Noordzee Residence Cadzand-Bad

Noordzee Residence Cadzand-Bad

4.7 reviewscore • 3 reviews
R

Geweldig park dit!

Bij aankomst in Laan van Cavelot waren wij ontgoocheld over de staat van het huis. Er was een urine geur op de WC, de banken zakten in en er waren veel vlekken. De magnetron was nog vies en de vloer was vies en smoezelig. Boven was het frisser dan beneden, waar er een vieze honden geur was. Na drie dagen kregen wij perfecte ondersteuning van Jacqueline Velthuis en haar team. Zij hebben ons verhuisd naar Laan van Cavelot 11, waar wij in een warm bad terechtkwamen. Dit was een groot verschil. Jacqueline en haar team verdienen een dikke tien, en speciaal voor Jacqueline een chapoo omdat ze binnen twee uur alles geregeld had. Wij verwachten voor € 2.775,00 een fris en schoon huis. Dit moet zeker teruggekoppeld worden bij het management omdat dit een dikke tien verdient. Wij genieten nog steeds na van onze vakantie!!!

Rosalie M. 22 jun 2022
Reageer
S

Hygiene kan wel wat beter

We hebben genoten van het prachtige park, de nabijheid van de zee en de faciliteiten voor kinderen. Helaas was ons huisje bij aankomst niet volledig schoon (er waren bijvoorbeeld remsporen van vorige bewoners in het toilet aanwezig) en de bedden waren naar onze mening oncomfortabel (de spiralen staken in onze rug). We hebben onze feedback over de hygiëne ook gemeld bij de receptie en hopelijk pakken ze dit ook serieus op.

S 15 sep 2022
Reageer
J

Echt fantastisch!!

We hebben een geweldige week gehad op dit prachtige park. Ons huisje was super gelegen aan het water, en de schoonmaak was top. Er was een leuke sfeer op het park en we vonden het ook mooi om te zien hoe het winkelplein in Cadzand (naast het park gelegen) zo mooi is geworden. Het geeft echt een vakantiegevoel om met een ijsje in de hand lekker mensen te kijken terwijl je geniet van de rust op het park. We hebben ook lekker gegeten bij verschillende strandtenten. We komen graag terug.

J.I.K. 27 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Cadzand-Bad.

Over Noordzee Residence Cadzand-Bad
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Cadzand-Bad, Zeeland
  • https://www.noordzeeresidencecadzandbad.nl
  • x