooie tent met uitgebreid inventaris, hoe leuk om steeds een vuurtje te kunnen maken, binnen en buiten .kinderen waren de hele dag bezig met de kippen , varken schapen en pony,s . De pasgeboren kalfjes bewonderen was ook heel leuk. Pannenkoeken bakken op open vuur, en marshmallows roosteren☺️Zaterdagavond zelf een pizza bekleden, die boer Goos voor ons bakte in de originele pizzaoven.
De enthousiaste Boer Goos en Boerin Femmy maakten het weekend compleet.De kinderen wilden niet meer naar huis. We zijn nu alweer aan het kijken naar een volgend verblijf bij Boerenbed

Cynthia 16 jun 2023
Reageer
N

Gewoon absoluut geweldig

Het was in één woord geweldig! Zowel de kinderen als wij hebben ontzettend genoten. Ondanks dat het maar een weekend was, voelde het veel langer. Je komt echt tot rust en hebt meer tijd voor elkaar. Het was een unieke ervaring om wakker te worden tussen de dieren en de boer en boerin in actie te zien. Af en toe mochten we zelfs een handje helpen bij het verzorgen van de dieren. De kleine oude pony was favoriet bij de kinderen, ze waren niet bij haar weg te krijgen. Elke ochtend konden we verse eitjes rapen, wat een belevenis!
Dit weekendje weg zullen we niet snel vergeten. De gastvrijheid van de boer en boerin was top en ze zorgen ontzettend goed voor hun mo

Norah 2 jun 2023
Reageer
S

Een geschenk!

Wat zijn we blij dat we voor de locatie hebben gekozen. Na eerder een andere Roompot bezocht te hebben wat echt verschrikkelijk tegenviel, was dit echt een geschenk uit de hemel.
We hebben echt een heerlijke vakantie gehad in een VIP-huisje en er waren ook echt leuke activiteiten voor jong en oud! Wij gaan volgende jaar weer!

Saffie 3 nov 2022
Reageer
B

Het viel wel mee

Een simpel park maar wel leuk voor kinderen maar het is wel een park wat niet heel leuk is voor de ouders
We hebben samen met de kleintjes er maar wat van gemaakt en zijn we lekker leuke dingen gaan doen en we hebben ook lekker gezwommen
Het huisje had wel wat beter gekund maarja het was prima voor dit midweekje

Bruijn 13 aug 2022
Reageer
C

Super leuk voor de kids

We hebben heerlijk genoten van ons verblijf op de kalverweide. We zijn hierheen gekomen met het gezin en waren blij verrast met de leuke speeltoestellen voor de kinderen en het enthousiaste animatieteam dat weet hoe ze kinderen moet vermaken. Ook ons huisje was erg schoon en ruim, kindjes konden ook lekker binnen spelen.

Christa Berens 27 jun 2022
Reageer
A

Geweldige boerderijervaring

Wat een fantastische tijd hebben we gehad bij Femmie en Goos. Dit stel is echt geweldig en heeft ons een onvergetelijke boerderijervaring bezorgd. We mochten deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals paardrijden, knuffelen met kalveren, het verzorgen van koeien en zelfs een ritje maken op de tractor. Alles was mogelijk en we voelden ons zeer welkom. We kunnen niet wachten om terug te keren!

Annelies 20 jun 2022
Reageer
B

Ontspannen en genieten van de natuur

Wat was het heerlijk om even helemaal tot rust te komen op deze prachtige locatie. Terug naar de basis en dicht bij de natuur, waar boer Goos en boerin Femmie met hun gezin hun uiterste best doen om hun gasten te verwennen. Hun liefde voor de dieren en respect voor de natuur is duidelijk voelbaar. Ik heb ontzettend genoten van mijn verblijf op deze gastvrije boerderij! 💚

Bram 9 apr 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Kallenkote.

Over De Kalverweide

BoerenBed De Kalverweide is gelegen te Kallenkote 48 in Kallenkote. Deze rustige en ruime camping is de perfecte plek voor gezinnen en natuurliefhebbers om te genieten van een ontspannen vakantie. De camping biedt 8 tenthuisjes, omgeven door groen en privacy, voor een echt kleinschalig gevoel. Gasten kunnen genieten van de rust en stilte van de natuur, terwijl ze toch profiteren van moderne voorzieningen en faciliteiten zoals een sauna, pizza oven en laadstations voor elektrische auto’s. De omgeving van De Kalverweide biedt volop mogelijkheden voor outdoor-activiteiten, zoals wandelen, fietsen en paardrijden, en er zijn ook diverse attracties en bezienswaardigheden in de buurt die de moeite waard zijn om te verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kallenkote, Overijssel
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/drenthe/de-kalverweide/
  • info@roompot.nl