Camping De Zandput

Camping De Zandput

4.4 reviewscore • 5 reviews
Y

Fijne safaritent zelfs met de warmte

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in een safaritent eind april. De tent was mooi ingericht en voorzien van comfortabele faciliteiten zoals een toilet en douche. Ook was er een elektrisch kacheltje aanwezig. De camping is klein en rustig gelegen, met een supermarkt op loopafstand. Echter, de enige minpunt vonden wij dat de deur van de tent niet op slot kon. Ondanks dit, is deze camping een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur. Wij hadden onze fietsen meegenomen en hebben heerlijk gefietst in de omgeving. Kamperland en Veere zijn goed bereikbaar met de fiets en zijn erg leuk om te bezoeken.

Youra 29 jun 2022
Reageer
V

Was fantastisch

De camping De Zandput is een mooie en gezellige plek, met vriendelijke beheerders en een goed restaurant. Het strand is binnen een korte wandeling van 10 minuten te bereiken. Hoewel we hier in 2022 weer een halve week van onze vakantie hebben genoten, willen we ook opmerken dat het belangrijk is dat de toiletruimtes schoon gehouden worden. Dit is niet alleen de verantwoordelijkheid van de beheerders of schoonmakers, maar ook van de campinggasten zelf. Laten we er samen voor zorgen dat de toiletten schoon blijven, zoals we dat thuis ook doen. Dit zorgt ervoor dat iedereen op de camping hygiënisch kan gebruikmaken van de toiletruimtes.

Van Alphen 17 aug 2022
Reageer
A

Service is echt een 10!

Ik wil graag het management van de camping bedanken voor hun uitstekende service. Wij komen al jaren op deze camping, zowel als vaste als seizoensgast, en in mei moesten we onverwacht naar huis terugkeren vanwege een fysieke klacht. In eerste instantie had het receptiepersoneel moeite met de situatie, maar de manager heeft alles efficiënt opgelost en bood later tijdens ons verblijf in juni nog een excuus aan. Alles werd door haar keurig vergoed. De camping is geweldig, met een geweldige locatie, rust en een geweldig campinggevoel, buiten de uitstekende klantenservice.

Arnold 25 jul 2022
Reageer
F

Service is niet top

Wij zijn teleurgesteld in de manier waarop we zijn behandeld door de klantenservice van de organisatie. Ondanks dat we jarenlang klant zijn en meer dan 100 boekingen hebben gedaan, vonden ze het niet mogelijk om mee te denken toen we door privéomstandigheden plotseling vroegtijdig naar huis moesten, zoals bijvoorbeeld door het aanbieden van een voucher. Dit is een slechte vorm van klantenbinding en het is de reden waarom we besloten hebben om niet meer binnen Roompot te boeken. Ondanks dat we groot worden als organisatie, moeten we nog steeds klantvriendelijkheid behouden.

Familie Schrijvers 18 apr 2022
Reageer
K

Een genot

Onze vakantie was heerlijk. We verbleven op een gezellig en verzorgd veldje. Onze comfortplaats was ruim en we vonden het niet storend dat er veel honden op het park waren, we hebben geen hondenpoep gezien. De speeltoestellen waren netjes en goed onderhouden en snachts was het altijd rustig en stil. Wij hebben samen met de kids besloten om volgend jaar weer terug te komen!

K. Groevers 15 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Vrouwenpolder.

Over Camping De Zandput