Vakantiepark BreeBronne

Vakantiepark BreeBronne

3.7 reviewscore • 6 reviews
L

Aangenaam verblijf

Het vakantiepark heeft een mooie uitstraling en biedt een ontspannen sfeer. Ik verbleef hier tijdens een familietrip in een boscube, wat werkelijk fantastisch was. Deze moderne accommodatie heeft me aangenaam verrast en ik zou zelfs mijn caravan niet meer willen gebruiken. De faciliteiten zijn uitstekend met een goed onderhouden sanitair gebouw en zwembad. Het enige minpunt was de horeca, waar de service te wensen overliet. Ondanks de prachtige beachclub was de bediening traag en leek het alsof ze weinig interesse hadden. De pizzeria was acceptabel. Het viel me op dat er verplichte reserveringskosten waren, zelfs als je ter plaatse arriveert. Dat vond ik niet prettig. Desondanks waren de kampeerplekken mooi en de supermarkt handig. Hoewel er kosten zijn verbonden aan veel activiteiten, is dat begrijpelijk gezien de locatie. Over het algemeen voelde ik me positief over de sfeer van het park en overweeg ik een terugkeer.

Laura 23 aug 2023
Reageer
K

Luxe en huisdieren

Tijdens ons verblijf in een bosvilla viel het op dat ondanks het beleid van huisdier- en rookvrije accommodaties, er toch veel honden waren. Dit bracht enige teleurstelling met zich mee. De bosvilla zelf was luxueus en mooi ingericht met ruime kamers en een groot terras. Het park bood een scala aan recreatieve activiteiten en voorzieningen, maar het gebrek aan toezicht op het huisdierbeleid was een minpunt. De strandtent op het terrein liet ook honden toe, wat leidde tot hygiënische zorgen. Ondanks deze kwesties, was de omgeving leuk voor kinderen en bood het recreatiegebied enige afleiding. Een gebied van verbetering zou zijn om strikter toe te zien op het huisdierbeleid en een betere hygiëne te handhaven.

Karel 23 aug 2023
Reageer
O

Ondermaatse ervaring

Na twee weken verblijf op BreeBronne keerden we teleurgesteld terug. Onze standaard kampeerplek was ruim en mooi, maar het huisdierenbeleid werd niet goed nageleefd, waardoor er veel honden aanwezig waren. Het sanitair liet te wensen over en het zwembad voldeed niet aan de verwachtingen van een subtropisch paradijs. Ondanks klachten werd er weinig gedaan aan problemen zoals een gevaarlijke put op het speelveld en gebrekkig sanitair. Het personeel in de supermarkt was lovenswaardig, maar in andere aspecten miste het park naar onze mening gastgerichtheid. Onze ervaring was dusdanig dat we besloten om naar een andere camping te vertrekken waar meer aandacht was voor de wensen van gasten. We zijn niet van plan hier weer terug te komen.

Olivia 12 aug 2023
Reageer
P

Geweldige vakantiehuizen

Ons verblijf in een 'bosvilla' voor vier personen was fantastisch. De vakantiewoning was ruim, goed ingericht en voorzien van moderne gemakken zoals airconditioning en meerdere badkamers. De rustige locatie van onze villa bood een prettige ervaring. Het vakantiepark is duidelijk bezig met vernieuwing, wat aangeeft dat oudere accommodaties worden vervangen door luxe woningen. Het park is kindvriendelijk en veilig. We waren onder de indruk van de omgeving en faciliteiten. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, wat bijdroeg aan een geweldige vakantie-ervaring. We raden dit park aan voor gezinnen die op zoek zijn naar luxe accommodaties en een veilige omgeving voor hun kinderen.

Patrick 17 jul 2023
Reageer
M

Leuke gezinscamping

Onze ervaring op de camping was uitstekend. We verbleven in een glampingtent met goede voorzieningen zoals bedden en een koelkast. Het opstelling van de tenten op een grasveld met picknicktafels gaf een gezellige sfeer. De gedeelde keuken was handig voor gezamenlijk gebruik. De sanitaire voorzieningen waren schoon en voldoende beschikbaar. Het park bood diverse verhuurmogelijkheden en overdekte activiteiten zoals een binnenspeeltuin en zwembad, wat handig was voor wie geen doorgewinterde kampeerder is. De camping was geschikt voor gezinnen en bood een scala aan activiteiten voor kinderen. Onze ervaring was positief en we overwegen zeker om terug te keren in de toekomst.

Maaike 3 jun 2023
Reageer
L

Kleine plek voor comvoor prijs

Ik had na gevraagt voor een plek van 7 meter met een tentje er naast volgens hun geen probleem ruimte genoeg aaan gekomen op de camping plaats de plek veel te klein maar net alles kunnen neer zetten tentje moest op de plek van de buuren dit gemeldt bij de receptie doen ze niks mee geen compocatie of een andere oplossing jammer zijden ze nooit meer naar deze camping

Leon kamp 12 jul 2020
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Maasbree.

Over Vakantiepark BreeBronne

Er zijn 6 reviews geschreven over Vakantiepark BreeBronne op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Maasbree, Limburg
  • https://www.breebronne.nl
  • info@breebronne.nl