Strandpark Zeeland

Strandpark Zeeland

4.1 reviewscore • 9 reviews
T

Geweldige locatie

Het was een kleine camping met een fantastische ligging direct aan de boulevard. Onze camperplaats was bedekt met grind. Tijdens ons verblijf waren er echter te weinig douches vanwege problemen met de boiler. Desondanks was het sanitair zeer schoon. Het was verstandig om de bevestiging van de reservering mee te nemen, omdat er soms fouten werden gemaakt. De eigenaresse leek het overzicht te verliezen zodra de werkdruk toenam. De prijzen op de website klopten niet. Het was jammer dat er geen hondendouche was. We overwegen zeker om nog eens terug te komen.

Teun 31 aug 2022
Reageer
L

Prachtige locatie en geweldig personeel

De locatie was werkelijk prachtig. Onderaan de boulevard (met een trap stond je direct op de boulevard, de sleutel (borgsom) gaf toegang tot het hek naar de trap). Ondanks dat het een stadscamping betrof, was de prijs zeer betaalbaar. De douches waren deze keer erg warm vanwege het hete weer, maar alles werd goed schoongehouden. Er was een broodjesservice op de camping en een kleine winkel, maar dit was eigenlijk niet nodig, omdat het centrum van Vlissingen op loopafstand lag met fantastische restaurants. Er was een kleine speeltuin en meer hadden we niet nodig, want het hele strand lag op steenworp afstand. Als je niet van tennis houdt, zou ik deze camping vermijden, aangezien het naast een drukke tennisbaan ligt en je constant het geluid van spelende tennissers hoort. De staanplaatsen waren niet erg ruim, maar persoonlijk vond ik dit geen probleem.

Lieke 16 aug 2022
Reageer
L

Safaritent in orde, maar teleurstellende camping

We hebben een safaritent gehuurd voor een aanzienlijk bedrag tijdens het hoogseizoen. De tent bood voldoende ruimte voor 6 personen en was voorzien van een eigen douche en toilet. Het betrof een nieuwe tent die in mei 2019 in gebruik werd genomen. Ook het beddengoed was inbegrepen. De ligging van de camping was gunstig, met een trap die direct toegang gaf tot het strand en de boulevard. Op loopafstand bevonden zich winkels en er waren gezellige terrassen in Vlissingen. Echter, de tent stond naast een tennisbaan die door een doek werd gescheiden. Hierdoor werden we 's ochtends rond 08.30 uur geconfronteerd met de geluiden die gepaard gingen met het tennisspel. Het verbaasde ons dat de naam Roompot aan deze camping verbonden was, aangezien dit op geen enkele manier te merken was op de camping zelf. De camping had een goede staat van onderhoud, maar had een armoedige uitstraling. De campers en tenten stonden op een verharde weg zonder grasveld. Een tip zou zijn om een voetbalveldje toe te voegen voor de kinderen en een barbecue bij de tent.

Lisa 8 aug 2022
Reageer
E

Matig enthousiast

De camping had een uitstekende ligging direct aan de boulevard. Echter, tijdens ons verblijf werd er volop verbouwd op de camping, waardoor er slechts 1 toilet en 1 douche beschikbaar waren voor zowel mannen als vrouwen. Dit was niet vermeld bij de reservering. Ook was er geen water beschikbaar op onze standplaats vanwege de verbouwing. We hadden het op prijs gesteld als dit van tevoren was gecommuniceerd. Het is niet echt aangenaam om te douchen terwijl iemand anders op het toilet zit, en vice versa. Desondanks waren het toilet en de douche schoon.

Emma 30 apr 2022
Reageer
N

Prima in orde

Een leuke camping die op het eerste gezicht wat rommelig oogt, maar eigenlijk gewoon netjes is. De locatie is ideaal om zowel het strand als het centrum te bereiken. Met een pasje van de camping loop je zo door het hek en via een trap de boulevard op. De sanitaire voorzieningen zien er wat ouder uit, maar zijn wel schoon. Er is een broodjesservice en 's ochtends is er een krant verkrijgbaar. Voor ons is dit zeker een camping om nog eens terug te komen.

Niels 27 dec 2021
Reageer
D

Gaan we niet meer doen

Onze caravan stond op een oude parkeerplaats en we moesten onze auto ergens in de buurt parkeren, wat lastig was. Ik vond de prijs van 60 euro voor één nacht niet in verhouding staan tot de kwaliteit van de camping. Ik denk echter dat het een leuke camping zou kunnen zijn als de tennisvelden ook gebruikt konden worden als kampeerplaatsen.

D 4 okt 2021
Reageer
S

Ontspanning en genot

We werden hartelijk ontvangen en kregen de gewenste standplaats toegewezen. Met een sleutel van het hek (€10,- borg) hadden we direct toegang tot de boulevard. Het was werkelijk ongelofelijk... De schepen voeren vlakbij langs. Bovendien was de prijs zeer redelijk en waren er verschillende eetgelegenheden in de buurt. Kortom... Fantastisch!

Sophie 14 sep 2021
Reageer
R

Prima prijsverhouding

Mijn ervaring met de verhuurde safaritent was uitstekend. Het was keurig en sfeervol ingericht met alle comfort die je nodig hebt, zoals een fijne douche, comfortabele bedden, verwarming, een volledig uitgeruste keuken met Nespresso-apparaat en combi-oven en een loungehoek binnen en buiten. De camping was netjes, maar miste enkele voorzieningen zoals een restaurantje/afhaal, winkeltje of speelveld. Er was wel enig geluid van de nabijgelegen tennisbaan en een doorgaande weg, maar dit stoorde niet echt. De locatie is uitstekend, je kunt via een trap direct het strand op en er zijn diverse horecagelegenheden. Het is een geschikte optie voor een weekend weg en de prijs is zeer redelijk in vergelijking met campings met meer voorzieningen.

Rutger H 23 aug 2021
Reageer
J

Geen aanrader, goede ligging

We zijn net terug van 2 nachten op deze camping. We kwamen vooral voor de boulevard van Vlissingen en de activiteiten in de buurt, dus wat betreft de ligging was de camping perfect, daar kunnen we niets slechts over zeggen. Echter, de camping zelf was een grote teleurstelling. We stonden met onze camper op een soort grindbak, vergelijkbaar met een parkeerplaats bij een tankstation. We stonden naast een speeltuin waar 's ochtends vroeg al kinderen aan het spelen waren. Dat was op zich geen probleem, maar het leek net alsof ze naast ons bed stonden. De camping maakte een gedateerde indruk, met name het sanitair. Ik vond het sanitair ook niet echt schoon. Daarnaast kwam het personeel (beheerder?) erg onvriendelijk over, hoewel de dame bij de receptie wel netjes was. We stellen niet veel eisen, maar voor het hoogseizoen hadden we toch wat meer verwacht. Voor mensen met weinig eisen is het misschien prima, maar de volgende keer kiezen we iets anders.

Jesper 14 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Vlissingen.

Over Strandpark Zeeland

Strandpark Zeeland is gelegen te Burgemeester van Woelderenlaan 1 in Vlissingen. Het park biedt verschillende vakantiehuizen, lodges, chalets en villa’s aan, omringd door groene natuur en op loopafstand van het strand. Gasten kunnen genieten van een ontspannen verblijf in een van de moderne accommodaties, compleet met een eigen terras of tuin. Het vakantiepark biedt ook verschillende faciliteiten, zoals een tennisplaats, wandelpaden en een mileustraat. Strandpark Zeeland is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige stranden, duinen en natuurgebieden van Zeeland. Daarnaast is het aan de rand van de stad Vlissingen gelegen, wat een uitstapje naar de vele restaurantjes, barretjes en bezienswaardigheden van de stad heel gemakkelijk maakt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Vlissingen, Zeeland
  • https://strandparkzeeland.nl
  • info@strandparkzeeland.nl