Vakantiepark BreeBronne

Vakantiepark BreeBronne

3.9 reviewscore • 13 reviews
L

Aangenaam verblijf

Het vakantiepark heeft een mooie uitstraling en biedt een ontspannen sfeer. Ik verbleef hier tijdens een familietrip in een boscube, wat werkelijk fantastisch was. Deze moderne accommodatie heeft me aangenaam verrast en ik zou zelfs mijn caravan niet meer willen gebruiken. De faciliteiten zijn uitstekend met een goed onderhouden sanitair gebouw en zwembad. Het enige minpunt was de horeca, waar de service te wensen overliet. Ondanks de prachtige beachclub was de bediening traag en leek het alsof ze weinig interesse hadden. De pizzeria was acceptabel. Het viel me op dat er verplichte reserveringskosten waren, zelfs als je ter plaatse arriveert. Dat vond ik niet prettig. Desondanks waren de kampeerplekken mooi en de supermarkt handig. Hoewel er kosten zijn verbonden aan veel activiteiten, is dat begrijpelijk gezien de locatie. Over het algemeen voelde ik me positief over de sfeer van het park en overweeg ik een terugkeer.

Laura 23 aug 2023
Reageer
K

Luxe en huisdieren

Tijdens ons verblijf in een bosvilla viel het op dat ondanks het beleid van huisdier- en rookvrije accommodaties, er toch veel honden waren. Dit bracht enige teleurstelling met zich mee. De bosvilla zelf was luxueus en mooi ingericht met ruime kamers en een groot terras. Het park bood een scala aan recreatieve activiteiten en voorzieningen, maar het gebrek aan toezicht op het huisdierbeleid was een minpunt. De strandtent op het terrein liet ook honden toe, wat leidde tot hygiënische zorgen. Ondanks deze kwesties, was de omgeving leuk voor kinderen en bood het recreatiegebied enige afleiding. Een gebied van verbetering zou zijn om strikter toe te zien op het huisdierbeleid en een betere hygiëne te handhaven.

Karel 23 aug 2023
Reageer
O

Ondermaatse ervaring

Na twee weken verblijf op BreeBronne keerden we teleurgesteld terug. Onze standaard kampeerplek was ruim en mooi, maar het huisdierenbeleid werd niet goed nageleefd, waardoor er veel honden aanwezig waren. Het sanitair liet te wensen over en het zwembad voldeed niet aan de verwachtingen van een subtropisch paradijs. Ondanks klachten werd er weinig gedaan aan problemen zoals een gevaarlijke put op het speelveld en gebrekkig sanitair. Het personeel in de supermarkt was lovenswaardig, maar in andere aspecten miste het park naar onze mening gastgerichtheid. Onze ervaring was dusdanig dat we besloten om naar een andere camping te vertrekken waar meer aandacht was voor de wensen van gasten. We zijn niet van plan hier weer terug te komen.

Olivia 12 aug 2023
Reageer
P

Geweldige vakantiehuizen

Ons verblijf in een 'bosvilla' voor vier personen was fantastisch. De vakantiewoning was ruim, goed ingericht en voorzien van moderne gemakken zoals airconditioning en meerdere badkamers. De rustige locatie van onze villa bood een prettige ervaring. Het vakantiepark is duidelijk bezig met vernieuwing, wat aangeeft dat oudere accommodaties worden vervangen door luxe woningen. Het park is kindvriendelijk en veilig. We waren onder de indruk van de omgeving en faciliteiten. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, wat bijdroeg aan een geweldige vakantie-ervaring. We raden dit park aan voor gezinnen die op zoek zijn naar luxe accommodaties en een veilige omgeving voor hun kinderen.

Patrick 17 jul 2023
Reageer
M

Leuke gezinscamping

Onze ervaring op de camping was uitstekend. We verbleven in een glampingtent met goede voorzieningen zoals bedden en een koelkast. Het opstelling van de tenten op een grasveld met picknicktafels gaf een gezellige sfeer. De gedeelde keuken was handig voor gezamenlijk gebruik. De sanitaire voorzieningen waren schoon en voldoende beschikbaar. Het park bood diverse verhuurmogelijkheden en overdekte activiteiten zoals een binnenspeeltuin en zwembad, wat handig was voor wie geen doorgewinterde kampeerder is. De camping was geschikt voor gezinnen en bood een scala aan activiteiten voor kinderen. Onze ervaring was positief en we overwegen zeker om terug te keren in de toekomst.

Maaike 3 jun 2023
Reageer
I

Minder dan verwacht

Onze ervaring op BreeBronne was minder positief dan we hadden gehoopt. Het sanitair was ondermaats en hoewel het regelmatig werd schoongemaakt, bleven hygiënische problemen bestaan. De beloofde faciliteiten, zoals het subtropisch zwembad, voldeden niet aan de verwachtingen. Het park was afgesloten, wat ongemakkelijk was voor gasten die met de fiets wilden verkennen. De wegen waren in slechte staat en leidden tot ongemak en kapotte banden. Het zwemmeer vertoonde groene smurrie en veroorzaakte zwemmersjeuk. Het personeel was vriendelijk, maar er waren algehele verbeterpunten. Al met al was ons verblijf niet bevredigend en kiezen we voor een andere optie in de toekomst.

Ingrid 27 aug 2022
Reageer
K

Netjes en in ontwikkeling

BreeBronne is een nette camping met kleine velden die een groter gevoel creëren. Onze ruime comfortplek bood goede voorzieningen en de toiletgebouwen waren keurig onderhouden. De animatie was gericht op jongere kinderen, wat voor onze oudere kinderen minder interessant was. De avonden waren gevuld met live muziek en een strandfeest met een mooie vuurwerkshow. Het strand en meer werden goed onderhouden, hoewel er geen tekenen waren van zwemmersjeuk. Het zwembad was echter te klein en voldeed niet aan de subtropische belofte. Het park onderging ontwikkeling met vernieuwing van huisjes. Onze ervaring was over het algemeen positief, maar we overwegen volgend jaar een andere plek.

Kees 11 aug 2022
Reageer
I

Positieve veranderingen

Ons recente kampeeravontuur op BreeBronne was een aangename verrassing. Hoewel onze aanvankelijke kampeerplek te klein was, werd dit snel opgelost door de receptie. Het sanitair voldeed in het begin, maar werd minder bij drukte. Het strand en het meer waren goed onderhouden, hoewel er enige bezorgdheid was over zwemmersjeuk. Het zwembad was aan de kleine kant en erg druk. De voorzieningen waren goed, met genoeg animatie, maar we hebben er geen gebruik van gemaakt. De investering in vernieuwing was merkbaar, en hoewel er enkele aspecten waren om te verbeteren, zoals de drukte bij het zwembad, hebben we genoten van ons verblijf en overwegen we een terugkeer.

Ilse 4 aug 2022
Reageer
M

Teleurstellende eetervaring

Ons restaurantbezoek op BreeBronne was een teleurstelling. De maaltijd was niet bevredigend, met kleine porties en verwarring tussen sauzen. De prijs-kwaliteitverhouding was ongunstig en het aanbod aan groenten was beperkt. De ervaring met het restaurant liet ons met honger vertrekken en bracht twijfels over de kwaliteit van de keuken. De bediening was beleefd maar de algehele indruk was teleurstellend. We hopen dat het restaurant verbeteringen doorvoert om gasten beter van dienst te zijn.

Marieke 5 jun 2022
Reageer
S

Genoten van ons verblijf

Onze aankomst op BreeBronne werd begroet met vriendelijk personeel en een soepele incheckprocedure. Ondanks de vermoeiende reis, werden we positief ontvangen. Het park was goed onderhouden en bood een scala aan activiteiten voor jong en oud. De animatie voor kinderen en de muziekavonden waren hoogtepunten van ons verblijf. De eetmogelijkheden waren uitstekend en we genoten van de gezellige sfeer. We zijn van plan om volgend jaar terug te keren en opnieuw te genieten van een geweldige vakantie-ervaring op BreeBronne.

Sanne 15 dec 2021
Reageer
M

Positieve transformatie

Wat een positieve verrassing! Ons recente verblijf op BreeBronne was verbluffend vanwege de positieve transformatie van het park. Jaren geleden waren we hier voor het laatst geweest, maar nu zagen we enorme verbeteringen. De nieuwe beachbar, eetplein en eetmogelijkheden waren indrukwekkend. Het personeel was vriendelijk en de sfeer was geweldig. We hebben genoten van de muziekavonden en kijken uit naar een volgend verblijf met onze kleinkinderen. De veranderingen op het park hebben het echt naar een hoger niveau getild.

MArloes 15 dec 2021
Reageer
R

Uitstekend vakantiepark

Ons verblijf op BreeBronne was uitstekend. Het park is mooi gelegen en biedt tal van kindvriendelijke faciliteiten. We verbleven in een comfortabele kampeerplek en genoten van de recreatieplas en het subtropisch binnenzwembad. De vernieuwingen op het park zijn opmerkelijk en er is duidelijk aandacht besteed aan het creëren van een aangename omgeving. De medewerkers waren enthousiast en behulpzaam, en de frisse broodjes in de ochtend waren een pluspunt. Het park bood activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen en we hadden een geweldige tijd. We raden BreeBronne aan als een fantastische bestemming voor gezinnen.

Richard 15 dec 2021
Reageer
L

Kleine plek voor comvoor prijs

Ik had na gevraagt voor een plek van 7 meter met een tentje er naast volgens hun geen probleem ruimte genoeg aaan gekomen op de camping plaats de plek veel te klein maar net alles kunnen neer zetten tentje moest op de plek van de buuren dit gemeldt bij de receptie doen ze niks mee geen compocatie of een andere oplossing jammer zijden ze nooit meer naar deze camping

Leon kamp 12 jul 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Maasbree.

Over Vakantiepark BreeBronne

Vakantiepark BreeBronne is gelegen te Lange Heide 9 in Maasbree. Op het park kun je gebruik maken van kampeerplekken, vakantiewoningen of glampingaccomodaties. Vakantiepark BreeBronne beschikt over erg veel faciliteiten om iedereen bezig te houden. Zo is er een overdekt zwembad, een wellnesscentrum, diverse sportvelden, een speeltuin en een recreatiemeer met zandstrand. Daarnaast zijn er verschillende bistro’s en restaurants waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden. In de omgeving van het park zijn er volop mogelijkheden voor ontspanning en vermaak. Maak mooie wandel- en fietstochten door het Limburgse landschap, bezoek gezellige stadjes en dorpen in de buurt, of ontdek de vele attracties en bezienswaardigheden die Limburg te bieden heeft.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Maasbree, Limburg
  • https://www.breebronne.nl
  • info@breebronne.nl