Vakantiepark Broedershoek

Vakantiepark Broedershoek

4.8 reviewscore • 10 reviews
J

Onvergetelijke Gezinsvakantie op Broedershoek

Onze vijfde keer op het vakantiepark Broedershoek in Koudekerke was als thuiskomen. Elk gezin kreeg weer zijn vertrouwde huisje, wat de start was van een geweldige vakantie. De inzet en hartelijkheid van de Opstap vrijwilligers voor onze gasten met meervoudige beperkingen waren bewonderenswaardig. Ondanks dat de vrijwilligers dit jaar met minder waren, was hun teamwork en toewijding inspirerend. De glimlachen op de gezichten van de gasten, ouders, en begeleiders waren onbetaalbaar. Een unieke en hartverwarmende ervaring.

Jeanine 3 sep 2023
Reageer
F

Rustig kindvriendelijk park

Ons verblijf in het rustige, kindvriendelijke park Broedershoek was heerlijk. Hoewel het park bescheiden faciliteiten biedt, zoals slechts één wasmachine, compenseert de aangepaste bungalow en de vriendelijke sfeer dit ruimschoots. De kleinere slaapkamers in contrast met de ruime woonkamer waren opmerkelijk, maar de badkamerfaciliteiten waren goed aangepast voor rolstoelgebruikers. Een fijne plek voor een gezinsvakantie.

Familie Dijkers 20 aug 2023
Reageer
M

Charmant verblijf in Zeeland

Broedershoek bood ons een rustig en verzorgd vakantieverblijf. De gastvrijheid van de uitbaters was hartverwarmend, en onze comforthuis was ruim en goed uitgerust. Ondanks de beperkte horeca op het park, was alles wat we nodig hadden dichtbij. De omgeving nodigt uit tot fietsen en ontdekken, van stranden tot gezellige dorpjes. Een aanrader voor wie van rust en natuur houdt.

MartineGezin 24 jul 2023
Reageer
W

Enthousaist team in geweldig park

Het enthousiaste team van het park zorgde voor een uitstekend verblijf. Onze vragen en verzoeken werden snel en effectief opgelost. De bungalows waren ruim en koel, zelfs zonder airco, dankzij het hoge dak. De speelgelegenheden voor kinderen en de mogelijkheid om te barbecueën maakten ons verblijf compleet. Een geweldige ervaring over het algemeen en een top vakantie!

Wim Martin 14 jun 2023
Reageer
L

Klein maar kindvriendelijk

Het park was klein maar voldeed aan al onze behoeften, met een nadruk op kindvriendelijkheid en rust. De nabijheid van Koudekerke en het strand maakte onze vakantie erg aangenaam. Het park zelf bood veel speelgelegenheid en veiligheid, een ideaal campinggevoel voor het hele gezin. Voor ons was dit een perfect uitje, ook omdat de prijs ten opzichte van andere parken heel schappelijk was!

Lotte 7 mei 2023
Reageer
N

Aangenaam en schoon park

Ons verblijf tijdens oud en nieuw in een 10-persoonshuisje was bijzonder aangenaam. Het park was netjes onderhouden en bood rust en kindvriendelijkheid. Hoewel de huisjes en inrichting niet nieuw waren, was alles netjes en schoon. Er was voldoende voor iedereen en voor 10 man was er ook ruimte zat. Een heerlijke plek voor een weekje familievakantie.

NL 13 jan 2023
Reageer
J

Perfecte vakantie in Zeeland

Een aanrader voor iedereen die een goed onderhouden en schoon huisje zoekt in Zeeland. De gastvrijheid en de nabijheid van stranden en steden maakten onze vakantie geweldig. We hebben met gemak de fiets kunnen pakken om de omgeving te verkennen met een prachtig Nederlands weertje (gelukkig niet te veel regen!) We zijn dankbaar voor het vriendelijke personeel en kijken uit naar ons volgende bezoek.

Joop 20 dec 2022
Reageer
M

Grote groep en toch genoten

Onze groep van 40 personen genoot van een prachtig verblijf in de groepsaccommodatie en bungalows. Alles was schoon, de ligging rustig, en de service uitmuntend. Anne was bijzonder behulpzaam met al onze vragen, waardoor de financiële afhandeling soepel verliep. Een rustige locatie met weinig lokale activiteiten, maar perfect voor onze behoeften. Ideaal echt voor iedereen dus!

Marcella 21 okt 2022
Reageer
H

Ideale ligging en rustig verblijf

Ons verblijf was ideaal dankzij de rustige omgeving en de goede ligging vlakbij Vlissingen en Middelburg. Het huisje was rolstoeltoegankelijk en goed uitgerust, met handige parkeerplaatsen dichtbij. Ik vond dat het echt heel goed g eregeld was, zelfs voor iemand met een beperking. Een rustig park perfect voor wie de drukte wil vermijden maar toch dichtbij de stad wil zijn.

Henk en Ida 26 sep 2022
Reageer
R

Betaalbaar en kindvriendelijk!

Ons verblijf was uitstekend dankzij het schone huisje en de centrale ligging van het park. Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk, en de speeltoestellen en skelters waren een hit bij de kinderen. Ondanks onze zorgen over de beschikbaarheid na zoveel positieve punten, hebben we meteen voor volgend jaar geboekt. Een geweldige vakantieplek die nog betaalbaar is.

Raoul R 29 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Koudekerke.

Over Vakantiepark Broedershoek

Vakantiepark Broedershoek, gelegen aan de Koksweg 1B in Koudekerke, is een sfeervol en ruim opgezet bungalowpark nabij het prachtige Zuidstrand van Walcheren. Dit park is ideaal gesitueerd tussen de steden Vlissingen en Middelburg, waardoor het een perfecte uitvalsbasis is voor zowel strandliefhebbers als cultuursnuivers. Het park biedt verschillende accommodaties, waaronder vakantiebungalows die variëren van eenvoudig tot comfortabel, groepsaccommodaties en aangepaste bungalows met extra voorzieningen. Elk verblijf is ontworpen om een ontspannen en aangename ervaring te bieden. Faciliteiten op het park zijn inclusief een vergaderruimte en conferentiezaal. Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens het verblijf zorg te ontvangen, wat ideaal is voor gasten die extra ondersteuning nodig hebben.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Koudekerke, Zeeland
  • https://www.broedershoek.nl
  • info@broedershoek.nl