Tusken de Marren

Tusken de Marren

4.5 reviewscore • 11 reviews
J

Terugkeer naar Friesland

Voor de derde keer bezochten mijn partner en ik Friesland, deze keer om te genieten van fietsen en varen buiten de "Onbeperkte Elfstedentocht" waar we eerder aan meededen. Bij aankomst werden we verrast met een welkomstpakket vol Friese lekkernijen, wat ons direct een warm gevoel gaf. Het parkmanagement was opnieuw erg vriendelijk en behulpzaam, waardoor ons verblijf nog aangenamer werd. We hebben volop genoten van de prachtige omgeving en de gastvrijheid hier. Zonder twijfel plannen we volgend jaar weer een bezoek!

Jan 17 sep 2023
Reageer
S

Gezellig maar stoffig huisje

Ons knus ingerichte vakantiehuisje was bij aankomst helaas niet schoon. Onder het bed, in de hoeken, en onder de wc-bril vonden we veel stof en vuil. We hebben zelf schoongemaakt om ons verblijf aangenamer te maken. Ondanks dit minpuntje was de omgeving prachtig en de nabijheid van winkels erg handig. Volgende keer hopen we op een schonere start, maar de locatie zelf maakt veel goed.

SeppeK 11 sep 2023
Reageer
J

Aan het water in Akkrum

Mijn verblijf met mijn oudere kinderen in Akkrum was geweldig. Het park ligt prachtig aan het water, ideaal voor liefhebbers van watersport. Ons huisje was schoon, comfortabel en volledig uitgerust. De ontvangst en service bij de receptie waren uitmuntend; we voelden ons echt welkom. Dit park is zeker een aanrader voor iedereen die van water en gastvrijheid houdt.

JohanJ 30 okt 2022
Reageer
W

Fantastische waterrijke vakantie

Vanuit ons ruime vakantiehuis met directe toegang tot de vaart, genoten we dagelijks van het uitzicht op voorbijvarende bootjes wat echt een genot was. Het huis was voorzien van alle gemakken, inclusief fijne bedden en horren voor de ramen. Akkrum was gemakkelijk bereikbaar voor boodschappen. We kijken uit naar een volgend bezoek aan deze prachtige plek!

Wouter Kroch 21 okt 2021
Reageer
N

Ontspannen verblijf met uitzicht

Mijn verblijf was heerlijk ontspannend, mede dankzij het prachtige uitzicht vanuit ons goed uitgeruste huisje. We maakten taart met de mixer uit de verrassend volledige keuken en genoten van de boeken en spelletjes. Hoewel het bed voor mij persoonlijk iets te zacht was, maakte de sauna veel goed. Een uitstapje naar het subtropisch zwembad in Leeuwarden was een leuke afwisseling.

NicoletteO 19 okt 2021
Reageer
M

Heerlijk verblijf aan het water

Ons huisje aan het water bood alles wat we nodig hadden voor een perfect verblijf. De parkmanager en het receptiepersoneel waren uitermate vriendelijk en betrokken. Tijdens onze deelname aan de Onbeperkte Elfstedentocht werden we zelfs verrast met een pakket lokale lekkernijen. Deze gastvrijheid en persoonlijke aandacht maakten ons verblijf extra speciaal en zorgen voor een dikke 5 sterren.

Marjan en Jan 26 sep 2021
Reageer
L

Schitterend verblijf met uitzicht

In een prachtig, nieuw huisje genoten we van een fantastisch uitzicht. Het huisje was ruim, comfortabel en de buitenhaard op het terras was een grote plus. Ook de aanpassingen voor mindervaliden waren goed doordacht, hoewel een klein hoogteverschil bij het terras beter aangepakt kan worden. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam, wat bijdroeg aan een top vakantie.

Lonneke 29 aug 2021
Reageer
J

Perfecte lodge-ervaring

Mijn partner en ik verbleven in een nieuwe lodge die perfect aan onze wensen voldeed. Vooral het kwalitatief goede bed viel ons positief op, een verademing in vergelijking met eerdere ervaringen. Het personeel, van receptie tot onderhoud, was uitzonderlijk vriendelijk en behulpzaam. Een verblijf hier is absoluut voor herhaling vatbaar, niet alleen voor ons maar voor iedereen!

Jack 24 aug 2021
Reageer
T

Zomerse hitte in huisje 56

Ons verblijf in huisje 56 was prettig, vooral dankzij de omheining die veel veiligheid bood voor de kinderen en onze hond. Echter, het gebrek aan airconditioning maakte de zomerhitte binnen bijna ondraaglijk. Verder was het huisje goed uitgerust, al lieten de kwaliteit van de glazen en het ontbreken van moderne koffievoorzieningen te wensen over. Het huren van een barbecue en het gebruik van de gehuurde sloep en sups waren hoogtepunten van ons verblijf.

TvL 10 aug 2021
Reageer
P

Jammere start, verder prima

Ons huisje was helaas niet schoon bij aankomst, wat een teleurstellende start van de vakantie betekende. Na een eigen schoonmaakactie en hulp van het parkpersoneel werd het iets beter. Het huisje zelf had een opknapbeurt nodig, maar de ligging van het park compenseerde veel. Voor de prijs hadden we echter meer verwacht qua netheid en onderhoud.

Petra 10 aug 2021
Reageer
G

Ideaal voor familieuitjes

Ons gezin genoot volop in huis nummer 67, dat van alle gemakken was voorzien. Het huis bood genoeg ruimte voor ons allen en lag prachtig aan het water. We maakten diverse vaartochten en de kinderen hadden de tijd van hun leven. Het enige minpunt was het ontbreken van een gratis linnenwissel voor onze drie weken durende vakantie en een laadpaal voor de elektrische auto.

Gijsbert 10 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Akkrum.

Over Tusken de Marren

Vakantiepark Tusken de Marren is gelegen te Ljouwterdyk 63 in Akkrum en ligt in het hart van Friesland, omringd door de Friese meren. Het biedt een scala aan accommodaties aan het water, zoals chalets en vakantiehuizen, veelal met een eigen aanlegsteiger. Perfect voor liefhebbers van watersporten en natuur. Het park voorziet in verschillende faciliteiten en activiteiten, waaronder een speeltuin, tafeltennistafel en trampoline. In het hoogseizoen is er een animatieprogramma voor kinderen. Daarnaast is het centrum van Akkrum vlakbij, waar diverse voorzieningen en monumenten te vinden zijn. Tusken de Marren is een ideale locatie voor vakantiegangers die van water houden en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A32 en het NS-station van Akkrum.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Akkrum, Friesland
  • https://www.tuskendemarren.nl
  • info@tuskendemarren.nl