Camping De Zandput

Camping De Zandput

4.3 reviewscore • 10 reviews
B

Goed uigeruste camping

De camping op deze prachtige locatie is zeer goed uitgerust en biedt mooie kampeerplekken. De sanitaire voorzieningen zijn perfect schoon en goed onderhouden. Het is ook fijn dat er een landwinkel in de buurt is waar je biologische producten kunt kopen.

Onze ruime kampeerplek met elektriciteit bood uitzicht op de duinen, wat erg mooi was. Alles op de camping was goed georganiseerd en verliep soepel. Het enige puntje van verbetering is dat het terras en de omgeving bij de receptie/restaurant wel wat gezelliger zouden kunnen zijn.

Bart 31 aug 2022
Reageer
H

Goede strandvakantie

We hebben acht dagen op deze camping doorgebracht, waarvan we voornamelijk hebben genoten van de prachtige stranddagen. De ligging van de camping dicht bij het strand was een groot pluspunt. De toiletgebouwen waren voldoende, maar niet bijzonder. Helaas waren de campingplekken niet ruim en voldeed het voetbalveld niet aan de verwachtingen die je zou hebben bij een Roompot camping. Ook ontbrak een volleybalnet. De animatie was beperkt, maar wel goed georganiseerd. Het was jammer dat de weg naar de camping en de bewegwijzering niet goed waren aangegeven.

Wat betreft de faciliteiten op de camping, deze waren prijzig maar van goede kwaliteit. Het zwembad op Roompot Beach Resort was erg druk en kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Als deze camping een klein buitenzwembad en een pannakooi zou hebben, zou dat zeker een reden zijn om terug te keren!

Heike V. 24 aug 2022
Reageer
V

Was fantastisch

De camping De Zandput is een mooie en gezellige plek, met vriendelijke beheerders en een goed restaurant. Het strand is binnen een korte wandeling van 10 minuten te bereiken. Hoewel we hier in 2022 weer een halve week van onze vakantie hebben genoten, willen we ook opmerken dat het belangrijk is dat de toiletruimtes schoon gehouden worden. Dit is niet alleen de verantwoordelijkheid van de beheerders of schoonmakers, maar ook van de campinggasten zelf. Laten we er samen voor zorgen dat de toiletten schoon blijven, zoals we dat thuis ook doen. Dit zorgt ervoor dat iedereen op de camping hygiënisch kan gebruikmaken van de toiletruimtes.

Van Alphen 17 aug 2022
Reageer
E

Is dit nou roompot?

Het was een kort verblijf van een paar dagen, maar de locatie nabij het strand was absoluut geweldig! Binnen slechts vijf minuten fietsen stonden we al met onze voeten in het zand. De kampeerplekken waren prachtig gelegen in de duinen, wat een unieke ervaring gaf. Het nabijgelegen dorp was gemakkelijk bereikbaar en bood diverse voorzieningen, waaronder een drukke supermarkt en een heerlijke bakker. We hebben genoten van een hapje eten en een verfrissend ijsje in de gezellige eetgelegenheden.
Echter, de camping zelf voldeed niet helemaal aan onze verwachtingen als het gaat om de kwaliteit die je normaal gesproken bij Roompot zou vinden. Het wegdek was in slechte staat en het sanitairgebouw was duidelijk verouderd. Mogelijk is de camping recentelijk overgenomen en moet er nog het een en ander verbeterd worden. Op dit moment zou ik niet direct terugkeren naar deze camping.

Els T. 3 aug 2022
Reageer
A

Fijn, maar...

Ons verblijf was over het algemeen aangenaam, maar er zijn een aantal aspecten die ik graag wil benadrukken. Ten eerste waren de speeltoestellen op de camping verouderd en toe aan vernieuwing. Daarnaast vonden we het douchen beperkt tot een maximale tijd van 6 minuten, waarbij het water niet constant stroomde maar inderdaad moest worden opgevangen. Ook viel ons op dat alle knutselactiviteiten op de camping tegen betaling waren, wat anders was dan we gewend waren. Verder waren de waterkranen op de kampeerplaatsen verouderd en konden wel een update gebruiken. Hoewel deze punten onze vakantie niet bedorven hebben, vonden we het wel jammer dat we een relatief hoge prijs van 60 euro per nacht betaalden, voornamelijk voor de locatie en toegang tot de duinen. Vorig jaar verbleven we op de Wildhoeve in Emst, waar we voor een vergelijkbare prijs meer waar voor ons geld kregen. Wellicht is het een suggestie voor Roompot om daar eens een kijkje te nemen en te zien hoe zij het verschil maken.

Annie 2 aug 2022
Reageer
A

Service is echt een 10!

Ik wil graag het management van de camping bedanken voor hun uitstekende service. Wij komen al jaren op deze camping, zowel als vaste als seizoensgast, en in mei moesten we onverwacht naar huis terugkeren vanwege een fysieke klacht. In eerste instantie had het receptiepersoneel moeite met de situatie, maar de manager heeft alles efficiënt opgelost en bood later tijdens ons verblijf in juni nog een excuus aan. Alles werd door haar keurig vergoed. De camping is geweldig, met een geweldige locatie, rust en een geweldig campinggevoel, buiten de uitstekende klantenservice.

Arnold 25 jul 2022
Reageer
O

Jaren plezier

Ik kom al vele jaren regelmatig terug naar deze camping, eerst met mijn kinderen en nu als oma. Het is zo heerlijk om op je slippers door de duinen te wandelen en naar het redelijk rustige strand te gaan. Onlangs hebben we een kleine tegenslag gehad toen onze kleindochter haar nieuwe roze teenslippers met Alpaca's verloor. We waren er allemaal een beetje verdrietig over. Gelukkig waren de dames van de snackbar en de receptie erg behulpzaam en hebben ze ons geholpen met het zoeken. Helaas hebben we ze niet kunnen vinden, maar we waren ontroerd door het vriendelijke en zorgzame personeel. Ga zo door met jullie goede service!

Oma Riet 15 jul 2022
Reageer
Y

Fijne safaritent zelfs met de warmte

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in een safaritent eind april. De tent was mooi ingericht en voorzien van comfortabele faciliteiten zoals een toilet en douche. Ook was er een elektrisch kacheltje aanwezig. De camping is klein en rustig gelegen, met een supermarkt op loopafstand. Echter, de enige minpunt vonden wij dat de deur van de tent niet op slot kon. Ondanks dit, is deze camping een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur. Wij hadden onze fietsen meegenomen en hebben heerlijk gefietst in de omgeving. Kamperland en Veere zijn goed bereikbaar met de fiets en zijn erg leuk om te bezoeken.

Youra 29 jun 2022
Reageer
F

Service is niet top

Wij zijn teleurgesteld in de manier waarop we zijn behandeld door de klantenservice van de organisatie. Ondanks dat we jarenlang klant zijn en meer dan 100 boekingen hebben gedaan, vonden ze het niet mogelijk om mee te denken toen we door privéomstandigheden plotseling vroegtijdig naar huis moesten, zoals bijvoorbeeld door het aanbieden van een voucher. Dit is een slechte vorm van klantenbinding en het is de reden waarom we besloten hebben om niet meer binnen Roompot te boeken. Ondanks dat we groot worden als organisatie, moeten we nog steeds klantvriendelijkheid behouden.

Familie Schrijvers 18 apr 2022
Reageer
K

Een genot

Onze vakantie was heerlijk. We verbleven op een gezellig en verzorgd veldje. Onze comfortplaats was ruim en we vonden het niet storend dat er veel honden op het park waren, we hebben geen hondenpoep gezien. De speeltoestellen waren netjes en goed onderhouden en snachts was het altijd rustig en stil. Wij hebben samen met de kids besloten om volgend jaar weer terug te komen!

K. Groevers 15 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Vrouwenpolder.

Over Camping De Zandput

Roompot Camping De Zandput is gelegente Vroondijk 9 in Vrouwenpolder. Deze camping biedt ruime kampeerplaatsen en comfortabele stacaravans te midden van de schoonheid van Zeeland. Gasten kunnen genieten van een ontspannen verblijf met faciliteiten zoals Kids Club in de zomer, fietsverhuur, een kinderspeeltuin, een supermarket en verschillende snackbars. De camping ligt op korte afstand van het strand, waar gasten kunnen genieten van zonnebaden, zwemmen en watersportactiviteiten. Ook ligt deze camping naast een beschermd natuurgebied, waar je de ongerepte natuur beleven. Daarnaast biedt de omgeving volop mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten door de duinen en het verkennen van charmante dorpjes zoals Veere en Middelburg.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Vrouwenpolder, Zeeland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/zeeland/camping-de-zandput/
  • info@roompot.nl