Noordzee Residence Cadzand-Bad

Noordzee Residence Cadzand-Bad

4.6 reviewscore • 10 reviews
M

Prachtig en luxueus

Het vakantiepark is prachtig en luxueus, met vrijstaande huisjes die goed zijn ingericht. Helaas was de schoonmaak van het huisje erg slecht, met hondenbrokjes verspreid door het hele huis en gebruikte luiers van vorige gasten in de prullenbak. Het was verre van fris. Gelukkig is de ligging mooi en wordt het park goed onderhouden. Het is een ideaal verblijf voor mensen die hun hond meenemen.

Marco Daansen 11 apr 2023
Reageer
S

Wat wil je nog meer?

Het zelf inchecken met je nummer was even wennen, maar een goed idee. Het huisje is prachtig en modern, brandschoon en heeft comfortabele bedden. Zelfs de hoofdkussen zijn van goede kwaliteit. Overal is aan gedacht. Het park straalt een Franse sfeer uit en is mooi onderhouden. Wat wil je nog meer.

Stijn K. 10 mrt 2023
Reageer
N

Vriendelijk personeel

Het personeel was vriendelijk en erg behulpzaam, waardoor we met de hele familie zorgeloos konden genieten van de prachtige en zeer kindvriendelijke locatie. Iedereen liep de hele dag rond met een brede glimlach op het gezicht. Onze vakantie was een succes! Het park is heerlijk verzorgd en ligt vlakbij het strand.

Naomi S 20 feb 2023
Reageer
D

In de toekomst komen wij weer terug

Onze ervaring op dit park was absoluut geweldig.

Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we betoverd door de feestelijke kerstsfeer die overal heerste. We kozen dit park vanwege de ideale ligging nabij het charmante Brugge. Bij aankomst werden we verwelkomd met een verfrissend glas prosecco en ontmoetten we uiterst vriendelijke medewerkers die oprecht genoten van hun werk en er alles aan deden om ons een plezierig verblijf te bezorgen.

Het inchecken verliep soepel en we ontvingen gedetailleerde informatie van een bijzonder gastvrije medewerkster. Bij het betreden van ons huisje ontdekten we dat het onlangs volledig gerenoveerd was en van alle gemakken was voorzien. De bedden waren heerlijk comfortabel, waardoor we elke nacht heerlijk hebben geslapen.

Kortom, we hebben een fantastische vakantie gehad op dit prachtige park, met een schitterend huisje en buitengewoon vriendelijk personeel. We kijken ernaar uit om hier in de toekomst opnieuw te verblijven.

Deborah 12 jan 2023
Reageer
J

Perfect voor kerst

Op dit prachtige vakantiepark verblijf je in ruime en comfortabele huisjes. Vanuit de achtertuin kun je zelfs het rustgevende geluid van de zee horen, wat voor een extra ontspannen sfeer zorgt.

Het park zelf is schitterend en de ligging is perfect, met de mogelijkheid om binnen 30 minuten het mooie Brugge te bereiken. Het personeel is bijzonder vriendelijk en staat altijd voor je klaar. Tijdens de kerstperiode is het park sfeervol versierd, wat het verblijf extra bijzonder maakt. Langs de kust zijn er tal van prachtige plekjes om te ontdekken.

We kijken ernaar uit om in de toekomst weer terug te keren naar dit geweldige park!

Jacob 27 dec 2022
Reageer
H

Warme sfeer

Het park is werkelijk prachtig met zijn weelderige groen, waardoor je een schitterend uitzicht hebt vanuit je accommodatie! Het huis zelf straalt een warme sfeer uit met zijn smaakvolle inrichting. Hoewel wij met zes personen verbleven in een acht persoons huis, was er voldoende ruimte voor ons. Mocht je echter met acht personen zijn, dan zou de eettafel misschien wat aan de krappe kant kunnen zijn.

Een klein aandachtspuntje zou de stoffering kunnen zijn, die iets meer zorg verdient. Desalniettemin was het een fantastisch verblijf. De doucheruimte was comfortabel en de keuken voldeed prima aan onze behoeften.

Herman P. 7 nov 2022
Reageer
W

Privacy en rust

Dit park is werkelijk prachtig! De accommodaties zijn fantastisch en bieden alle comfort die je nodig hebt. Bovendien is de locatie ideaal, dicht bij winkels en op loopafstand van de zee. Het is geweldig om te zien dat de woningen voldoende privacy bieden, zodat je in alle rust kunt genieten van je verblijf. Onze ervaring is zo positief dat we al voor de derde keer naar Cadzand komen en zelfs al hebben geboekt voor 2023.

Wendy R. 4 nov 2022
Reageer
S

Hygiene kan wel wat beter

We hebben genoten van het prachtige park, de nabijheid van de zee en de faciliteiten voor kinderen. Helaas was ons huisje bij aankomst niet volledig schoon (er waren bijvoorbeeld remsporen van vorige bewoners in het toilet aanwezig) en de bedden waren naar onze mening oncomfortabel (de spiralen staken in onze rug). We hebben onze feedback over de hygiëne ook gemeld bij de receptie en hopelijk pakken ze dit ook serieus op.

S 15 sep 2022
Reageer
J

Echt fantastisch!!

We hebben een geweldige week gehad op dit prachtige park. Ons huisje was super gelegen aan het water, en de schoonmaak was top. Er was een leuke sfeer op het park en we vonden het ook mooi om te zien hoe het winkelplein in Cadzand (naast het park gelegen) zo mooi is geworden. Het geeft echt een vakantiegevoel om met een ijsje in de hand lekker mensen te kijken terwijl je geniet van de rust op het park. We hebben ook lekker gegeten bij verschillende strandtenten. We komen graag terug.

J.I.K. 27 aug 2022
Reageer
R

Geweldig park dit!

Bij aankomst in Laan van Cavelot waren wij ontgoocheld over de staat van het huis. Er was een urine geur op de WC, de banken zakten in en er waren veel vlekken. De magnetron was nog vies en de vloer was vies en smoezelig. Boven was het frisser dan beneden, waar er een vieze honden geur was. Na drie dagen kregen wij perfecte ondersteuning van Jacqueline Velthuis en haar team. Zij hebben ons verhuisd naar Laan van Cavelot 11, waar wij in een warm bad terechtkwamen. Dit was een groot verschil. Jacqueline en haar team verdienen een dikke tien, en speciaal voor Jacqueline een chapoo omdat ze binnen twee uur alles geregeld had. Wij verwachten voor € 2.775,00 een fris en schoon huis. Dit moet zeker teruggekoppeld worden bij het management omdat dit een dikke tien verdient. Wij genieten nog steeds na van onze vakantie!!!

Rosalie M. 22 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Cadzand-Bad.

Over Noordzee Residence Cadzand-Bad

Noordzee Residence Cadzand-Bad is een exclusief vakantiepark gelegen te Cavelot 1 in Cadzand-Bad aan de Zeeuwse kust. Dit park biedt een ideale vakantiebestemming voor strandliefhebbers en levensgenieters. Gasten kunnen verblijven in luxe vakantievilla's, op loopafstand van het strand. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een binnenzwembad, een wellnesscentrum, diverse restaurants en winkels, en een speeltuin. Gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving door te ontspannen op het strand, te wandelen langs de kustlijn of te fietsen door de Zeeuwse polders. In de nabije omgeving zijn er ook diverse bezienswaardigheden en activiteiten, zoals het natuurgebied Het Zwin, de historische stad Brugge en de gezellige badplaats Knokke.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Cadzand-Bad, Zeeland
  • https://www.noordzeeresidencecadzandbad.nl
  • info@roompot.nl